Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda mama 34

Nie wiem jakie imię dla synka. Brajan, Kewin czy Rodżer?

Polecane posty

Gość imienniczka z dzienniczka
jak chcesz już coś wyjątkowego to proponuję arystokratyczne takie jak: Rozpyepsh Cootafon Shmaciasch - to z niemieckiego :) Kurvishon lub z rzymskiego: Poyebus :) czyż nie cudowne propozycje?

Gość Impossible ha!
Nazwij go Suchar najlepiej! :D

Gość lks njhjsdahsdja nn
jak już bierzesz takie zagraniczne to nie spolszaj ich, bo wystawisz dziecko na pośmiewisko. Brian, Kevin, Roger jeszcze jakoś wygląda ale to twoje spolszczenia są megawieśniackie. i nie wierzę że nie chcesz się takim imieniem dowartosciować

Gość chełm1
a ja sie pytam gdzie sie podzialy uzywane dawniej w Polsce imiona Szmul, Aaron, Jehuda czy Mordechaj?

Gość dgs
dej mu Barnaba :classic_cool:

Gość mm......
daj mu na imię Anal :)

Gość ksenotka ... ... ...
od Anala lepszy będzie Adolfik. Po co się ograniczać???

Gość Ik neem je mee
nie wiem gdzie ludzie maja mozg jak daja zagraniczne imiona pisane po polsku tak jak sie slyszy, np moja kolezanka jest Andzelika, jak dla mnie to komiczne, kupy sie nie trzyma.

Gość zgniecmibalony
ja tam proponuje Endrju Stiw Dżef a jak juz tak sie zapedzi mamusia to moze nadac dziecku najpopularniejsze imie na wyspach czyli Mohhamed ;) czyz nie slodko???buhahaha

Gość Muka-buka
Dawanie polskim dzieciom imion zagranicznych jest według mnie ok jeśli: - jedno z rodziców (ew. dziadków) pochodzi z obcego kraju - rodzice mieszkają, długo mieszkali za granicą i czują się z danym krajem związani - imię jest w cześć jakiegoś przyjaciela, który akurat takie nosił, był obcokrajowcem. Nadawanie polskim dzieciom zagranicznych imion przez w 100% polskie rodziny jest dla mnie plebejskim zwyczajem, brayany, majkele, rodżery czy nikole, vanessy, cloe wzbudzają politowanie i żal. Sorry. Mamy swój kraj, mamy swoje tradycje.

Gość Muka-buka
Ale jak już musisz to go nazwik Borat albo Aladeen.

Gość Ik neem je mee
jak dla mnie agraniczne imiona sa ok, jezeli takie sie spodoba to czemu nie, mnie np denerwuje katarzyna, za granica jest ono do niczego, wiecej z nim problemu i pozytku, chce sobie zmienic na catherine mi sie podoba imie Marcel i Elias :)

Gość Muka-buka
Patologia... Ludzie myślą, że jak będa mieć zagraniczne imie to wydadzą się lepsi. Plebs się wstydzi swojej kultury.

Gość Złośliwa torunianka
Ale co to za problem? Ją jestem Kasia i jak jestem za granicą mówię, że nazywam się Katarzyna- po angielsku Kate. Więc o co chodzi?

Gość Ik neem je mee
nie wstydze sie ale nie oszukujac siebie nie ma powodow do dumy, a imie mozna dac jakie sie chce, mi sie polskie nie podobaja to na pewno polskiego bym nie dala

Gość Ik neem je mee
mi to przeszkadza, ostatnio bylam chora i musialam dzwonic do szkoly i lekarza i za kazdym razem 3 razy literowac, albo kasia, mowia kasza, kassa, tylko nie kasia, a pisza kaha, wole zmienic i miec sokoj. Poza tym imie katarzyna mi sie nie podoba.

Gość Według mnie wymiata
Bężamę!!!!!

Gość Złośliwa torunianka
A Ty mieszkasz za granicą? To może rzeczywiście lepiej zmienić... Ją bardziej używam Kate podczas luźnych konwersacji z obcokrajowcami, więc nie mam z Katarzyną problemów :)

....kciukiem kciukiem@tlen.pl'; Koobra, a Ty jakie nosisz imię? skoro rodzice tak obdarzyli brata, to resztę rodzeństwa pewnie też?... ­­­ Roger to jest syn mojego ojczyma,ale mieszkamy razem,lecz mój brat blizniak ma inaczej na imie,ja nie ma polskiego imienia,nie lubie tego imienia ale przyzwyczaiłam sie

Gość Ja proponuje
Alfonzo :classic_cool:Alehandro Albo oba Alfonso ALehandro :classic_cool:

Gość sefregrgtr
ty durna krowo zyjesz w polsce to na chuj ci jakies pojebane imiona z ameryki? Nazwij go bob od gowna i bedzie super pasowac do ciebie. Albo gas- tez z dupy