Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie złapiecie mnie

Czy jesteście katolikami?

Polecane posty

Gość dindina osiem
chyb a on amoz e ppo skonczeniu s koly wyniesc sie od rodzicow debili?

Gość dindina
jestem kryptokatoliczką ;)

Gość pazdziernikowa pani
Ja jestem wierzaca, ale nie slucham o. Rydzyka i modle sie tylko w domu lub w kosciele , a nie na ulicach. Do kosciola chodze w niedziele, czasem w srodku tygodnia, bo to mnie wycisza i staram sie zyc wedlug 10-ciu przykazan. Pis mnie wnerwia, na czele z JK. Do innych wyznan nic nie mam ,tak samo do ateistow, bo uwazam , ze to ich wybor czy wierza czy nie i nie zakladam watkow o nich jak to ma miejsce np ten temat . Tyle w temacie.

Gość Koobra pietnaście
no pewnie że może ale tyle lat prowadzi sie takie obsesyjne zycie nie majac nic do gadania to juz swoje robi jak mózg ryje.Życie to nie tylko modly i kult Boga ,rowniez jakie relacje z rowiesnikami trzeba utrzymywac a nie z moherami na spotkaniach mszalnych i gadanie o bogu Taka osoba w zyciu codziennym nie da rady sie odnalezc,jak w szkole takie osoby wyrozniają sie stając na uboczu,to co dopiero bedzie gdy zaczną prowadzic zycie osobiste.Zdeprawowanie psychiki no pewnie że może ale tyle lat prowadzi sie takie obsesyjne zycie nie majac nic do gadania to juz swoje robi jak mózg ryje.Życie to nie tylko modly i kult Boga ,rowniez jakie relacje z rowiesnikami trzeba utrzymywac a nie z moherami na spotkaniach mszalnych i gadanie o bogu Taka osoba w zyciu codziennym nie da rady sie odnalezc,jak w szkole takie osoby wyrozniają sie stając na uboczu,to co dopiero bedzie gdy zaczną prowadzic zycie osobiste.Zdeprawowanie psychiki no pewnie że może ale tyle lat prowadzi sie takie obsesyjne zycie nie majac nic do gadania to juz swoje robi jak mózg ryje.Życie to nie tylko modly i kult Boga ,rowniez jakie relacje z rowiesnikami trzeba utrzymywac a nie z moherami na spotkaniach mszalnych i gadanie o bogu Taka osoba w zyciu codziennym nie da rady sie odnalezc,jak w szkole takie osoby wyrozniają sie stając na uboczu,to co dopiero bedzie gdy zaczną prowadzic zycie osobiste.Zdeprawowanie psychiki no pewnie że może ale tyle lat prowadzi sie takie obsesyjne zycie nie majac nic do gadania to juz swoje robi jak mózg ryje.Życie to nie tylko modly i kult Boga ,rowniez jakie relacje z rowiesnikami trzeba utrzymywac a nie z moherami na spotkaniach mszalnych i gadanie o bogu Taka osoba w zyciu codziennym nie da rady sie odnalezc,jak w szkole takie osoby wyrozniają sie stając na uboczu,to co dopiero bedzie gdy zaczną prowadzic zycie osobiste.Zdeprawowanie psychiki no pewnie że może ale tyle lat prowadzi sie takie obsesyjne zycie nie majac nic do gadania to juz swoje robi jak mózg ryje.Życie to nie tylko modly i kult Boga ,rowniez jakie relacje z rowiesnikami trzeba utrzymywac a nie z moherami na spotkaniach mszalnych i gadanie o bogu Taka osoba w zyciu codziennym nie da rady sie odnalezc,jak w szkole takie osoby wyrozniają sie stając na uboczu,to co dopiero bedzie gdy zaczną prowadzic zycie osobiste.Zdeprawowanie psychiki no pewnie że może ale tyle lat prowadzi sie takie obsesyjne zycie nie majac nic do gadania to juz swoje robi jak mózg ryje.Życie to nie tylko modly i kult Boga ,rowniez jakie relacje z rowiesnikami trzeba utrzymywac a nie z moherami na spotkaniach mszalnych i gadanie o bogu Taka osoba w zyciu codziennym nie da rady sie odnalezc,jak w szkole takie osoby wyrozniają sie stając na uboczu,to co dopiero bedzie gdy zaczną prowadzic zycie osobiste.Zdeprawowanie psychiki

