Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patty diphusa

Pranie tornistra herlitz

Polecane posty

witajcie! w ubiegłym roku kupiłam córce jasno-zielony tornister, który niestety nie wygląda już zbyt czysto, choć mała rzeczywiście o niego dba. może któraś z was prała tornister tego typu? można wrzucić go do pralki? nie uszkodzi się ta plastikowa konstrukcja? pranie szczotką już przerobiłam i tornister nie wygląda po nim dobrze :o

nie chcę innego plecaka :o chcę wyprać ten, a moja 7-letnia córka też zapewne nie byłaby zachwycona zamianą tornistra z konikiem na takie coś :D

Nie ma w srodku metki z instrukcja prania? Jesli nie ma to najlepiej przejdz sie do sklepu gdzie takie same sprzedaja i popatrz na metkach jak sie je pierze. Jesli plecak nie jest przesadnie lipny to wsadzilabym do pralki na delikatny cykl i niska temperature, tak piore wszystko co mi trzeba lacznie z butami i nigdy nic sie nie uszkodzilo, tym bardziej nie sadze aby plastki uszkodzil sie w praniu:o bardziej martwilabym sie o ewentualne naprasowanki i nadruki.

Gość gość
i ja mam ten problem, nie wiem czy w srodku usztywnienie nie jest z tektury bo wtedy pralka odpada

Gość gość
może zaniesiesz do pralni chemicznej?

Gość gość
kup nowy identyczny a ten sprzedaj na allegro?