Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aux Ames Offensees

dlaczego ludzie wykształceni

Polecane posty

jest, w każdym dopatrujesz się, że może Cię skrzywdzić itp itd - e tam. ogólnie ludzie tracą na bliższym poznaniu i to znana odwieczna prawda XD

michał3 - płyń już może z kimś innym rozmawiałeś kto chciał z Tobą rozmawiać o tym

To ty pisałaś, że masz fobię społeczną i nie radzisz sobie z napięciem seksualnym.

michał Ty nie pisałeś ostatnio że Ci skórka nie schodzi do końca i sobie nie możesz z tym poradzić i wstydzisz się poradzić rodziców czy też nawet żeby z Tobą poszli do lekarza?

Wielki Elektronik - to nie tak ja się boję że z nich to wyjdzie w niemiły dla mnie sposób :( to o wiele bardziej skomplikowane, panie doktorze michał - o napięciu nie wspominałam trollu. płyń z tym offtopem od poprawności językowej do jebania:o

to się nimi nie przejmuj, może za bardzo Ci zależy, że chciałabyś byś postrzegana jako fajna, boisz się że z czasem poznają Cię taką jaka jesteś naprawdę i że Ciebie takiej nie zaakceptują

haha ja fajnej nawet nie jestem w stanie udawać ;) :( to nie chodzi o ich odczucia tylko o moje soł komplikejtyd

ak myślisz, dlaczego masz tylu wrogów na forum? - nie myślę o tym ;) ale pierwsze co mi przychodzi na myśl to to że w necie jest dużo hejterstwa, nie unikniesz tego a ja tu często bywam lubię postować więc łatwo nicka zaoamiętać :)

Wcale tak dużo postów nie napisałaś. Mój poprzedni nick miał ponad 3500 i mi go zbanowali.

hehe zara Cie dogonię z tymi postami :-P zbanowali za tą ilość czy za dopytywanie się kobiet o masturbację i napięcie seksualne? :-P

Gość gtre43c5
za głupotę i chamstwo, prawda Dominiczku?

Nie wiem za co. Zbanowali mnie wtedy jak już sie uspokoiłem, wcześniej nie było dla mnie żadnych granic, wulgaryzmy, chamstwo w każdym poście i nic. A jak już byłem miły to od razu ban.

ciężko powiedzieć pytałam tu o jakieś praktyczne rzeczy pod pomarańczkami typu aaaaaaaaa shwdii dcjdocs doifjof później jako zawsze coś zaczęte na w i skończone na f albo w przypadkowe literki aż w końcu się zarejestrowałam w tej formie i to moje pierwsze i jedyne konto jeśli" być" odnosi się również do lektury szanownej kafeterii :classic_cool: to czytałam wcześniej zanim zaczęłam się udzielać

Zaczynałąś swoją przygodę jak większość z nas od tego gównianego forum uczuciowego ale widzę, ze przeszłaś na dobrą strone i jesteś na ogolnym.

interesująca obserwacja nie zwracam za bardzo uwagi na dział i nawet tego nie zauważyłam :D

Czy przez ten czas poznałaś jakąś interesujaca osobę na tym forum? Ja szczerze napiszę, że żadnej. Jestem ciekawy co to forum ma w sobie, że jednak przyciąga. Nie masz wrażenia, ze przez ten czas kafe zwichrowało ci trochę psychikę?