Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aux Ames Offensees

dlaczego ludzie wykształceni

Polecane posty

ohohohoh kochany moja psychika już była dawno zwichrowana owszem miłych, uprzejmych, mających coś ciekawego do opowiedzenia jest tu parę tematów których autorów nie chce się z miejsca zajebać jak się ich widzi ale niestety toną w morzu goovna:( ale raczej tylko mówimy sobie cześć jak się widzimy Zbieram Ślimaki Simaa :classic_cool: Elektronika trochę lepiej lubię też niektóre projekty jeśli można powiedzieć że lubię np drzoanę choć na początku wurwiała niemożebnie XD ogólnie nie dowiedziałam się niczego nadzwyczajnego rewolucyjnego co by zmieniło moje życie :( a forum dobre chociażby z tego powodu że Cię nie szufladkuje, możesz pisać gdzie chcesz co chcesz o czym chcesz

Największą zaletą kafe była swoboda, az do chwili jak zobaczyłem, że mój nick jest zablokowany po 3 latach to spadłem z krzesła. Kiedyś bylo dużo ciekawiej, teraz kafe ma ciągły zastój, brak śmiesznych projektów, tematów na poważnie też brak, malo osób się zaczernia, teraz prawie nikogo nie kojarzę.

3 latach wiernej służby: aktywności na forum i podbijania temaciątek :-P

Kiedyś można bylo robić wszystko a teraz to nawet mi tematy po kilkunastu sekundach kasują.