Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaaaaaxx

PIES - foto

Polecane posty

Gość szczelajom mi za oknem
jaki sliczny ❤️ a czy to wazne czy owczarek czy kundelek? jest slodki 😍

Gość malaaaaaaxx
kurcze wlasnie wazne bo owczarki rosna duze a duzego psa nie chce...

Gość Lady Diva 69
Jest śliczny, mądry i będzie bardzo kochanym członkiem rodziny, i przeżyje swoje szczęśliwe, psie życie:-))

Gość malaaaaaaxx
wlasnie wieku piesków nie wiem bo są okreslone jedynie jako "szczeniaki"

Oba to mieszance, z owczarkiem niemieckim maja niewiele wspolnego. Po ich budowie mozna stwierdzic, ze beda malutkimi psami tak ok. 7kg i pewnie nie dosiegna kolana nawet.

Gość malaaaaaaxx
**Mycha - widze ze dobrze znasz sie na psach. Skłaniam sie ku temu pierwszemu ale nie wiem dlaczego przypomina mi owczarka:/ i boje sie zeby tez taki nie urusł

a to pewnie nie ze schroniska tylko od rozmnazacza? Chocby nie wiem co to nie bierz psow, jesli maja mniej niz 8-10 tygodni bo do tego czasu musza byc jeszcze przy matce zeby sie dobrze rozwinac np. psychicznie a nie jak wiekszosc ludzi mysli, ze tylko do momentu az zaczna samodzielnie jesc.

To będzie średniej wielkości piesek. Duży nie będzie. :-)

Gość malaaaaaaxx
ahaaaaa dzieki Mycha dobrze wiedziec.... wlasnie boje sie zeby nie wziac takiego co po pierwsze urosnie jak bydle a po 2 zmieszanego z jakims agresywnym...

Ja go szacuje na kategorie niskopodlogowych :P Przyjrzyj sie jego budowie - ma dlugi kregoslup i krotkie, a przede wszystkim proporcjonalne do reszty ciala lapki. Bedzie malutkim psem na bank. Wszystkie duze rasy w wieku szczeniecym cechuuja sie nieproporcjonalnymi, wielkimi lub niezgrabnie grubymi lapami w porownaniu do reszty ciala. Dla porownania owczarek niemiecki: http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/67/19/02/2667190268_1 no sama przyznaj jak ogromnie sie roznia wygladem i rozmiarami te psy :P

Gość malaaaaaaxx
ten oststani ma 1,5 miesiaca :) Mycha- masz calkowita racje... dobrze ze ktos sie zna i mozna sie poradzic :*

ten ostatni ze zlej perspektywy foto i tak wyglada jakby mial byc wyzszy od tamtych dwoch, ale jest przesliczny :) co do pierwszego to wyrosnie mniej wiecej na cos takiego: http://images02.olx.pl/ui/11/38/28/1307484902_213903028_6-W-Sosnowcu-zaginal-maly-czarno-podpalany-kundelek-slaskie.jpg co do agresywnych przodkow - no tu nie masz zadnej pewnosci, pozostaje tylko hodowla rasowcow z rodowodem gdzie mozna sobie sprawdzic kilka pokolen wstecz co to byly za psy, u niektorych ras testy na psychike sie wykonuje.

Gość malaaaaaaxx
ten oststani taka ma mordke: http://images01.olx.pl/ui/8/72/64/1283785995_118486864_2-ODDAM-W-DOBRE-ReCE-SUCZKe-Bielsko-Biala-1283785995.jpg nie chce duzego psa ale tez zeby nie byl jakis taki mały "szurek" z niego jak urosnie ;P nie wiem wlasnie bo nie umiem sobie tak wyobrazic jaki jak wyrosnie... no wlasnie co do agresji to tez slyszalam ze nigdy nie wiadomo... ale podobno mieszanca z rodwailerem nie warto brac jesli nie umie sie z takimi psami obchodzic bo moze pozagryzac nawet czlonkow rodziny

Gość malaaaaaaxx
moze doradzcie ktory bedzie taki najpotezniejszy z tych trzech????

Gość sfdfsdfsfd
wszystkie są paskudne, jesteście pojebane 🖐️ do restauracji z nimi :classic_cool:

wlasnie ja tez bym wszystkie wziela :D ale niestety tylko 1 wchodzi w gre i chyba tego ostatniego sie skusze...