Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dario fo gdansk 37

dlaczego w polsce kobiety po 50tce mają byczy kark i włosy typu baranek

Polecane posty

Gość zaklinacz koni
Nasuwa mi sie pytanie, sadzicie tak po swoich starych? mam 50tke i mojemu synowi nigdy do glowy nie przyszlo zeby mowic tak o kobietach 50+. a mocherowe berety to zaiks pisowianek i katoliczek.

Gość samosierrrra
tez mnie to zastanawia :D kurde, z tylu kazda wyglada tak samo. masakra.

Gość gotikooo
"mam 50tke i mojemu synowi nigdy do glowy nie przyszlo zeby mowic tak o kobietach 50+." a skąd możesz to wiedzieć? W temacie nigdzie jest napisane, że wszystkie kobiety tak wyglądają ale z moich obserwacji (i jak widzę to nie tylko) to większość kobiet w tym wieku ma podobnie, nie koniecznie musi być to fryzura na baranka ale kobiety w tym wieku mają z reguły fryzury króciutkie, moja matka też, kiedyś ją nawet o to zapytałam to odparła, że jej już w tym wieku nie wypada posiadanie dłuższych włosów :O Nie mówię tu o włosach do pasa, ale jaki ma problem żeby chociaż mieć włosy do ucha

Gość rycząca 50tka
szkoda gówniarze że was stare co mają obecnie 40 lat i powyżej nie wrzuciły do kompostownika zaraz po urodzeniu, bylibyście wiecznie młodzi i nie byłoby zagrożenia że dożyjecie do 30

Gość Andi14
Jacy Wy jesteście smutni, sfrustrowani i niesprawiedliwi. Piszecie, oczywiście nie wszyscy, bardzo źle o kobietach 50-cio letnich i starszych jakieś herezje. Czy Wasze mamy, babcie i ciotki są takie jak piszecie wyżej? Sądzę, że gdyby one znały Wasze opinie o sobie to o kieszonkowym trzeba by zapomnieć na długo a i szlaban na wiele rzeczy byłby położony. Radzę zapamiętać Wasze wypowiedzi o byczych karkach i włosach na baranka (trwała ondulacja, kto ją dzisiaj nosi?) bo za kilka albo kilkanaście lat będziecie może mogli to przypisać do siebie albo swoich żon. Oczywiście abstrahuję, może taka będzie właśnie moda. Życzę powodzenia w dorosłym życiu.

a tak wogóle to nic wam gnojki nie pasuje, ubierze sie kobieta w srednim wieku w trendy stylu czy zapuści włosy to będzie dzidzia piernik, ubierze się inaczej to też będziecie szczekać, czy was to tak strasznie boli?a tak a propo, też tyle będziecie mieć o ile dożyjecie

a wogóle to forum dla kobiet, a 15letni łebek pod tę definicję raczej nie podchodzi

Gość z tego się nie wyleczysz
ghjjdf jesteś pojebana,brak słów do takiego pętaka

Gość oj dzieciaki dzieciaki
jakie wy macie amiszowate matki z barankiem i karkiem a moze tak dzieciaku...odrób już lekcje, wytrzyj mleko spod nosa i umyj cuchnąca gębusię? Bo rano do gimnazjum zasuwać trzeba z tłustą kanapka wcisnięta przez matkę z byczym karkiem i z runem baranka, jak to swą matkę nazywasz...że smierdzi czy że jest gównem? Kto cie rodził...dzieciaku?

Gość ale ja też
Nie wszystkie . Zapewniam was , że moja mam jest 50 tką , która wygląda lepiej niż niejedna młoda 20 tka . Ma długie włosy , świetną figurę , jest zadbana , nosi fajne ciuszki . Nie ma zmarszczek , wszystkie zadbane zęby . Sczerze to założe się , że niejedna z tu siedzących nie ma przy niej najmniejszych szans . A ja jestem jej córką :-) i dziękuje Bogu za geny ;-)

Gość ale ja też
Andi 14 ---- O jakich Ty kieszonkowych piszesz ? Kobieta 50 i wyżej , ma już dorosłe dzieci :-) A nieliczne już prawie dorosłe . Przecież nie piszemy tu o jakiejś pojedynczej kobiecie co rodziła grubo po 40 tce

Gość nie dostałam żadnego prezentu
ą polki wyjatki ale typowa polka to grube pie**olone gówno- ubiera sie jak amiszka a od wielorodztwa nie trzyma moczu i kału i cuchnie gównem i moczem, cycki wiszą jej do kolan" za dużo przyglądasz sie swojej matce i za czaesto ja wachasz:D

