Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Założyłem konto na portalu randkowym

Polecane posty

Gość redhood girl
ja poznalam sie ze swoim partnerem przez portal randkowy jestesmy ze soba ponad rok i mieszkamy razem rok ... sorry z tego co piszesz to tylko chcesz sie umowic na bzykanie a nie na powazny zwiazek .. zreszta jestes klamczuchem ... myslisz ze jak sklamiesz jak wygladasz na portalu to jak pojdziesz z dziewczyna na randke to nie zobaczy zmiany zalosny jestes !!! zreszta ona bedzie szukac tego wysokiego przystojnego za ktorego sie podajesz a nie ciebie i jak ciebie zobaczy to sie przerazi i ucieknie lub na strcie straci do ciebie zaufanie,no sorry jak bys byl urodziwy nie musialbys klamac i dawac zamazanych fotek szkoda mi ciebie ...

Gość IMO12358
Przedszkolaki rzucają we mnie kamieniami jak stoję na wachcie w Bawarskich ogródkach, dlatego polemizowałbym. :(

Gość muszynianka090
Obawiam się, ze klub to złe miejsce do szukania partnerki/znajomych :P

Gość IMO12358
niski prawiczek "Chce zobaczyc jak to wyglada, pewnie usiąde i bede sie gapił na innych bo przeciez nie zagadam a pozniej wyjde." Jak będzie gdzie usiąść...ale masz rację - lepiej spróbować.

redhood girl - Nie szukam seksu na portalach randkowych, nawet mi by do głowy nie przyszło by się do jakiejś dobierac czy obmacywac !! Widac Wy tego chcecie, zeby wysoki mięsniak sie rzucil na was i zaliczyl :O Nie pisałem ze jestem wysoki, zawyzylem jedynie wzrost o 2-3 cm to strasznie duzo ? Przeciez wiekszosc kobiet nawet nie zauwazy w realu roznicy, macie problemy z licbami, mapami, orientacją w terenie. Szukałem przede wszystkim nowych znajomosci, pisałem o tym na profilu a takze na czacie ze szukam kolezanki na rower, wyjscie gdzies razem. NIE DA SIE, bo wszystkie chcecie przystojnych kolegów :O

muszynianka090 - trzeba wszystkiego spróbowac, chodziłem kiedyś na kurs angielskiego ale to tez byla masakra. Wszyscy przyszli tam sie uczyc języka a nie zapoznawać nowe osoby albo juz sie znali i przyszli we 2-3 osoby zeby bylo taniej. Przestałem chodzić po dwoch miesiącach bo ang i tak znam.

Gość IMO12358
A ponoć, żeś bardziej przystojny od naszego Szczypiora.

ale kobiety patrzą raczej na wzrost/budowe ciała , dobra materialne, co z tego ze mam jakąs twarz skoro reszta do dupy ? wzrost i waga 10 latka? Moze to tez byl powod, bo na zdjeciach staram sie pokazywac to co we mnie jest ok czyli twarz, zdjęc sylwetki wole nie robic :O Przez neta normalny człowiek a w realu ? maly chudy zgarbiony przestraszony facecik, do tego mało wygadany, nie-cwaniak, nie-cool gosciu, niepewny siebie. Skonfrontowaly wyobrazenie o mnie z internetu z tym co widzialy w realu i postanowily mnie olać i wrzucic do kategorii (frajer) . Innego wytlumaczenia nie widze

Gość redhood girl
w takim razie zwracam honor ale jeden z poprzednich napisal abys poszedl do burdelu powiedziales ze chciales to jest jedno znaczne tam dziewczyny na rower nie znajdziesz. wiesz nie kazda chce przystojnego miesniaka niektore dziewczyny wola charakter poniewaz uroda z czasem znika a osobowosc zostaje ta sama. dalam tylko przyklad z tym przystojnym wysokim. mysle zebys jednak pisal prawde bo szczerosc jest NAJWAZNIEJSZA jak i z jednej tak i z drugiej strony. jezeli szukasz dziewczyny na stale to zycze ci powodzenia z calego serca !

