Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nimrod26

Jak znaleźć/poznać zaborczą dziewczynę/kobietę ?

Polecane posty

Gość mam silny charakter i tego
samego oczekuje od faceta, bo pantoflarze mnie nie kręcą. ale dozować mu spotkań z kolegami czy sprawdzać telefonu nigdy nie zamierzam, bo nie szukam związku z dzieckiem które muszę kontrolować tylko z dorosłym, odpowiedzialnym człowiekiem którego nie muszę trzymać na siłę w związku, a także takiego który sam fiuta potrafi pohamować masz jakieś kompleksy że musisz być pępkiem świata dla swojej dziewczyny?

może mu chodziło o uległość w seksie:D

Gość nimrod
hahah chyba żartujesz :D owszem może, podam Ci przykład jak jest ze mną... mam taką osobowość i styl bycia ze zwykle ja gram 1 skrzypce i podporzadkowuje sobie innych... natomiast w zwiazku "CHCIAŁBYM" zeby było odwrotnie, w zwiazku radość daje mi to ze mogę zasuwać wokoł panny :)

czyli chcesz byc pantoflem ? trzeba bylo tak odrazu mowic - to wejdz na sympatie opisz jaka dziewczyne szukasz i jaki jestes - zaznacz ze jestes pantoflem i zobaczysz ile kobiet sie odezwie. a co to znaczy ze podporzadkowujesz sobie wszystkich? ze niby roba co powiesz?

Gość nimrod
nei mowie tu o sexie...... no tak, zwykle ludzie sie słuchają, tak na serio wystarczy ze jest się stanowczym i mówi coś z pewnoscia siebie... a jak to nie wystarcza to używa się argumentów ;) zresztą temat nei jest odnośnie tego jaki mam charakter;) .. mowiac krotko, rzadko nie wchodze na swoje... natomiast hmm no msyle ze mało sie zgłosi bo mało lubi ten typ ;)

Gość nimrod
tak robia zwykle co mowię bo jestem stanowczy i pewny siebie, ale to nei jest tentemat:) hmm dużo? a nie sądzisz ze mało dziewczyn lubi takich facetów ?:P

eeej, gdzie mój pierwszy post? uch, generalnie ja nie wyobrażam sobie kontrolować faceta, to nie dziecko a dorosły, świadomy swoich czynów człowiek którego siłą w związku trzymać nie zamierzam i nie wiem skąd u autora pragnienie bycia pępkiem świata dla swojej kobiety, kompleksy?

Gość nimrod
pępkiem świata? hmm ciekawa sugestia, musze to przemyśleć:) piszę serio serio :)

maciek B. hmm to co robily w lozku to tylko i wylacznie moja i mojego partnera sprawa :) autorze- tak jka napisala dziewczyne wyzej- prawdziwy facet nie jest dzieckiem i tez powinien miec wlasne zdanie jezeli szuka mamusi korej bedzie ulegly i byl na kazde jej zawolanie moze poszukaj kobiety 40 + . jako facet powininens znac swoaja wartosc w zwiazku, miec swoje zdanie i trzymac reke na pulsie tak samo jak kobieta a zarazem sie kochac i szanowac - trzeba umiec utrzymac ta rownowage. kobieta z ktora bedziesz i bedzie czula ze moze sobie z toba pozwolic na wiele wiecej niz powinna rzuci ciebie szybko bo po jakims czasie jej sie znudzisz. wracajac do tego ustawaiania ludzi bo jestes stanowczy - nie dogadalibysmy sie bo ja bym tobie nie ulegla mam taki charakter i juz predzej bym robila tak abys to ty byl pod moje dyktando - zawsze mam wlasne zdanie, jestem szczera i nie pozwalam nikomu mnie ustawiac po katach.

Gość nimrod
myslisz sie, bo zapewne jesteś inteligętną osoba , a wtedy to juz tylko kwestia argumentów, natomiast rozumiem Twoj punkt widzenia :)

Gość nimrod
myslisz sie, bo zapewne jesteś inteligętną osoba , a wtedy to juz tylko kwestia argumentów, natomiast rozumiem Twoj punkt widzenia :)

Wg mnie autorowii chodzi o tzw. femdom. Jest grupa kobiet, ktora czerpie przyjemnosc ze swiadomego tlamszenia faceta i jest grupa facetow, ktorzy czerpia z tego przyjemnosc. Jesli chodzi o tzw. statystyczna kobiete, to zazwyczaj jest tak jak pisalismy wyzej, ze dla silnej kobiety wyzwaniem jest facet z silnym charakterem, ktorego bedzie mogla "zlamac". I im bardziej nie bedzie sie jej to udawac, tym bardziej taki facet bedzie dla niej atrakcyjny i zwariuje na jego punkcie. Oczywiscie moge sie mylic.

Gość nimrod
jesli facet ma silny charakter to tylko miłość moze go złamać ;)

czarne włosy dobrze pisze, chodzi o odnalezienie równowagi (chociaż są oczywiście jednostki które wolą popadać w skrajności, jednak tych zdecydowanie mniej) autorze, mam wrażenie że chcesz by dziewczyna poza Tobą nie widziała świata. bo zaborczość na tym polega. jak nie umiesz kontrolować swojego charakteru "muszę postawić na swoim" to się naucz, bo nie możesz oczekiwać ze ktoś będzie Cię stopował wiecznie

nimrod, pieprzysz jak fiku miku:D

Maciek B- alez zgadzam sie z toba. moj partner ma silny charakter nie klocimy sie wrecz przeciwnie ale nie jest ugodowy . czesto w sesie zartow cos sobie dogadujemy z czego oczywiscie sie smiejemy. jak dla mnie facet musi miec silny charakter ale tylko dlatego ze ja mam silny zawsze wszystko bylo po mojej mysli - kazdy mi ulegal - ktos kto mi szybko ulega to znika tez szybko z mojego otoczenia. lubie ludzi z silnym charakterem , ktorzy potrafia postawic na swoim i smialo mowic to co mysla :)

Gość nimrod
jesu dziewczyny rzucacie tutaj ocenami jak nei wiem, umiem sie kontrolować i macj b dobrze trafił jesli o mnie chodzi;) natomias kwestia samej zaborczości jest dla mnei interesujaca i daltego ten temat;) a Wy tutaj odrazu mnei oceniacie ; D spokojnie ;)

autorze - kobieta bedzie ciebie bardzo kochac jezeli bedziesz w jej wierny i ja szanowal - nad kobieta tez tak skakac nie mozna pamietaj. rownowaga w zwiazku to podstawa mozna kogos kochac bardzo mocno ale to nie znaczy zeby zamieniac sie w jego pantofla lub sluzaca

nikt ciebie nie ocenia kazdy wyraza swoj punk widzenia po przez to co piszesz autorze. nie nam oceniac bo nie znamy ciebie osobiscie natomiast z twoich postow wnioskujemy wlasnie to co piszemy. musisz dac innym dziewczynom szanse aby znalezc swoj ideal. :)

ale praktyki seksualne wcale na związek się nie muszą przekładać:D dlatego ja tego nie powiązałam, bo odmiany bdsm mogą pozostawać za drzwiami sypialni, a normalnie można tworzyć zgodną rodzinę bez domijących, podległych, zaborczych itd ja wysnuwam wnioski z Twoich postów, i skoro ileś osób źle je interpretuje to chyba o czymś świadczy ;)

Gość olehh
Ach te czornyje wlosy :D