Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia.

Pedofile siedzą na czaterii w pokoju PODSTAWÓWKA. Ostrzeżenie dla rodziców

Polecane posty

Gość Andzia.

Chciałam przypomnieć o istotnym problemie i zagrożeniu. Rodzice kontrolujcie swoje dzieci w necie bo na czaterii i pewnie innych tym podobnych czatach roi się od starszych panów PEDOFILÓW, ZBOKÓW. W ramach eksperymentu i prowokacji który ostatnio przeprowadziłam w celu sprawdzenia czy na czatach przeznaczonych dla najmłodszych przesiadują pedofile, weszłam do pokoju PODSTAWÓWKA z nickiem ,,Ania12lat'. I podłączało się, oprocz oczywiscie autentycznych dzieci, kilku panow którzy bez krępacji pisali, że są starsi ode mnie, mają więcej niż 30lat,nie mają żon i są samotni i pytali czy się spotkamy i czy pokażę się nago... Dużo ZBOKÓW, PEDOFILÓW w necie także pamiętajcie, żeby chronić swoje dzieci!!

Gość tu tez siedzą gówniary
pokroju skitzo co z lookrecya gołe dupska pokazywaly,,, bez różnicy czy czateria czy tu

Gość Andzia.
Masz rację. Tu także masa zboków, gówniarzy co gołe dupy i fiuty pokazują do oceny. Wypisują skrajnie perwersyjne tematy.Chory ten świat co psuje dzieci od najmłodszych lat...

też kiedyś zrobiłam podobny eksperyment na czacie. To co się tam dzieje to istna masakra.... Dziwi mnie, że policja w ogóle nie nadzoruje w jakikolwiek sposób takich miejsc. Dzięki internetowi można teraz nałapać masę przestępców, nielegalne kliniki aborcyjne itd.itp. ale oczywiście u nas policja ma to w dupie :] Wolą spisywać dzieci wracające ze szkoły albo wlepiać mandaty za picie piwa w parku.

Gość Mamuśka, zanim
zaczniesz psioczyć to się dokształć i nie ulegaj propagandzie :o. Przede wszystkim policjantów brakuje, bo nie ma kasy na ich zatrudnianie - sama sobie dośpiewaj, kto tą kasą bierze: politycy, urzędnicy, Zusy, Krusy czy inne - a może wszystkie razem :o. Policjanci prewencji pilnują porządku na ulicach - tak, legitymują "dzieci" wracające ze szkoły, które po ciężkich naukach siadają na ławkach przy placach zabaw, odpalają szlugi, otwierają piwa, zaczynają się szarpać, zaczepiać ludzi i rzucają mięsem tak, że ze swoją 6latką uciakałabyś gdzie pieprz rośnie. Oni też wystawiają mandaty. Policjanci kryminalni nie są od wystawiania mandatów i pilnowania porządku. Oni zajmują się takimi sprawami, o których tu piszecie - i skąd wiecie, że ich tam nie ma :)? Że nie jest Anią, Kasią, Kamilem czy innym "podszywem"?