Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczonyyyy

Czy skreslacie faceta po 30 ktory nie byl w zwiazku?

Polecane posty

Gość niedoswiadczonyyyy

??

Gość Andzia.
facet po 30stce ktory nigdy nie byl w zwiazku to dla mnie albo pedal albo pedofil albo wogole jakis czub co z mamusia mieszka

Gość tytmn,klhg
A jesteś prawikiem?

Gość niedoswiadczonyyyy
tak pr... nie mieszkam a matka od 12 lat

Gość Ja nie skreslam
ja takiego wlasnie szukam .

Gość Andzia.
to czemu nigdy nie miales na stale kobiety?

Gość Andzia.
koles po 30 ktory nie byl w zwiazku ani tym bardziej zonaty jest dla mnie bardzo podejrzany...

Gość kruczk
nie, nikogo nie skreslam ale intryguje mnie dlaczego normalny zdrowy facet wybiera samotne zycie?

Gość niedoswiadczonyyyy
niesmialosc wyglad przecietny dobre serce

Gość kruczk
Mężczyzna o dobrym sercu ? to tacy istnieją?

Gość Andzia.
sraty taty...ale teksty, że nieśmiałość jest powodem i DOBRE SERCE... uważaj bo jesszcze się ktoś nabierze na takie teksty... pewnie jesteś jakimś czubkiem zakompleksionym co od rana do wieczora na czatach przesiaduje... nie daj Boże, żeby jeszcze na tych dla dzieci...

Gość Andzia.
istnieją faceci o dobrym sercu ale normalni co w tym wieku już mają rodziny pozakładane. przykladem mój Mąż i szwagier.

Rozumiem, że mogłeś nie poznać nikogo z kim chciałbyś stworzyć poważny związek i planować wspólna przyszłość. Natomiast dziwi mnie, ze nigdy nie uprawiałes seksu i z nikim sie nie spotykałeś, nawet na krótko.

Gość Andzia.
jak facet po 30 mogł nie być w związku? zdrowy, normalny. Nawet brzydki znajdzie a co dopiero jak sie wyraziles o przecietnym wygladzie. przyznaj sie lepiej, że z mamusią siedzisz i jesteś jakimś zbokiem zakompleksionym

Gość niedoswiadczonyyyy
nie robcie sobie zartow na czatach nie siedze mieszkam sam jestem niesmialy, a mam raczej fobie spoleczna i rozgladm sie za psychologiem kiedys z kims sie spotykalem ale ogolnie randek mialem malo

Gość allelujaalleluja
idzże stary do tego psychologa! juz dawno powinienas był pójść, bierz prochy, wuluzuj się, idz na imprezy, juz i tak jesteś po 30 wiec teraz to z gorki, nie ma co sobie wyrzucac, rozdrapywac ran, tylko się zacząć bawić tym życiem :)

Gość Andzia.
sory dziewczyny, że tak atakuje ale zrobiłam ostatnio taki eksperyment i weszlam na czaterie do pokoju podstawówka i chciałam sprawdzić czy na czatach takich przesiadują pedofile i dałam sobie nick Ania12lat. i napisalo do mnie kilku panow co bez krępacji pprzedstawili że mają więcej niż 30lat, nie mają zony ani dziewczyny i chcieli się ze mną ,,Anią'' spotkać i czy pokaże im sie nago.... kur wa pierdo lone zboki za przeproszeniem. i dlatego teraz jestem taka zrażona zwlaszcza do samotnych facetow po 30 o DOBRYM SERCU... wiem że nie ma co generalizować ale jest to bardzo podejrzane.. a do matek co dzieci maja niech kontrolują swoje dzieci w necie bo jak się sama przekonałam niemało ZBOKÓW i pedofili na czatach zwlaszcza dla najmłodszych...

Gość kapoosta
Bez sensu takie generalizowanie. Poznaje sie osobę, rozmawia sie - i nikt nie wypytuje od razu o związki i czy mieszka z mamą. Jak sie gadka fajnie klei, jak sie nawiazała jakas chemia, to sie człowiek spotka jeszcze raz i jeszcze i wtedy sam oceni, czy warto sie tym człowiekiem bliżej zainteresować, a nie bedzie się oglądać na to, czy inne go chciały itp.

Gość kapoosta
Andziu, to pewnie były takie same zboki jak ty. które wiedzą, ze na tych czatach przesiaduja stare baby podające sie za lolitki

Gość allelujaalleluja
a ja myśle że to co andzia zrobiła byo wartościowe, no i normalnie szok, jak posrane mają ludzie!!!!

Gość Andzia.
ja nie przesiaduję na czatach jako lolitka bo mi to do szczescia niepotrzebne. jestem pedagogiem i to byl eksperyment do celow naukowych i także policyjnych, gdyż pracuję w policji, więc bez takich niepotrzebnych komentarzy proszę. napisalam to żeby ostrzec matki bo na czaterii roi się od pedofilów i trzeba chronić dzieci.

Gość Andzia.
allelujaalleluja dzięki za poparcie. To naprawdę było wartościowe bo przy okazji udało się ,,wychaczyć'' jednego takiego pana od dawna poszukiwanego z podejrzeniem pedofilii... O takich sprawach trzeba głośno mówić!

Gość allelujaalleluja
w Polsce się po prostu nie myśli o tym jak dzieci hasają po internecie bez problemów. Swoją drogą, mogłabyś to podesłać do prasy jako temat na materiał.

Gość niedoswiadczonyyyy
offtopic??

Gość kruczk
zostałeś 'wyhaczony'

Gość Andzia.
Właśnie myślę o przypomnieniu ludziom o tym problemie i zagrożeniu w prasie. Napisałam oczywiście do organizacji ,,Kidprotect'' ale tylko podziękowali za informacje. Bardziej jest to sprawa dla policji. Dużo mamy podejrzanych pedofilów, a taka prowokacja często pomaga w zatrzymaniu podejrzanego. I właśnie w większości są to faceci w wieku od 30 do 50 lat, samotni, mieszkający często z rodzicem. Prxzesiadujący całe dnie w necie. Dlatego udzieliłam sie na tym topiku odnośnie samotnych po 30stce.

Gość niedoswiadczonyyyy
??a

Gość lumpalumpa
To może ja normalna się wypowiem. Miała faceta koło 30 tki i byłam jego pierwszą kobietą i nie uważam żeby byl jakiś dziwny. Po prostu był nieśmiały, i miał mało wolnego czasu. I nam ten związek dużo dał obojgu. Po za tym uważałam to za duży plus, że jest taki "niewinny" Więc myśle, że dużo zalezy od tego na jaką dziewczynę trafi. Trafił na mnie i mu to nie zryło psychiki, bo go zaakceptowałam w pełni i nie musiał się bać o negatywną ocenę z mojej strony. Niestety zostawił mnie dla innej:( A ja go dalej skrycie kocham.

Gość gość urodzinowy 28JESTEM wARSZ
Andzia wez ty sie idz leczyc do psychiatry, bez kitu co za baba. Stara baba,brzydka jak noc listopadowa siedzi na czacie i podrywa facetow co gdyby ją zobaczyli odrazu wyszliby z czatu i nigdy już nie wchodzili. A ty kolego co nie bzykales jeszcze a masz juz 30 lat to wspolczuje twojemu wackowi,juz pewnie dawno opadl zgodnie z zasada ze nieuzywany organ zanika. Serio ci wspolczuje, lepiej daruj sobie kobiety,jest wiele innych zajec,moze podróże ?