Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie złapiecie mnie

Czy jesteście katolikami?

Polecane posty

Gość M xmBN
a co złego w tym co piszesz ? co to sex ma byc reglamentowany ? jest wolną ma lat 17 wiec moze ! wiec i kozysta ! tylko jakies kiedys matoły co ustalali ową moralnosc zryły społeczenstwu berety .

Gość dindina osiem osiem
wal kołdry w toalecie? porzerobiułem to, to niewygodne, wał jest dobry na leniwy poranek, do toalety chodze wyłacznie zm moją Grabusią

Gość M xmBN
owszem - racja , w domu rodziców są ich zasady i nalezy sie im podporzadkowac jezli nie odbiegają od prawa ! jak sie nie podoba - won , tu zgoda

Gość pazdziernikowa pani
Ty jestes glupia/pi i nie mam przyjemnosci z toba dyskutowac zwlaszcza jesli uwazasz ,ze w Smolensku byl zamach. Powodzenia w dalszej dyskusji.

Gość dindina osiem osiem
a powiesz coś o wale z kołdry?

Gość M xmBN
to przeczytaj fakty mówiace za zamachem , potem je obal , albo niech obala je zwolennicy katastrofy ! :) tyle ode mnie na koniec , w szole swego czasu też uczono , ze roz=sjanie to byli nasi sojusznicy w wojnie swiatowej :) a motłoch do ktorego nalezysz w to wierzył .

Gość M xmBN
allium - nie to osobny temat podjety przez pazdziernikową co to nie wie w co wierzy :)

całe szczęście bo już myslałam , że stało ise ot oficjalnym dogmatem :)

Gość dindina osiem osiem
W Smoleńsku też napewno używają wałów z kołdry (próbuje się przebić do głównego wątku dyskusji i zabłysnąć)

Allium nie znasz sie na prawie, wiec doiformuj sie kobieto a dopieor pozniej praw mporały.Nie moze sie wyprowadzic bo nie ejst pelnoletnia to po pierwsze niedoinformowana istoto Po drugie chodzenie do kosciola, modly kilka razy dziennie, zakaz spotykania sie po szkole z kim kolwiek i wychodzenia z domu ,zakaz prowadzeia swojego kulturalnego towarsyskiego zycia z NORMALNYMI nie zdemoralizowanymi osobami to ejst przegiecie, przez to dziewczyna ma zjebaną psychike i wcale z tego zadowolona nie jest ze jej zycie to tylko szkola i w domu kult boga,nic poza tym Jakos wiele osob wychowuje sie w normalnym domu, gdzie wyjscie na dwor i spotkanie sie z normalnymi znaojomymi to nie grzech,i nie uczeszca do kosciola, nie wierzy w Boga i wcale nie zadaje sie z dla ciebie albo menelami ,nie cpa,nie pije,wykazuje szacunek do rodzicow Allium poadasz w skarjnosc, dla ciebie albo chdzi sie do kosciolka i to oznacza ze nie pyskuje, i jest sie "przykladnym nastolatkie, albo jak nie to to ma sie lekki stosunek do uzywek, i seksu.Pomysl kobieto jakimi kategoraimi myslisz

Gość absolutnie nie
jestesmy.

Gość absolutnie nie
jestesmy i nie bedziemy.

Gość dindina osiem osiem
mój wał z kołdry, pieszczotliwie zwany Zenonem, jest praktykującym katolikiem - co niedzielę jeździmy razem do kościola :)

Gość dindina osiem osiem
Może zabłysnę jak z wałów zdobię dynamit, wsypując do ich środka kilka petard? :o

Gość mnie szokują kobiety
które sa katoliczkami i muzułmankami. Dobrowolne uczestnictwo w religii, która stawia je niżej niż psy świadczy o ich niepełnych mocach umysłowych.

Gość mnie szokują kobiety
take szoke :o rze cho-cho ;)

Gość dindina osiem osiem
sam jesteś Zenon, mój wałek nazywa się Lusija

Gość dindinaaaaa
no wlasnie -ogromna wiekszosc kobiet to debilki-wyznaja religie a wszystkie religie sa antyfeministyczne

Gość katolicy mają wyprane mózgi
więc samodzielne myślenie nie znajduje się w ich repertuarze.

Gość M xmBN
i słusznie ...kobieta powinna znac swoje miejsce w szeregu co zas nie znaczy , ze nie nalezy im sie szacunek .

Gość dindinaaaaa
nie m areligii co mowi cos dobrego o kobietach - wszystkie religie uwazaja ze kobiety sa gorsz e, , głupsz e i nieczyste

Gość dindina osiem osiem
nie jestem lessbom ty potszywie 😡

Gość M xmBN
Zrąbał mi umysł pewien ksiądz , który mnie molestował , a matka wpajałam mi miłość do mojego ojca Niemca, który ją przeleciał w zagonie kapusty:(

Gość dindinaaaaa
kretynki co wpadaja w ekstaze na widok jakiegos kaplana - maja wyprane mózgi

Gość dindinaaaaa
mój zenon zna katechizm na pamięć bo codziennie mu czytam fragmencik do podusi ;)

Gość katolicy mają wyprane mózgi
"ogromna wiekszosc kobiet to debilki-wyznaja religie a wszystkie religie sa antyfeministyczne" nie przesadzaj, to nie jest ogromna większość tylko dziewuchy ze wsi i dołów społecznych. Inteligencja miejska nie bawi się w takie zabobony. Normalne babki nie dają się wkręcić w takie gówno, które każe im być worami na spermę i workami treningowymi swoich pijanych mężów.

Gość dindinaaaaala
ty podszywie pierdolony -zdechnij a siat stanie sie piekniejszy -kondolencje dla rodzcow ze wysrali tak ie gówno jak ty

Gość dindina osiem osiem
sama jesteś potszywem, do tego zboczonym w dodatku nie znasz się na wałach

Gość dindina osiem osiem
ciekawe co to jest ten siat