Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Założyłem konto na portalu randkowym

Polecane posty

Ostatnia dziewczyna ktora sie mną interesowala to hm.. mialem wtedy 18 lat , ona tez, zagadała mnie w autobusie, nie pamietalem w pierwszym momencie kto to, potem skojrzyłem ze chodzilismy razem do postawówki, spotkalismy sie kilka razy a potem..uciekla do innego, ja bylem tylko na chwile, byla w ''depresji'' bo ją chlopak rzucil a ja to taki przyjaciel, potem sie okazało jaka jest naprawde. Gdy pokazał się lepszy towar zwiała

Gość tytyuit788
"Nie pierdziel, powiedz że się koleżankom nie podobał" nie wiem skąd wy czerpiecie to przeświadczenie o koleżankach jako wyroczni, bo ja znam raczej więcej sytuacji w stylu, że wszystkie kolezanki mówią dziewczynie, ze jej wybraniec, to kawał ch..a, pijak, głupek i męska dziwka, a one i tak kochają swojego misia..

Gość redhood girl
tutaj na foum masz ochotniczke pod nos sie podklada szybko szukac nie musisz i przestan byc taki smutny troche radosci masz jakies zainteresowanie gadaj o tym pytaj jakie ona ma gadaj o niej boze to nie jest trudne

Gość redhood girl
jem kupe

Gość redhood girl
TO DO MODELECZKI- kazdy ma swoj rozum jezeli ktos by mi na mojego faceta cos gadal powiedzialabym zeby zamknal gembe ja wkoncu sobie z nim zycie ukladam a nie kolezanki a przez kolezanki i kolegow mozna swoaja prawdziwa milosc stracic BO SA ZAZDRPSNI :/ I TYLKO GLUPIA DZIEWCZYNA CZY PUSTY CHLOPAK ZOSTAWI SWOAJA DRUGA POLOWKE BO KOLEZANKA LUB KOLEGA COS POWIEDZIAL.

Gość redhood girl
TO JEDZ SMACZNEGO ... WIDZE ZE PODOBA CI SIE MOJ NICKNAME ... :)

Gość ggggggggggggggggggggffff
redhood girl - ACHTUNG gimbus ...gembe... :D

Gość lulika
Ja tak poznalam męża i jestesmy ze sobą juz 4,5 roku, z czego 3,5 po ślubie i 2,5 letnigo synka mamy i jest jak w bajce:)

Gość redhood girl
Koleżanki mi zazdroszczą bo mam.... wielkiego murzyńskiego kutasa.

Gość redhood girl
sorki mialo byc GEBE szybko pisalam

Gość redhood girl
Sram co 5 minut

Gość redhood girl
Dyrektor konkurencji skoków Międzynarowej Federacji Narciarskiej (FIS) Austriak Walter Hofer nie wyklucza, że w przyszłym roku jeden z konkursów Pucharu Świata odbędzie się na Stadionie Narodowym w Warszawie.

Gość pytanejjrroo
Prawiczku skąd jestes?

Gość wezsiepanodpier
Nie potrzebować poznawać niskich facecików :).

Gość wezsiepanodpier
lece na grubych i wysokich :)

Gość taka..jedna....
Faceci na portalach tez nie są lepsi, ciagle tylko seks i seks albo sponsoring. Myslisz ze poznałas normalnego a potem okazuje sie ,ze to oszust i jednak chce cie tylko zaliczyc :(

Gość pytanejjrroo
Minister finansów Jacek Rostowski będzie jednym z uczestników debaty ekonomicznej organizowanej przez SLD. Zaproszono też m.in. Witolda Orłowskiego oraz Janusza Czapińskiego. Chcemy rozważył różne aspekty obecnego kryzysu gospodarczego - mówi szef Sojuszu Leszek Miller.

Gość wezsiepanodpier
mam dobre serduszko, karmie głodne kotki i sypie okruszki chlebka ptaszkom :(

Gość trimer_ball
Dziwię się że na portalach randkowych macie tam cierpliwość siedzieć. Nie wiem może jesteś masochistą by słuchać i czytać wszystko co te idiotki ci tam piszą. Jeśli chodzi o wzrost te 170 cm to moge się założyć o grube pieniądze, że ta sama kobieta skreślająca cię na wstępie w necie za te centymetry, zapoznając cie w realu, traktowała by cię zupełnie inaczej. Bo taki urok netu. Jak są metody sortowania -to ludzie będą ich używać. Co więcej, ty ich tam używasz. Masz swój filtr, ale tak naprawde czy ktoś się nam podoba czy nie, często decyduje jakiś głupi szczegół, o którym obiekt nie wie, że go ma albo wogóle nie przywiązuje do niego uwagi jako potencjalnego atraktora. A w necie tego nie widać.

Gość gość
Wszędzie jest fajnie ale czasem można natknąć się na cwaniaków, ale polecam ci www.sexportal.pl Jest to ponad 60.000 tysięczna społeczność,