Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella Roldan

Anabella odchodzi z forum kafe bo się zakochała! Zegnaj kafe na zawsze!

Polecane posty

Gość Anabella Roldan
oczywiscie misku ze bede tu zagladac no i oczywiscie ze to byl zart ha ha ha ale was nabralam pewnie ze zostaje tu

Gość Anabella Roldan
to wyzej podszyw ja mowie serio do widzenia od jutra mnie tu juz nigdy nie będzie mam juz swoją miłość

Ja: Cześć. W internecie nazywam się vera. Na forume od prawie 3 lat. Jestem przegrańcem.:classic_cool: [kafeteryjny chór braci i sióstr w stulei]: Witamy Cię,vero. (((:classic_cool:)))

Gość Anabella Roldan
Dlaczego od jutra? Bo od jutra juz nigdy nie będę tu pisać. Czytać kafe będę ale nie pisać. Szkoda czasu mojego na pisanie tutaj głupot. A mój nie wie ze tu pisze. Wstyd się przyznać komuś ze się tu udzielam. Masakra.

Gość gggghhukjfmm
spierdalaj na szczaw kretynko

Ja tez sie wstydze, ze tutaj pisze :O Czuje sie przez to gorsza :( Ktoregos dnia zdobede sie na odwage i rzuce to gowno, poki co nie potrafie :( I bede wtedy myslala o Tobie, skoro Tobie sie udalo to i mnie sie uda :classic_cool: Od jutra bedziesz moim wzorem do nasladowania :P

Gość PPpomaranczowy
tez sie nie przyznaje,ze tu pisze

Gość Anabella Roldan
Tu wstyd pisać i bywać. Co nowy temat to kto na gg lub na cyber-sex. Nikt normalny i przy zdrowych zmysłach nie przyzna się ze pisze na forum kafeteria. Teraz z perspektywy czasu wstydzę się tego że zaczełam tu wogóle pisać i te wasze głupie nie raz tematy czytać. Sama zaczełam nawet pisać tu durne tematy. Piszą tu same wredne osoby i jest tu dużo podszywów.

Ja także wstydzę się przyznać do tego, że jestem tym viviórem z kafe. Dlatego czasem używam tego nicka, który skutecznie pozwala zakamuflować moją prawdziwą tożsmość. :-o

Gość PPpomaranczowy
juz nie same wredne:-P

Gość Anabella Roldan
I sami widzicie. Mozna faktycznie poznać tu fajnych i zabawnych ludzi. Ale głównie tu piszą osoby które mają problemy w realu lub są nieatrakcyjni albo zboczeńcy lub co najgorsze pedofile. Trzeba tu uwazac z kim się pisze. Co kto tu napisze co się komuś nie spodoba to od razu ta osoba po niej ostro pojedzie i wyleje swoje frustracje. To jakieś chore tu jest.

"nieatrakcyjni albo zboczeńcy lub co najgorsze pedofile" Chyba udało Ci się nikogo nie pominąć. :classic_cool:

Gość Anabella Roldan
Nikogo nie pominełam. Pisza tu równiez faceci ktorzy szukają kobiet ktore zaspokoją je w sferze seksualnej tzn. wirtualnie. Mnie to zaczyna bawić. Jestem normalną dziewczyna która z głupoty tu zaczeła kiedyś bywac czyli to czytac a teraz niestety jeszcze tu pisać. Załuje ze na tym forum byłam 5 miesięcy.

Gość Anabella Roldan
I na dodatek tu piszą ci którzy nie znają jezyka polskiego.

A teraz rozważmy zalety forum. Czy jest gdzieś jeszcze jakieś miejsce na Ziemi, gdzie można pozwolić sobie na tak śmiałe wypowiedzi i nie dostać za to po pysku ? :classic_cool:

Gość Anabella Roldan
vieviór wiesz przecież ze nie ma takiego miejsca na Ziemi............. Ja osobiście na tym forum szukałam ciekawych osób wyjątkowych co mają cos madrego do powiedzenia niestety tu tylko głupoty piszą typu jak komus zrobic loda? Chce mi sie teraz bzykac lub kto chetny na sex? ................... Jakby was ktoś spytał co robicie w pracy jak macie chwilę lub w domu to wy byscie na pewno nie powiedzieli ze siedzicie na forum kafe dlaczego? Bo się tego wstydzicie tak jak ja.

Gość Anabella Roldan
vieviór wiesz przecież ze nie ma takiego miejsca na Ziemi............. Ja osobiście na tym forum szukałam ciekawych osób wyjątkowych co mają cos madrego do powiedzenia niestety tu tylko głupoty piszą typu jak komus zrobic loda? Chce mi sie teraz bzykac lub kto chetny na sex? ................... Jakby was ktoś spytał co robicie w pracy jak macie chwilę lub w domu to wy byscie na pewno nie powiedzieli ze siedzicie na forum kafe dlaczego? Bo się tego wstydzicie tak jak ja.

Od dawna podejrzewałam, że coś jest nie tak z tym forum:classic_cool: Vieviór przyznasz się w swojej książce, że debiutowałeś na kafe?

Gość Lemurian123
anabella nie odchodź, będę tęsknił, śledziłem wszystkie twoje wpisy a teraz co???

Gość Anabella Roldan
lemurian123 musze odejść na zawsze takie zycie

0,7 l Ginu udziela mi niezbędnego, bieżącego wsparcia psychologicznego. Nie mam czasu włóczyć się po teraputach. :p

Gość Anabella Roldan
kto z was czuje to co ja te piękne uczucie zakochania jak patrze w jego oczy to mi serce wali jak oszalałe snie o nim i ciagle mysle ............

Weź się dziewczyno przestań zniżać do naszego poziomu. Idź już. Taa, wódkę powinno się sprzedawać w aptekach:classic_cool: