Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helkaaaa

Słuchajcie polećcie mi jakieś fajne wysokie krzesełko? Albo napiszcie co się u

Polecane posty

Gość Helkaaaa

co się u was sprawdziło?

Gość Helkaaaa
Oczywiście mam na myśli dziecięce.

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
ale do karmienia czy jak ? my mieliśmy zwykłe drewniane i byłam zadowolona.

Gość Helkaaaa
No tak, do karmienia. A są jakieś inne wysokie krzesełka nie do karmienia? :) Wszystkie takie są do karmienia.

Gość Helkaaaa
Ktoś jeszcze?

Gość Barbapapa*
Ja z kolei polecam drewniane rosnace razem z dzieckiem dosuwane do stolu. Tu gdzie mieszkam praktycznie dominuja na rynku. My mamy na przyklad Kiddo norweskiej marki Sandvik: http://www.sandvik.no/prod_images/doc_416_3.jpg http://www.sandvik.no/prod_images/doc_27_2.jpg ale na rynku pelno tu Stokke (zarowno Tripp Trapp, jak i starszych modeli Svan, oraz najnowszych nakladanych na krzesla HandySitt), Brio Sit, BabyDan i jeszcze kilka innych. Niektorzy kupuja tez bardziej tradycyjne drewniane krzeselka, np. zmieniane w stolik i niskie krzeselko (Trekløver, Simo) albo najtansze nieregulowane (przewaznie z Ikei). Z plastikow popularne sa Ikea Antilop i ostatnio Leopard. Coraz modniejsze staja sie tez drewniane siedziska nakladane na dorosle krzesla tzw. HandySitt - np. dunskie Minui, albo wlasnie norweskie Stokke, o ktorym wyzej wspomnialam. Ja jednak zostaje przy tych rosnacych. U nas korzysta z nich w tej chwili 3 dzieci i niedlugo zacznie korzystac najmlodsze. Sprawdzaja sie rewelacyjnie. Naprawde polecam. Czesc z nich z pewnoscia jest juz dostepna na polskim rynku i byc moze doczekala sie juz jakichs tanszych modeli zbudowanych na podobnej zasadzie (byc moze polskich albo niemieckich). Sprawdz je, bo warto.

Gość Helkaaaa
No ciekawe, ciekawe. Ktoś jeszcze coś poleci?

ja mam fisher price rainforest ;) super krzeselko, mieciutkie, łatwe do utrzymania w czystości ;) ma 3 pozycje oparcia, kilka wysokości, zabawkę doczepiona do blatu i podwójny blat ;) ja sobie bardzo chwale krzeselko ;) jak mlody byl starszy ale nie dosiegal jeszcze do stołu z normalnego krzesła to poprostu dosuwalam mu to wysokie do stołu ściągając blat ;) polecam