Gość zuleika
najohydniejsze i najstarzej wyglądające sa wiesniaczki- zwykle wielorodki

Gość dhsh
Andi 14 ---- O jakich Ty kieszonkowych piszesz ? Kobieta 50 i wyżej , ma już dorosłe dzieci A nieliczne już prawie dorosłe Guzik prawda, nie kazda kobieta babra sie tak szybko w pieluchach by w wieku 50 miec doosle dzieci, Nieliczne maja prawie dorosle? Raczej liczne nie maja doroslych. Z jakiej ty jestes wsi?

Gość Robino4093749
i pomyśleć że kiedyś ktoś był w nich zakochany taka przemiana

Gość jukijuoujytr
za to panowie po 50,to same ciacha???tluste wielkie brzuchy,tluste klaki,brak zebow,ble.......

Gość jukijuoujytr
DO POWYŻEJ_ A ty rozumiem cudzoziemka albo cudzoziemiec???to pieknie piszesz po polsku

Gość ale ja też
dhsh --- ze wsi Brzózki :-D A tak serio to nie mówimy o kobietach 30 + bo to inne pokolonie i faktycznie te kobiety będą miały w tym wieku nieletnich bądź w ogóle brak dzieci . Ale poprzednie pokolonie , to kobiety 50 + oczywiści piszę o atrakcyjnych w młodości ;-) to teraz mają już dorosłe dzieci . Obecnie mamy inny ''trend'' sama jestem 30 + , która nie myśli o dzieciach , robi karierę i korzysta z życia , ale Nasze matki to było inne pokolonie i tyle .

Gość cozaczasycozakraj
Z wiekiem pojawia się coraz więcej chorób, ciśnienie cukrzyca, tarczyca to powoduje że kobiety zaczynają źle wyglądać. Zyjemy w takim kraju w jkim żyjemy i tylko nielicznych stać na operacje plastyczne ale to już oszukanie natury. Reszta biedniejsza czesc kraju bardziej martw sie za co przezyje lub wykupi leki niz nad tym w co sie ubrac aby wygladac modnie i sexy. Nie to jest dla takich kobiet priorytetem. Nie ktore walczą o życie, zdrowie. o lepszy byt bo ciezko wyzyc z tej smiesznej mizernej emeryturki. Zastanówcie się co piszecie, gdyby nie te wasze babcie matki dla ktorych jest wazneijsze wasze dobro niz ich sam wyglad i to ze o was mysla zamiast prezentów na swieta i kieszonkowego ipt. dostawalibyscie pozew o alimenty od wnuków dla dziadków czy rodziców.

Gość cozaczasycozakraj
do 18 roku życia oni łozyli na was po 18tym wy mozecie łozyc na nich więc zastanowcie sie dwa razy i doceniajcie swoje babcie i matki dla ktorych wazneijsza jest milosc niż wygląd szpan i kasa.

Gość juikgth
od wielorodztwa wycieka z nich gówno i mocz, maja siwy łeb i na nim chustke -zylaki i cycki do kolan -fuuj-takie ścierwa nadaja sie tylko do utylizacji

Gość cozaczasycozakraj
do wypowiedzi powyzej ale w tobie jadu musi cie nikt nie kochac i nie doswiadczylesz prawdziwej milosci widocznie na nia nie zaslugujesz

Gość ferminnka
polki to grube cuchnące gowna-a tylko debil bredzi z e damy , kobiety z klasa -pewnie jakis promil tka a reszta to dno

Gość mło.........................da
chyba muszą być rzeczywiście takie jak je opisujecie, bo to nienormalne aby takich prymitów urodzić jacy tu są na tym forum. Oni nadają się tylko do psychiatryka, z nich nic nie będzie-wiec co to za kobiety muszą być -jak takie dzieci porodziły

Gość kkllklklkla
ty jesteś jeszcze większym głównem-takie jak ty powinno się rozdeptac i spłukać dobrze, kibel zdezynfekować aby żaden slade po nim nie został

Gość cozaczasycozakraj
Zakompleksiony, mały bedny polaczek wylewa swoją frustrację na forum kobiecym. Jakie to żałosne. Jesteś nikim

Gość berthike
moherowa cenzura szaleje

Gość windelittia
polki to gówna i ścierwa a nie damy z klasa