Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracyjanadd

czy jest szansa, ze nie przytyję w 2 ciąży mając żwawego 2latka w domu?

Polecane posty

Gość gracyjanadd

istna latanka z nim jest nie usiedzi a ja latam za nim jestem w 10 tc, na razie nie przytylam, ale w 1 ciazy az 22 kg :( prawda jest taka, ze lezalam i żarlam, nawet na spacery nie chodzilam, czy jest szansa, ze nie przytyje ???

Gość marti2410
Masz na myśli nie przytycie nawet 1kg? nic a nic? jeśli masz prawidłową masę ciała, o chyba niemożliwe, a nawet niebezpieczne. Inaczej jeśli masz nadwagę/otyłość

przytyc cos tam musisz ale moze nie 22kg ja jestem teraz w 2 ciazy i mam w domu corke 13miesieczna tez za nia latam non stop, 6 miesiac i przytyłam 3kg ale w pierwszej ciązy było podobnie w sumie miałam +13kg po porodzie wszystko spadło.

hehe też się nad tym zastanawiam :) W poprzedniej ciąży przytyłam 16-18 kg a siedziałam w domu na L4 i nie miałam jakiejś większej aktywności fizycznej (tyłam od początku ciąży) a teraz znowu jestem w ciąży (7tc) i mam w domu 1,5-latkę która ciągle biega, wyciąga wszystko i trzeba ją pilnować na okrągło :) Póki co schudłam 3 kg, ale miałam grypę żołądkową. Natomiast ja bym chciała przytyć, ale w normie, a najlepiej żeby po porodzie spaść do wagi sprzed 1 ciąży :) na dzień dzisiejszy mam +7 kg z tamtej ciąży.

ja mam w domu zywego do granic mozliwosci prawie 4 latka. w ciazy przytylam ...... 23 kg! biegalam cale dnie, a i tak tylam strasznie. w 1 ciazy duzo lezac, odpoczywajac przytylam 12 kg, a teraz jakis koszmar byl! no ale moze Tobie sie uda :)

Gość gracyjanadd
ja bym chciala wcale nie przytyc, tak ja te dziewczyny na diecie cukrzycowej, ale wiem ze nie da sie tak

Gość Powiem ci ze
Na pewno kilka kilo ci przybedzie.ja w pierwszej ciazy przytylam ponad 30kg potem schudlam ze 3kg mi zostalo w drugiej ciazy przytylam 14kg ale za to jak urodzilam to przytylam drugie tyle.ale to zalezy od organizmu

tego chyba nie przewidzisz... ja jestem w 7 miesiacu, mam w domu prawie 2latke i poki co przytulam 1,5 kg, ale to raczej nie zasluga dziecka tylko tego, ze do konca 5 miesiaca zle sie czulam i malo jadlam ;)