Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojika245

Jak zarobić 300 zł w tydzień ??

Polecane posty

Gość ojika245

Jestem spłkana i obecnie bez pracy, potrzebuję na sobotę za tydzień 300 zł jak zarobić te pieniądze w tak krótkim czasie ?? Zamieściłam już ogłoszenia że mogłabym wysprzątać albo zaopiekować się dzieckiem ale żadnego odzew i raczej nie licze na to że w najblizszych dniach ktoś się odezwie, ma ktos jakiś pomysł jak szybko zarobić 300 zł ???

Gość xxx*
pare lodzików na autostr......

Gość ojika245
ja serio pytam :o

Gość jestemlemingiembnielubiekaczki
jedz do uk to zarbisz i 400 w jedna noc i to bezx robienia lasek i wypinania sie

Gość g;osadn;ofhdskusuygfidzf
a skąd jesteś?

Gość ojika245
Tarnów

Gość kormonkib
ja ci zapłace 300 zł za lodzika

Gość ojika245
Tracę nadzieję że zarobię te pieniądze do soboty :( a tak mi są potrzebne :o

Gość agagagja
oglos sie ze robisz domowe torty ja zarabiam na jednym na czysto odliczajac juz skladnieki 150 zl a 4 h roboty

Gość ojika245
gdybym tylko umiała upiec torty na z pewnością skorzystałabym z tego pomysłu ...

Gość umiesz sprzedawac?
umiesz sprzedawac? jak znajdziesz chetnych na towar w moim sklepie to możesz zarobić nawet wiecej

Gość ojika245
umiesz sprzedawac? jaki towar i skąd jesteś ?

Gość umiesz sprzedawac?
sklep internetowy z zabawkami wiec lokalizacja nie gra roli , ja mam deprechę i sprzedaż leży, wiec szukam ludzi do sprzedazy , wysylki i dostawy ogarniam ja , tylko potrzeba klientów

Gość ojika245
zastanawiam się tylko jak znaleźć klientów na zabawki w sklepie internetowym, musiałabym chyba najpierw zainweestować w reklamę tego sklepu żeby zdobyc klientów... a to chyba wymagałoby więcej czasu niż 5 dni, choć nawet logistycznie nie wiem jak miałoby się to odbyć no i jak dowiedziałabyś/dowiedziałbyś się że klienci są ode mnie :)

Gość faabian ster.
za numerek w samochodzie zaplace ci 500 zł.

Gość umiesz sprzedawac?
po znajomych, fora tematyczne, facebook , etc. mamy w sprzedazy produkty ktorych nikt nie ma w Polsce, a ktore teraz na alegro inne produkty z tego sprzedaja sie setkami, tylko ze ja nie mam do tego glowy bo mam depreche przez faceta i leze ,

Gość a ja tak potrzebuje pieniędzy
:/ gdzie znaleźć mężczyznę,ktory by mi zapłacił za współzycie:O?

Gość umiesz sprzedawac?
zaloze ci konto pracownika na sklepie, kazdy klient zamawiajac poda twoje dane, bedziesz widziec zamowienia i wiedziec czyje ze to od ciebie

Gość ojika245
umiesz sprzedawac? Proszę o jakiś kontakt do Ciebie ...

Gość umiesz sprzedawac?
napisz na ten ewa_pestka@prokonto.pl , potem ci odpisze z firmowego bo nie bede tu rzucac firmowym bo jeszcze klienci przeczytają ze ma depreche i calkiem zwieją ;)

Gość ojika245
adres to ewa_pestka@prokonto.pl ? Dobrze przeczytałam ? :)

Gość umiesz sprzedawac?
tam sie cos wkleilo ewa_pestka@prokonto.pl o tak moze teraz bedzie ok

Gość umiesz sprzedawac?
bez tego czegoś w nawiasie :O

Gość ojika245
napisałam :)

Gość kormonkib
jakie baby sa naiwne mały seks i masz pół tysiaka nie to nie ! Na pewno więcej nei zarobisz w tak krotkim czasie !!!

Gość umiesz sprzedawac?
odpisałam ,

Gość musisz być obleśny
skoro 500 dajesz za seks z tobą

Gość karolinkaa7575
Znalazłam serwis dzięki któremu można w prosty sposób podreperować domowy budżet, przy niewielkim nakładzie czasu można zarobić ok. 300-600zł w ok. 7dni. (jak łatwo policzyć w miesiącu to ok. 1200-2000zł) W tym serwisie trzeba oceniać strony www, polega to na tym iż jest pewna ilość stron i należy je krótko opisać (w języku angielskim) np. good, bad, excellent itp.Za każdą opinię otrzymujemy od 2 do 6 USD (czyli od 6 do 20zł) ankiet jest dosyć dużo. Po uzbieraniu 75 USD można wypłacić pieniądze za pośrednictwem systemu PayPal na własne konto!!! 75 USD = ok. 220 zł (starczą 2-3 dni wypełniania ankiet) Co należy zrobić: Krok. 1 Należy zarejestrować się na: http://www.AWSurveys.com?R=1032867 Rejestracja trwa 1 minutę i jest darmowa. Krok. 2 Logujemy się do panelu użytkownika i już mamy pokazaną ilość dostępnych ankiet, po wypełnieniu każdej pokazuje się nam aktualny stan konta. Krok. 3 Należy klikać na dane ankiety, wypełniać i zarabiać pieniądze. Wskazany serwis nie oferuje 5000 na godzinę ani 100000 w tydzień, ale dzięki temu można w spokojny sposób dorobić sobie trochę pieniędzy siedząc w domowym zaciszu. Serwis jest sprawdzony przez setki użytkowników, jest uczciwy i wypłaca pieniądze terminowo, serdecznie polecam

Gość TesterSrodkowNaPrzeczyszczenie
Nie wiem czy jeszcze aktualne, jeżeli nie to może ktoś inny się skusi- eRmail- Jak masz 18 lat to możesz założyć tam konto, dostajesz reklamy i ankiety ma maila i zarabiasz za oglądanie/ wypełnianie ich. Trąci kiczem, ale działa- Przeczytałem regulamin, nie możesz nic stracić, no może że jesteś usługodawcą (wystawiasz reklamę). Aha, musisz mieć konto w banku.