Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdasdjaskd

Prolemy w mieszkaniu studeckim-Prosze o rady

Polecane posty

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehe
nie rozumiem. wszyscy ci ludzie sa ci obcy. jesli dziewczyna przesiaduje u swojego chlopaka - twojego wspollokatora i siedzi w jego pokoju, ale korzysta z 'dóbr' mieszkania jak i wy i za to placi, to w czym problem? to nie sa twoi przyjaciele,a tylko ona jedna obca... znasz ich dopiero od miesiaca, wiec co za roznica, czy w tamtym pokoju siedzi 1,czy 2 osoby?nie wiem, czego sie uczepilas, masakra jakas. wspolczuje na maksa sytuacji temu kolesiowi i jego dziewczynie.

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehe
aaa, mieszkalas z nim rok temu, stad ten gul, hehe ;p pewnie sie spodobal a nic nie wyszlo... moj chlopak byl kiedys w podobnej sytuacji ...coz, pozbyl sie problemu w dosyc nieprzyjemny sposob: robiac wszystko zeby tak zirytowac te osobe, ktora probowala mu rzadzic, ze sie w koncu wyprowadzila... :( byla twarda, wiec metody pod koniec byly juz dosyc drastyczne. Ale generalnie chlopak z wysoka kultura, tylko ze zbyt panoszacy sie ludzie rzadko spotykaja sie z ulegloscia.

Gość hdasdjaskd
hehehehehe najpierw przeczytaj dokłanie a pozniej pisz opinie, nie jestem singelka , tym bardziej zazrdosna :)

Gość hdasdjaskd
a drugi problem którego nie doczytałas to fakt ze ona za nic nie płaci :P

Gość hdasdjaskd
wiec najpierw przeczytaj dokładnie a pozniej sie udzielaj kobietko :P

Gość hdasdjaskd
odnoscie cen kawalerek mspokojnie za 1100 zł wynajac moga sobie wiec mi nie pierdol ze nie ma tak tanich :D

Gość hdasdjaskd
mowisz ze twoj chlopak byl w podobnej sytuacji- wiec jak wpsomniała juz jedna osoba w tym temacie pewnie ty bylas ta laska bez taktu która na krzywy ryj lubi przesiadywac u kogos :P