Gość dindinaaa
daję na tacę 200 zł, bo więcej w jednym banknocie się nie :(

Gość nie złapiecie mnie trzy
Zastanawiam się, czy katolicy siedzą na Kafeterii.

a tobie do głowy nie przyjdzie ,ze o na , ta kolażanaka chce prowadzić takie życie ? Ze to co ciebie pociąga - powierzchowne relacje , używki , lekkość w podejściu u do seksu i zobowiązań ludzi dorosłych - jej nie odpowiada ? Ze w swojej wierze widzi coś więcej niż - twoim zdaniem - nic nie znaczące modły ?

i co z tego ze sie wyniesie jak w zyciu codzienym sie nie odnajduje bo zahukana przez modly,nie umiejąca nawiązywac kontaktow z innymi, z domu sie wynieise i zycie ją przerosnie

Gość dindinaaa
no ja przeciesz jestem tu :)

Gość dindina osiem
katoliczki idiotki czekaja na rozbłonienie do slubu ajak meza nie ma -to umieraja ze wyschnieta błona zw zwiotczalej wyschnietej piczy -debilki- i to maja za swo glupote katoliczki idiotki czekaja na rozbłonienie do slubu ajak meza nie ma -to umieraja ze wyschnieta błona zw zwiotczalej wyschnietej piczy -debilki- i to maja za swo glupote katoliczki idiotki czekaja na rozbłonienie do slubu ajak meza nie ma -to umieraja ze wyschnieta błona zw zwiotczalej wyschnietej piczy -debilki- i to maja za swo glupote katoliczki idiotki czekaja na rozbłonienie do slubu ajak meza nie ma -to umieraja ze wyschnieta błona zw zwiotczalej wyschnietej piczy -debilki- i to maja za swo glupote katoliczki idiotki czekaja na rozbłonienie do slubu ajak meza nie ma -to umieraja ze wyschnieta błona zw zwiotczalej wyschnietej piczy -debilki- i to maja za swo glupote katoliczki idiotki czekaja na rozbłonienie do slubu ajak meza nie ma -to umieraja ze wyschnieta błona zw zwiotczalej wyschnietej piczy -debilki- i to maja za swo glupote katoliczki idiotki czekaja na rozbłonienie do slubu ajak meza nie ma -to umieraja ze wyschnieta błona zw zwiotczalej wyschnietej piczy -debilki- i to maja za swo glupote katoliczki idiotki czekaja na rozbłonienie do slubu ajak meza nie ma -to umieraja ze wyschnieta błona zw zwiotczalej wyschnietej piczy -debilki- i to maja za swo glupote

Gość M xmBN
pazdziernikowa pani staram sie zyc wedlug 10-ciu przykazan x tak to wymien drugie przykazanie - te prawdziwe te z Biblii

Gość allium trzysta pięć i pół
a tobie do głowy nie przyjdzie ,ze o na , ta kolażanaka chce prowadzić takie życie ? Ze to co ciebie pociąga - powierzchowne relacje , używki , lekkość w podejściu u do seksu i zobowiązań ludzi dorosłych - jej nie odpowiada ? Ze w swojej wierze widzi coś więcej niż - twoim zdaniem - nic nie znaczące modły ? a tobie do głowy nie przyjdzie ,ze o na , ta kolażanaka chce prowadzić takie życie ? Ze to co ciebie pociąga - powierzchowne relacje , używki , lekkość w podejściu u do seksu i zobowiązań ludzi dorosłych - jej nie odpowiada ? Ze w swojej wierze widzi coś więcej niż - twoim zdaniem - nic nie znaczące modły ? a tobie do głowy nie przyjdzie ,ze o na , ta kolażanaka chce prowadzić takie życie ? Ze to co ciebie pociąga - powierzchowne relacje , używki , lekkość w podejściu u do seksu i zobowiązań ludzi dorosłych - jej nie odpowiada ? Ze w swojej wierze widzi coś więcej niż - twoim zdaniem - nic nie znaczące modły ? a tobie do głowy nie przyjdzie ,ze o na , ta kolażanaka chce prowadzić takie życie ? Ze to co ciebie pociąga - powierzchowne relacje , używki , lekkość w podejściu u do seksu i zobowiązań ludzi dorosłych - jej nie odpowiada ? Ze w swojej wierze widzi coś więcej niż - twoim zdaniem - nic nie znaczące modły ? a tobie do głowy nie przyjdzie ,ze o na , ta kolażanaka chce prowadzić takie życie ? Ze to co ciebie pociąga - powierzchowne relacje , używki , lekkość w podejściu u do seksu i zobowiązań ludzi dorosłych - jej nie odpowiada ? Ze w swojej wierze widzi coś więcej niż - twoim zdaniem - nic nie znaczące modły ?

