Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość państwo polskie,wydanie

Kiedy rząd Donalda Tuska przestanie kompromitować

Polecane posty

Gość do państwo polskie
idioto shatynie, post mój, stąd mój nick, był skierowany do osoby piszącej jako państwo polskie, a nie do Ciebie komusza gnido! imbecyl niekumaty!!! nie potrafi odróżnić userów. :O

Gość państwo polskie wydanie
na stronie którą podałeś nie ma posiedzenia 19 stycznia 2011r.kiedy była dyskusja,co ci ja mam znalezc,znajdz ze stycznia 2011

Gość Shatyn analny kochasiu
raportem Millera można sobie dupę podetrzeć Shatyn i wiesz o tym a wypowiedzi kopacz są w stenogramach medialnych i niech się nawet suka nie wypiera

gdzie masz stenogramy ze stycznia 2011,wtedy była dyskusja o raporcie MAK

trochę potrwa prześledzić wszystkie wypowiedzi wodza,ale wwszystko tam jest

dobra dziadziusiu znasz erystykę ja też znam i fajnie nie? dobra Shatyn możesz się nawet nazywać John Lennon mi to wisi

ale Shatyn wiesz dobrze, że brak pracy czy pusty portfel lepiej działa na ludzi niż twoje pseudomądrości także twoje działania są skazane na porażkę ten rząd prędzej czy później padnie i ciebie akurat nikt nie będzie pytał o zdanie kolego...

Gość sdffgg
dajcie spokoj z tym smolenskiem, rzygam juz tym,

Rząd Tuska to najgorszy rząd w historii RP. Tak długo rządzi, bo jest dyktatorem, wszyscy się go boją i nikt nie jest w stanie go ruszyć :( Ale tak FATALNEGO dyktatora premiera jakim jest Tusk, to nie mieliśmy nigdy !!!

http://orka2.sejm.gov.pl/StenoInter6.nsf/main?OpenForm): „Konwencja chicagowska, według osób dzisiaj pytających miała alternatywę. Jako alternatywę traktujecie, czy wskazujecie niektórzy z państwa to tzw. porozumienie z roku 1993. Wszyscy wiecie chociaż geneza nie jest tu tak istotna dlaczego to porozumienie wówczas powstało i na użytek jakich okoliczności. Było ono związane z ewakuacją wojsk z terenów Niemiec i na wypadek, odpukać, upadku któregoś z samolotów rosyjskich na naszym terenie, chodziło o to, żeby mieć jakiś punkt zaczepienia. Proszę jednak o uczciwą lekturę. Możecie zostać przy swojej ocenie, ale uczciwie czytajcie.Co daje porozumienie? Gdybyśmy wybrali wybrali porozumienie z roku 1993, to może Antoni Macierewicz miałby satysfakcję, ale my znowu pozostalibyśmy bez jakiejkolwiek procedury. Przyjęcie tego porozumienia wymagałoby założenia ja aż takim optymistą wobec Rosji nie byłem, jak A. Macierewicz że zmusimy, czy skłonimy, czy namówimy, czy ustalimy z Rosją, że działamy w oparciu o to porozumienie, a następnie przystąpimy do rokowań i negocjacji, żeby ustalić procedurę. Z pełną odpowiedzialnością - () w oparciu o procedury i oceny przedstawiane mi przez osoby, które uważałem i do dziś uważam za wykwalifikowane, głównie

Gość Tusk to śmieć
którego należy wywalić z naszego kraju!! i tyle w temacie 🖐️

i co wynika ze słów naszego przywódcy.Wynika,że istnieje umowa międzynarodowa,której ani Polska ani Rosja nie wypowiedziały,czyli jest ona obowiązującym w obu państwach prawem.I D.Tusk,że nie nalegał na stosowanie Konwencji,czyli obowiązującego prawa,bo się Rosjanie nie zgodzą i obrażą.

Zapomniałas, że wybory były wolne i demokratyczne. jak mi pokażesz skany z serwerów i uwaga pierwsze protokoły wyborcze z obwodowych komisji i dla pewności wszystkie karty do głosowania w pierwontej wersji- co jest już raczej niemożliwe to ci uwierzę bo na razie to pierdolisz na zasadzie wybory są demokratyczne, bo w Polsce panuje demokracja Biblia jest słowem bożym bo została natchniona przez Boga

Niech sobie każdy przeczyta w tym co chce,najlepiej ze zrozumienie

Niby w jaki sposób mam ci je pokazać? Nikt poza paroma osobami nie ma do nich dostępu. Od tego jest Komisja Wyborcza i zwróć się do niej. to przestań mówić że są demokratyczne czy nie bo to tak samo śmieszne stwierdzenie jak to Bóg istnieje/ Bóg nie stnieje

Kto kontroluje adm. wyborczą- kontroluje wynik wyborów. I tyle z mej strony dysputy z fanatykiem PO...

Konstytucja, Komisja Wyborcza i parę organizacji międzynarodowych które na wniosek PiS-u (który w każdej komisji miał "męża zaufania) przyglądały się wyborom i procedurom. Nie ośmieszaj się na Konstytucje akurat duża część elity leje... Twoje sławetne OBWE nie stacjonuje wszędzie A mężowie zaufania o ile byli też jedzą, piją i idą do klopa ;)

Konstytucja, Komisja Wyborcza i parę organizacji międzynarodowych które na wniosek PiS-u (który w każdej komisji miał "męża zaufania) przyglądały się wyborom i procedurom. Nie ośmieszaj się na Konstytucje akurat duża część elity leje... Twoje sławetne OBWE nie stacjonuje wszędzie A mężowie zaufania o ile byli też jedzą, piją i idą do klopa ;) Chłopcze Się ubawiłem setnie..

Znam się lepiej od ciebie na Konstytucji i organach międzynarodowych a jednak nie będę w przeciweństwie do ciebie wierzył w absolut "Polska jest demokratycznym państwem RP." czy "Konstytucja jest nadrzędnym prawem w RP" OBWE tak jest wszechmocne, wszechwiedzące i nieomylne

"Polska jest demokratycznym państwem prawnym." poprawka

Gość no tak........
14:06 [zgłoś do usunięcia] Shatyn analny kochasiu ja mogę głosować nawet na PO ale, 1.) pozbędzie sie chorych psychicznie i potomstwa sbeków s s s Adolf H. to ty? Powstałes z grobu?

Gość dfdgfdgfh
Niech w końcu wyjaśnią sprawę Smoleńska! A ja rzygam tuskiem i PO i przede wszystkim: POmatołami dla których sensem życia jest ruchanie.

Gość już wszystko jest
wyjasnione. masz wątpliwości?

Gość już wszystko jest
nie masz? no to po co o tym napisałaś?

Gość tusk to śmieć
:o