Gość ssaassssaaaaaasa
Ja nadal jestem zdania zebys dal sobie spokoj z sympatii i fotkami to durnota dla dzieci i niedorozwiniętych panienek. Pisales ze masz dwa psy wczoraj moze wychodz czesciej do parków, na spacery i na pewno kogos poznasz

ssaassssaaaaaasa - poznać kogos na ulicy to nie takie hop siup :( Wychodzę z domu, nie siedzę caly dzien przed ekranem , tak ma mdwa psy ale zaczepiają mnie raczej starsze panie - to jedyne obce kobiety które dobrowolnie ze mna rozmawiają :D - jedna nawet pytała dlaczego tak sam chodze, zwierzylem sie jak jakaś ciota ze nie mam zadnych znajomych, dziewczynom sie nie podobam, obrażają mnie, krytykują :(, była w szoku, no ale 70latka rozni sie mentalnie od wspolczesnej 20 latki :/

Gość redhood girl
SSAASSSSSSSS- PUSTA PANIENKA MOZE JESTES TY !!!! ja sie nie czuje pusta tak wlasnie poznalam swojego faceta jestemy juz ponad rok ze soba ... nie zawsze spacery z pieskiem i dyskoteka pomoze spotkac druga polowke !!!

Gość tez prawik vbvhf
Niski, chudy,niesmialy nie ma zadnych szans na poznanie kogos, dla ludzi jestesmy chodzącymi gownami. Jesli powiesz dziewczynie slowo NISKI FACET to ma ona same negatywne skojrzania, a powiedz NISKA DZIEWCZYNA , ludzie maja wtedy wyobrazenie dobrej milej grzecznej spokojnej dziewczyny takiej do przytulania, nie myslą o niej negatywnie.

Gość wezsiepanodpier
niski prawiczku jesteś niesprawiedliwy i wybredny! ja jestem dziewczyną o wyglądzie modelki wzrost metr 73 i nikt do mnie nie zagada :(

Gość nefertarri
idz cieniasie rozprawiczyc sie do burdla

wezsiepanodpier - chcialbym do takich jak Ty pisac ale boję się, nie chce znow zostać obrażony jak to zrobiła jedna z pewnego portalu, napisałem milą wiadomosc a ona w odpowiedzi mnie chamsko obrazila , w skrocie zebym spierdalał.

Gość Sztefan
wezsiepanodpier - widocznie taka z ciebie modelka jak z prawiczka ruchacz

Gość redhood girl
myle ze pierwsze co musisz zmienic to myslenie na swoj temat

Gość tez prawik vbvhf
hahaha ty modelka powiedz jeszcze ze zainteresowałabys sie niskim :D takie bajki to tylko w Erze albo na Kafe :D W ciagu moich 26 lat zycia NIE SPOTKALEM bardzo ładnej dziewczyny ktora by zechciala byc z niskim, do tego niesmialym nolifem

Gość tytyuit788
to może przestań się garbić, kup karnet na siłownię i zacznij ostro trenować- jak do niezłej twarzy i tych 168 cm dorzucisz świetne ciało, to będziesz niezłą sztuką

Gość nefertarri
moz ejak zmoczysz kuktasa po raz pierwszy to pojdzie gladko

Gość MIKUUULIKU
Prawiczki z kafe tylko siedzą na dupie przed komputerem wiec jak kogos mają poznac?

sory ale ja nie siedze całymi dniami przy kompie, glownie jezdze na rowerze, nie po parku ale dalej , ostatnio byłem na wycieczce samotnej jak zwykle 120 km za miasto więc jakąs kondycje mam. Na siłownie wstydze sie isc

Gość tytyuit788
ja mam 176 cm i jestem atrakcyjna znacznie powyzej przeciętnej i miałam niskiego faceta- nie był jednak nieśmiała ofermą przepraszającą, że żyje i był ładny i wysportowany.

Gość redhood girl
a jak masz na imie ?

Gość tez prawik vbvhf
a dlaczego nie jestescie juz razem ? mozesz napisać ,nikt cie tu nie zna

Gość wezsiepanodpier
jestem bardzo ładna, inni mi to mowią, ludzie sie na mnie gapią na ulicy, a jestem samotna i co ty na to?

Gość tytyuit788
Bo koleżankom się nie podobał, uważały że za niski.