Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna754568

PYTANIE DO NIEWIERZĄCYCH W BOGA

Polecane posty

Sama napisalasco myslisz o rodzinach,i nie tylko, ogolnie ludziach,ktorzy nie sa posluszni Bogu i nie wyznają wiary w niego,jednoznacznie ich zasegregowalaś w powyzszym wpisie Ja bym mojej rodzicielsce nie pozwolila zmuszać moje mlodsze rodzenstwo do modeł jesli bym widziała że je męczy i ich zdanie nie jest brane pod uwage,tylko zmusza sie do religi

milo było ,ale teraz musze ise zająć kimś kto potrafi o wiele wiećej zrozumienia okazać - do widzenia :) i powodzenia :)

Gość syn Licencji
no wreszcie mamo jak myślisz Ci ludzie których będziemy nachodzić okażą nam zrozumienie czy wyjebią za drzwi jak zawsze?

Licencjo ,naucz sie szacunku i tolerancji do odmiennego punktu widzenia niz jakie ty prowadzisz

moja odpowiedź brzmi: - ale który Bóg? bo jest tyle wiar na świecie i każda uważa swojego boga za słusznego więc nie wiem który jest prawdziwy, myślę że może się nawrócę jeszcze i uwierzę z powrotem w boga Voduna ­ Voici mon nom d'stratege : " Sol Invictus "

Nacisk i wolnosc to są dwa antonimy nie mające nic z sobą wspolnego ,moze to kiedys zrozumiesz.Nicisk wolnosci zaprzecza,może mąz ci to da rade wtlumaczyc,ale nawet w I klasie podtsawowej dzieci potrafią powiedzić czym jest zmuszanie i naciskanie a czym jest wolnosc i wiedzą ze to dwa sprzeczne wyrazy

To tak samo jakby moja matka naciskala na mnie w wieku 10 lat abym ją kochała i zmuszała mnie do miłosci do niej,a w prawdzie w głębi serca bym czuła zupełnie co innego,ale jej nacisk na mnie byłby taki ze musialabym ufdawac jak ją kocham.Bez sensu, to sie mija z celem.Efekt odwrotny od zamierzonego

Gość do LICENCJA:)
w budyzmie odpada bo tam boga niema islam wierza i modla sie do ksiezyca zwanego alachem to tak samo mozna modlic sie do puszki piwa odpada zydzi modla sie do jahve chzescijanie modla sie do jahve hinduisci tez nie wiadomo do kogo sie modla Hare Kryszna Hare Kryszna Kryszna Kryszna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare tłumaczenie na polski niszczycielu brunatny niszczycielu brunatny brunatny brunatny niszczycielu niszczycielu zniszcz zródło przyjemności zniszcz źródło przyjemnści źródło przyjemności źródło przyjemność zniszcz zniszcz mnie to kojarzy modlitwa do demona

aha swiadkowie jehowi to wierzą w szatana takie jest tłumaczenie jehova z hebrajskiego jehova - ruina , burzyciel niszczyciel psotnik kłamca takie jest znaczenie na polski z hebraiskiego a czy taki jest bóg taki jest szatan

nie musi ale jest miłosierni i sprawiedliwy

" LICENCJA:) korba - będzie ci łatwij myśleć o Bogu jak przestaniesz Go wiążać tylko z kościołem katolickim," ohj - konflikt ..biznesu wwyczuwam;-)

[zgłoś do usunięcia] LICENCJA:) i na p odstawie moich postów wywnioskowałaś ,ze m oi synowie są maminsynkami ? czy to może tylko takie twoje pobożne życzenia ?" nie - noc nie pisalam o mamisynkach (widocznie sama ich tak postrzegasz;-) napsialam ze na podstwie twoich wpisow wiadc ze nie radzisz sobie z odmiennoscia i pojmujesz to jako niesubordynacje;-) stad umniejszasz czyjas wage - odnosiz sie do drobnej manipulacji, probujesz narzucac albo nieudlonie "zezwalasz" na cos;-)

"whedif moja hipoteza: ROR i LICENCJA to projekty tej samej osoby kto się zgodzi?" ;-) te twoje teorie spiskowe sa urzekajace;-) wszystkie wpisy sa moje - nawet twoj;-)

[zgłoś do usunięcia] whedif to sie ror ucieszy - i do tego jeszcze rozdwojenie jaźni " oraz ktosta na nosie, niech ci bedzie;-)

[zgłoś do usunięcia] LICENCJA:) mają w domach normalnie.I i to ta " normalność " którą widać po ulicach tak ci sie podoba ? uwązasz ,ze jest ok ?" mi tam sie podoba co widze za oknem "na ulicy" , inna rzecz ze niewykluczone ze widzimy co innego luz ze z naszych okien widac zupelnie co innego;-)

" LICENCJA:) no ajk tobie 15 letni syn powie ,ze chce wyznawać szatana to co zrobisz ? przyklaśniesz ?" szatan, bog czy krasnoludki - co za roznica ;-) to ta sam choroba infantylizujaca swiat;-)

Gość kalevallllla
myslaca kobieta pluje na kapłanow i religie

to juz tak konczca bo chyba wcielo jeden z moich postow - mialam kolezanke w podswtawowce ktorej mamuska 'zachecxala" ja + rodzenstwo do czytania sobie na glos biblii w domu po lekcjach - kiedy inne dzieczynki sie bawily w tym czasie. Kolezanka byla najsmutniejsza dzieczynka w naszej klasie;/ potem drogi sie rozeszly - dzis jej dorosly brat jest alkoholikiem, ojciec odszedl od rodziny a mamuska - chyba dalej czyta na glos , z podzialem na role;-) biblie;-)

Gość jestę hakerę
Uwaga debile i nolife'y. Wielkie upiki tematow o Bogu itp. Bo Bog istnieje i zycie po smierci istnieje tylko tepe ograniczone umysly nie moga tego pojac np takie jak wasze . Glupi plebejusze hahahah. nieudacznicy zyciowi i frajerzy

Gość fissura
klery to samo zło