Gość pazdziernikowa pani
Tak po prawdzie to zaczela sie nagonka na chrzescijan od Smolenska to latanie po ulicach z krzyzami glupie okrzyki o zamachu, spiewy religijnych piesni na spedach PISU, a kto za tym stoi wiadomo.

Gość dindina osiem
odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: odkryłam opcję KOPIUJ WKLEJ w moim komputerze :D :classic_cool: p.s. bardzo kocham Jezusa :)

(4) Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! (Ks. Wyjścia 20:1-6, Biblia Tysiąclecia)

Gość wklejacz dzielny
stanowcvzo protestuje, pomijane są moje znaczące entery to spisek!!!

allALLIUM a ty czytasz calosc? pisze wyraznie ze dziewczyna tym faktem nie jest zachwycona, a wrecz zalamana ze nie ma swojego zycia prywatnego, czesto sie zali na to do czego jest przymuszana, ze nie ma na nic pozowlenia opropcz uczestnictwa rodzinnych w modlach,spotkaniach mszalnych Nie ma normalnego zycia, i jej to nie odpowiada, jest bardzo smuitna z tego powdu, ze odstaje od rowiesnikow, nawet po szkole nie ma zadncy kolezenskich spotkan czy zaprosic kogos ,bo ma zakaz.Bog ,modly,taka jej rozrywka, szcesliwa z tego nie jest

Gość dindina osiem osiem
co ty wiesz o kopiowaniu

Gość dindina osiem osiem
ja wiem coś kopulowaniu ;)

Gość M xmBN
alium widze ze znasz , pytałem jednak pazdziernikową ona napisała ze zyje według przykazan , a ja ciekawym czy je zna , te prawdziwe , czy tylko te co koscół uczy :) po drugie tylko idiota wie ze w smolensku to była katastrofa , albo ktois kto sie w w ogole tym nie interesuje ' http//zamach.eu

Gość pazdziernikowa pani
widzialas podobizne Boga na obrazie lub posag ? Nie ? wiec o co chodzi ?

Gość dindina osiem osiem
to co robisz w toalecie nie nazywa się kopulowaniem

Gość dindina osiem osiem
moja zabłonniona mózgownica nie pojmuje nic z dyskusji - potrafię tylko jak refren powtarzać kilka wyuczonych zdań, jak mała papużka, hihih ;)

Gość dindina osiem osiem
kopuluję z wałem z kołdry w toalecie i myślę, że jestem ql :classic_cool:

alllium jakim prawem osądzaz mnie ze pociągają mnie uzywki,lekkosc do seksu? czytaj paranoiczko to co pisze a nie swoje wypowiadaj Pisze jeszce raz ,dziewczyna NIE chce prowadzic takiego zycia, ale musi, bo sie wychwuje w takiej rodzinie, mimo ze jej to nie odpowada,nie ma wyjsca, musi dostosowac sie do panujących zasad zycia relogijnego, i po drugie , nie pociagają mnie powierzchowne relacje , używki , lekkość w podejściu u do seksu i zobowiązań ludzi dorosłych jak to napsialas Pomysl zanim na drugi raz takie oszczerstwa napiszesz nienormalna kobieto i licz sie z oskarzeniami

Gość M xmBN
pazdziernikowa , przeczytaj całosc przykazania drugiego jezli nie zrozumiesz znaczy sie głupiaś :) proste ....

wierzę ,ze zdarzają sie przekręty ze strony rodziców ,ale jakoś wolę dziewczynę chodzącą do kościoła i słuchajaćą rodziców niż 17 letnią panną z tuzinem zaliczeń i mieszkająca ze swoim " facetem " a wszystko w imię nowoczesności i wyzwolenia .

Gość dindina osiem osiem
przepraszam ale to nieprawda ja tego tekstu się nie uczę tylko go bezmyślnie wklejam

jak jej nie odpowiada - niech sie wyprowadzi i tyle . proste rozwiązanie . A w domu rodziców śa zasady rodziców i nic tu n ie p omoże pyskowanie .