Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiretefka

Czy mężowie/partnerzy podziękowali Wam za to, że urodziłyście mu dziecko ?

Polecane posty

Gość nie wpadłabym na to, że mąż
a niech sobie zreszta lornetnik pokrzyczy, czy raczej niech dalej wydaje z siebie piski rozpaczy i desperacji. Widac mu baby za skore zaszły, ale to juz jego problem, moge sie najwyzej powspólczuć ciezkich doświadczeń:)

Gość pomukoplka
nie podziękował :( a myślałam że mi kwiatka kupi :( za to teraz jest super tatą zajmuję sie małą na prawde super ale te kwiatki mógł kupic po porodzie miło by było -no ale

Gość do Lornetnik
a ty ile masz dzieci???

mój drogi nie ja o sobie tak mówiłam, a mój mąż o mnie czytasz chociaż trochę ze zrozumieniem czy nie? jak widze czytasz to co chcesz przeczytać a o porodach, dzieciach, macierzyństwie nie masz pojęcia

lornetnik, to jest forum dyskusyjne dla kobiet. Wiec jak komus mamy podziekowac(?) to tobie.

i vice versa jak już nie masz co powiedzieć to zaczynasz obrażać i tak przez to swoje załosne życie idziesz

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
Lornetnik no to teraz idź zrób kupę za stodoła podetrzyj się liściem i ciesz się natura:)

asiamt Obrażać ty mnie zaczęłaś mówiąc że mam żałosne życie itp. skąd to możesz wiedzieć ? i trzymaj się tematu topiku

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
już zrobiłeś ???? fajnie było???

a ktoś tu coś wspominał o równouprawnieniu. Co wspólnego ma kasa pierwszeństwa z równouprawnieniem ?

żałosne życie to nie obrażanie wrazliwy to ty jesteś, ale tylko na swoim punkcie

"ehhhhhhhhhhhhhhhhh Lornetnik no to teraz idź zrób kupę za stodoła podetrzyj się liściem i ciesz się natura " "ehhhhhhhhhhhhhhhhh już zrobiłeś ???? fajnie było???" właśnie na takim poziomie was sobie wyobrażam drogie panie.

02.10.2012] 10:19 [zgłoś do usunięcia] Lornetnik wy same podziękujcie swoim mężom za nasienie bo same to co najwyżej pasztet byście zrobiły. jeśli już ktoś nie trzymnał sie tematu, to ty to zrobiłeś to pierwszy widzisz tylko czubek swojego nosa nic więcej

i nawet ci poczucia humoru brakuje...

asiamt 02.10.2012] 10:19 [zgłoś do usunięcia] Lornetnik wy same podziękujcie swoim mężom za nasienie bo same to co najwyżej pasztet byście zrobiły. jeśli już ktoś nie trzymnał sie tematu, to ty to zrobiłeś to pierwszy widzisz tylko czubek swojego nosa nic więcej słyszałaś o takim czymś jak sarkazm ?

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
w twoim wieku to pewnie masz juz zaparcia ,hemoroidy hmmm co by ci tu polecić Naturalnego żeby było zgodne z twoimi poglądami hmmmmmmmmm

Gość moja córka
ja dostałam kwiaty od męża i od rodziców.:)

icokolwiek powiedziiabyśl , opinia faceta siedzacego od 2 godzin na damskim forum o ciązach moze tylko rozbawić:):)

no dokładnie bawi mnie bardzo zastanawiam sie co on tu robi, jeśli to facet oczywiscie