Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiretefka

Czy mężowie/partnerzy podziękowali Wam za to, że urodziłyście mu dziecko ?

Polecane posty

"nie wpadłabym na to, że mąż icokolwiek powiedziiabyśl , opinia faceta siedzacego od 2 godzin na damskim forum o ciązach moze tylko rozbawić " jak na razie tylko sfrustrował asimit ha ha ha

och strasznie jestem sfrustrowana, normalnie nie wiem co mam ze sobą zrobić

Gość nie wpadłabym na to, że mąż
mysle,ze moge podziekowac nie tylko w swoim imieniu, ale i amit za chwilą niezlej rozrywki, którą nam zapowniłes:). Zabawiaj dalej kobitki, masz jeszcze działy o dietach, o urodzie - polecam,

uhu takie podejście facetów tylko mnie bawi, bo w domu mam normalnego pana, na szczęście i dziękuję bogu, ze nie jest kimś podobnym do Lornetnika uffffff

Gość MamaIdealna27
oczywiscie,ze mi dziękował,cieszył sie jak wariat,umierał ze strachu jak mnie wzięli na cc.Ja też mu często dziękuję,że mi "zrobił małą",bardzo często bo mam taką potrzebę,tak się cieszę,że mi ją zmjastrował,że dziękuję mu za to.Uważam to za normalne.

Gość iiretefka
matacz ,.,.,., jakbyś czytał dokładnie to byś wiedział, że mam dwójke a nie jedno :P

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
Lornetnik już wiem olej rycynowy :) tylko zabierz ze sobą więcej liści . Pamiętaj liście nie nowoczesny papier toaletowy (fuj fuj niezgodne z natura)

Gość Esma15000
hahahahhahahahaha , zartujesz chyba , on i podziekowanie :)

no tak, pan mnie właśnie wytresował jeszcze na jego powitanie szczekam widziałeś kiedyś takie cuda?

Gość hmmmmmm ??????????????????????
Lornetnik ty myślisz ze jak kiedyś kobiety rodziły po kilkanaście dzieci to cieszyły sie z tego?????

porządek to mozesz mieć w domu, na biurku itd. między ludźmi moga byc relacje, panie wszystkowiedzący

Droga autorko narzie to hormony Ci buzują. Ja jak wróciłam ze szpitala to tak się darłam na mężą, że potem kazałam zobaczyć czy mi szwy od cc nie popękały. Za to, że mi psa wykąpal nie wtym szamponie....

wiecie co...ja nawet nie wiedziałam, ze powinien :) Zawsze publicznie się chwali, ze razem rodziliśmy, ze twarda byłam ale on też dawał radę :) Moja teściowa kiedyś mnie zapytała co mi M. kupił za urodzenie cóki- myslałam, ze spadnę z krzesła :) Autorko, ja myslę, ze u Ciebie zmęczenie robi swoje. Zagnaj meza do roboty. Niech zobaczy jaki to cud miód. Będzie dobrze.