Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Nie wierzę, że facetowi nie nudzi się seks z jedną kobietą przez długi czas.

Polecane posty

Z tego co pamiętam Krwisty jesteś żonaty.Skoro Ci nie odpowiada i zazdrościsz męskiej szmacie to kopnij swoją w dupę albo zacznij ją zdradzac. To w koncu pełnia szczęścia. Faktycznie, szczerość i bycie fair to wielka ortodoksyjność🖐️

Gość Jaaaaaa27777777
Owszem jest, a wiem to, bo nie jestem kobietą, która nie potrafi wyczuć takiego typa jak Ty. Zresztą co to ma do rzeczy? Chcesz mi coś udowodnić ? :D

Gość Bez paniki
Tak się zastanawiam... Czy wasi partnerzy sprawiają, że każdego dnia czujecie się wyjątkowe, że każdego dnia czujecie się jakbyście się zauroczyły na nowo?

Gość Bez paniki
Nie mam takich mozliwości żeby cos udowadniać, zamiarów również, tak tylko pytam...

Gość Krwisty..
Ja mu nie zazdroszczę po prostu uważam że każdy robi co chce. Mnie pociąga tylko moja kobieta żadna inna więc nie mam zamiaru nikogo zdradzać. Zazdroszczę jedynie udanego pożycia małżeńskiego.

Gość Bez paniki
Jaaa ale chyba nie chciałabyś znać myśli swojego wiernego mężczyzny:D

Gość Jaaaaaa27777777
A po co na nowo, skoro kocham go z dnia na dzień coraz bardziej? To jest prawdziwy facet, który wie, jak ma zadbać o swoją kobietę.

A skąd wiadomo że twoja kobieta cię też nie zdradza? Wiesz ile ja spotykam kobiet w lasach, co bzykają się z nieswoimi facetami?

Gość Bez paniki
A teraz puentując na pożegnanie, Wasi faceci nie sprawiają że ciągle czujecie się wyjątkowe. Dlaczego? Bo są wami znudzeni To tak odnośnie bezwzględnej wieności. żegnam, miłego wieczorku, do zobaczonka :D

Bez paniki nas wkręca będzie się skręcał ze śmiechu jak kafeterjne panikary będą mu kazały dać telefon do jego niby dziewczyny żeby ostrzec ją przed chujem skurwielem sukinsynem i jak tam jeszcze kafe umie się wyrażać dziwny typ że go to podnieca no ale taka jest właściwość prowokatorów

Gość Krwisty..
Jaaaa27 zaufaj ... nie chciałabyś znac jego myśli:D Wiele kobiet naprawdę żyje w zajebistej nieświadomce.

Gość Jaaaaaa27777777
A co mają myśli do czynów?. Każdy czasem może coś sobie pomyśleć, ale wprowadzić coś w życie to inna sprawa. Pewnie wizualnie podobają mu się inne kobiety, to normalne, ale co z tego?. To mnie kocha i to ja jestem dla niego najważniejsza.

Gość Jaaaaaa27777777
bez paniki tak to sobie tłumacz. Nie ma to jak zagłuszać swoje wyrzuty sumienia :D.

Po za tym ktoś mi powiedział że nie dotykałem kobiety, to jest oszerstwo, bo jako nieliczny prawik z tego forum, to jestem wysoki i dobrze zbudowany, to też obmacywałem jedną laskę za jej zgodą, więc mam pewne doświadczenie z kobietami. Dodam że jakoś nic to specjalnego, ale kobiecie ciało to fajna rzecz :p

Gość Bez paniki
Nie moge sie powstrzymać whedif tak nie jest, ale nie udowodnię, kwestia ocenna Jaaa oj naiwna Ty istota :D

Gość Krwisty..
I tego Ci życzę. P.s. od myśli do czynów jest naprawdę bardzo blisko. Poprzeglądaj forum jeżeli choć połowa to nie prowokacja to wnioski same się nasuwają.

tak nie jest, ale nie udowodnię, kwestia ocenna - ok wierzę Ci na słowo :D nie martw się i tak większość Ci wierzy więc wygrałeś zabawa na kafe mocno :D

Gość Bez paniki
To mnie kocha i to ja jestem dla niego najważniejsza Może tak jest, ale żeby go powstrzyamć od posmakowania atrakcyjniejszego ciała to może być za mało.

Gość Jaaaaaa27777777
Bez paniki brak Ci już innych argumentów?. Krwisty jeśli mnie zdradzi to się rozstaniemy. Proste. Nie jestem kobietą, która bez faceta nie potrafi żyć.

Gość gffnfnf
na pewno troche sie nudzi, ale wychodzicie z blednego zalozenia ze w seksie chodzi tylko o ekscytacje. Seks to nie tylko podniecenie z powodu nowego partnera. Przeciez seks sam w sobie jest przyjemny. A sprobujcie porownac seks do jazdy na rowerze. Ja np. jezdze na rowerze od czasu kiedy skonczylam kilka lat i w dalszym ciagu odczuwam przyjemnosc z jezdzenia. Nie potrzebuje nowego rowerru dopoki ten dziala.

Gość Bez paniki
whedif Nie traktuje tego pisania w kategoriach wygrałeś, przegrałeś. dyskusja ciekawa więc wszyscy wygrali zmykam Pozdro

Gość Bez paniki
Jeszcze do Jaaaa Jest takie stare rosyjskie przysłowie: ,,ufaj swoim przyjaciołom ale ich sprawdzaj" Pamiętaj o tym.

ojej czy on uciekł bo go zdemaskowałam:( ? nie chciałam mu psuć dobrej zabawy XDXDXDXDXD nie chciało mu się widać tego dopracować

Gość Krwisty..
gnffnf załóż siodełko:D

Gość Jaaaaaa27777777
Cóż za cenne rady :D

Gość wiecie co...?
Czytając takie fora niektórzy mogą wyjść z założenia że każdy związek jest tak samo chujowy. Niestety, tym którzy uważają że związek musi opierać się na kłamstwach i zdradach muszę uświadomić, że to nieprawda. Przykro mi. Czasem występuje między dwojgiem ludzi coś co nazywa się miłością, i wtedy nie robimy tego co mogło by kogoś zranić. Każde kłamstwo kiedyś wyjdzie na jaw. Czasami muszą minąć lata. Ja np. wiem że szef mojego faceta, zdradza swoją żonę. Nie mogę jej teraz tego powiedzieć, bo wie to tylko mój mąż jako że ich przyłapał przypadkowo, i szef by wiedział kto doniósł. Ale mój facet niedługo zmienia pracę i mam zamiar osobiście pojechać do żony szefa :) Jego dni zatem są policzone gdyż ponoć ona ufa w wierność męża. Kiedyś też mój facet jak się dowiedział że kumpel zdradza dziewczynę, to jej o tym powiedział, stąd mam pewność że trafiłam na uczciwą osobę, której mogę ufać, chociaż wiadomo, niczego nie można być pewnym.

Gość Krwisty..
heh... przepraszam to było silniejsze ode mnie:d

" 19:41 [zgłoś do usunięcia]zwiad Po za tym ktoś mi powiedział że nie dotykałem kobiety, to jest oszerstwo, bo jako nieliczny prawik z tego forum, to jestem wysoki i dobrze zbudowany, to też obmacywałem jedną laskę za jej zgodą, więc mam pewne doświadczenie z kobietami. Dodam że jakoś nic to specjalnego, ale kobiecie ciało to fajna rzecz http://www.voila.pl/197/djxe5/?1" To wybijasz się na prawdziwe prawicze guru. Nic tylko pogratulować . . .