Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeeeeeeeeeeeee

Masakra będe miała 17 lat młodzego brata czy siostre, moja mama jest w ciązy!

Polecane posty

Gość katarinaVVI
oim zdaiem rodzice pownni robic wszystko by ich dzieci czuly sie dziecmi jak najdluzej (oczywiscie bez przesady, nie mowie o 25letnich nierobach) u mnie w domu podzial obowiazkow jest niesprawiedliwy a i tak niewiele z tego mam w szkole siedze do 17, w piatek pracuje, w domu wlasciwie mnie nie ma a robie w nim jakbym dzien w dzien imprezowala latwo oceniac komus z boku

Gość choroba przewlekla
katarina wyprowadz sie jesli mozesz.

Gość Maria la Vey
Współczuję, taki dzieciak to też pełno wydatków, a Ty niedługo pewnie byś chciała iść na studia, a tu niestety... :( dobrze, że moi rodzice nie zaundowali mi takiej kuli u nogi, bo chyba bym się do nich do końca życia nie odezwała...

Gość gość
Ja mam troje starszego rodzeństwa. Brata starzego o 24 lata, siostre o 22 i siostre o 21. Mam siostrzenice w tym samym wieku i o rok młodszą. Zawsze wszędzie chodziłyśmy razem, ale gdy w wieku 12 lat urodził się Ignaś ( siostrzeniec) to była masakra. Wszędzie trzeba było go ciągać za sobą bo siostry i brat wyjechały za granice, a cała trójka została u nas. Traz mam 18 lat i 8 miesięczną córecze. Teraz Ignaś bawi się z nią cały czas, a Mirelka traktuje go jak brata. Za to Marcela i Roksana też są już mamuśkami. Marcysia ma 8 miesięczną córeczke Klementynke, Roksi ma 2 miesięczną Ritke. Pozdrawiam Lea :)

Gość gość
Jestem załamana. Wczoraj dowiedziałam się, że będę miała brata albo siostrę... Mam 19 lat. Moja mama 39 a tata 40. Jestem jedynaczką i chciałam żeby tak zostało a tu taka sytuacja. To dla mnie szok tym bardziej, że ja nawet nie wiedziałam, że moi rodzice nadal uprawiają sex.

Gość gość
Moze kundel przy porodze zdechnie suka juz stara nieprzejmuj sie :)

Gość gość
To masz stara problem :D:P

Gość gość
nieeeeeeeeeeeeeee 2012.09.29 jak to nie prowokacja to jestes głupia p***a

Gość gość
Ty chciałaś być jedynaczką a może rodzice nie chcieli jednego dziecka?? Co ci się wydawało że starzy koło 40 to już tylko na twój tyĺek będą pracować, broń cię panie Boże od seksu..... Nie podoba się to droga wolna 19lat to według prawa dorosła osoba.

Gość gość
Oj tam wiem, że to dla Ciebie pewnie szok, że będziesz miała rodzeństwo, w końcu tyle lat byłaś sama itd. Pewnie myślałaś, że tak będzie zawsze. Ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem, gdy dowiedziałam się, że będę miała rodzeństwo to miałam 18 lat. Na wakacje pojechałam ze znajomymi nad morze a moi rodzice zostali w domu- jak widać się nie nudzili ;) No i na koniec września się dowiedziałam, że będę miała brata albo siostrę. Był to dla mnie oczywiście szok, wiedziałam że moi rodzice uprawiają sex ( wielokrotnie widziałam w domu prezerwatywy, parę razy jak szłam w nocy do łazienki to słyszałam ich jęki i stękania jeden raz nawet weszłam do łazienki bo myslałam, że tam nikogo nie ma a drzwi nie były zakluczone a tu widzę tatę siedzącego na wannie i mamę siedzącą na nim miałam wtedy 14 lat oczywiście wiedziałam , że uprawiali sex). Ale mimo wszystko byłam zaskoczona tym, że mama jest w ciąży. Teraz już się z tym pogodziłam mój brat ma 2 latka i jest bardzo kochanym dzieckiem. Jakoś pół roku temu tak z ciekawości zapytałam się mamie, czy planowali to dziecko? Mama odpowiedziała, że nie bo nawet się zabezpieczali: tata używał prezerwatyw, uprawiali sex przerywany no ale wtedy jak wyjechałam mama miała akurat dni płodne, powiedziała mi, że wtedy uprawaili sex w wannie i nawet nie pomyślała o tym, że może zajść w ciążę, a jednak. Dodam, że moja mama jak zaszła w ciążę z moim bratem miała 41 lat a mój tata 43.

Gość gość
te pozne ciaze to wpadki a nie jakas milosc albo chec posiadania dziecka.

Gość gość
Miala dni plodne i uprawiala seks w wannie myslac,ze w ciążę nie zajdzie?bo w wodzie czy jak? Jejku,dobrze czytam?.......