Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genagena

Mojego faceta martwi UWAGA to że wydaję za mało kasy :O

Polecane posty

Gość genagena

To jest dopiero dziwne :O mieszkamy ze sobą od 3 miesięcy ja studiuję dziennie, on jest starszy, pracuje no i jestem jego 'utrzymanką' :D On zawsze zamawiał jedzenie albo kupował je w sklepach typu Żabka, fresh czy innych takich w których jest drożej. Ja robię zakupy w Tesco albo w Biedronce, wiadomo jest taniej i w ogóle większy wybór, zawsze gotuję sama bo to lubię, jedzenie zamawiamy w sumie tylko w sobotę... On do mnie wczoraj, że jak to jest możliwe, że mieszkając we dwójkę ja wydaję na jedzenie mniej niż on mieszkając sam i że na pewno biorę kasę od rodziców i się na mnie fochnął, że dla niego to jest poniżające i w ogóle :O

Gość erhthsef
to jeszcze nic :D mój się wkurza, że rzadko kupuję sobie nowe ciuchy :D a ja nienawidzę zakupów i kupuję tylko jak muszę :o

Gość bedzie ci to wypominal
Dobrze sie czujesz bedac na czyims utrzymaniu jak pasozyt?

hehe zazdrość go wzięła i nie wiedział co powiedzieć to postanowił przygadać i focha strzelić :) tak tak faceci to wieczne dzieciaki :)

Gość genagena
z ciuchami też ma jakieś jazdy bo ja lubię zakupy w lumpeksie, on tego nawet nie wiedział bo po moich ciuchach nie widać, że są używane i jak się dowiedział to też tak dziwnie na mnie popatrzył potem i powiedział, ze mam się nie wydurniać tylko iść na normalne zakupy, a nie grzebać w jakiś koszach :D

Gość bodo14789
Jak to na utrzymaniu ?. To już TIR-ówki dają gratis ??? :O

Gość krromn
widać że pierwszy post pod tytulowym nalezy do niej :P zal sama sobie odpowiada:D:D

Gość genagena
nie mam schizofrenii, nie gadam sama ze sobą 🖐️ :D o matko no tak napisałam, że jestem jego utrzymanka bo ja sobie tylko czasami max raz w miesiącu dorabiam jako hostessa, a tak to korzystam z jego karty...długo mi zajęło dogadanie z nim tego wszystkiego bo nigdy nie chciałam być na czyimś utrzymaniu ale nie dałabym rady pogodzić moich studiów i pracy więc...

Gość bodo14789
W ogóle te obecne dziewczyny, kobiety.....zero godności, honoru, szacunku do samych siebie. Żenua :O Dobrze, że nie muszę obecnie szukać żony !.

Gość erhthsef
nie należy do niej :D 🖐️

Gość mimo wszystko trzeba
miec godnosc a ty jej nie masz🖐️ zle skonczysz

Gość Ant......
U mnie jest podobnie, z tym że ja chwilowo musiałam zrezygnowac z pracy bo zajmuję się dzieckiem (w mojej miejscowości nie ma żłobka). Ja dysponuję pieniędzmi i M wścieka się że nic sobie nie kupuję.Ja po prostu nie mam takiej potrzeby.Wolę miec kilka konkretnych rzeczy niż całą szafę zbędnych szmat. A jesli już to długo szukam tak żeby kupic coś fajnego za grosze. Czasami ma do mnie pretensje bo ciągle kupuję coś jemu lub synkowi a o sobie zapominam ;-)

Gość genagena
po za tym to nie jest tak, że ja siedzę w mieszkaniu i pachnę :O gotuję, sprzątam, piorę- to też jest przecież praca! no i taki stan jak teraz nie będzie trwał wiecznie, za 2 lata kończę studia i idę do pracy! :O

Gość Paulinka..!!!!
utrzymanka= sponsor=zwykła szmata do wycierania nasienia :)

Gość Paulinka..!!!!
albo ściera :)

Gość genagena
eh.. nie ma to jak kafe, tutaj zawsze można liczyć na miłe słowo :D

Gość mimo wszystko trzeba
O zesz :D:D ty nie widzisz problemu,poczekaj az ci facet zacznie wypominac, 2 lata :D:D kurwa :D:D to musi byc prowo :D:D:D:D lepiej rusz dupsko i dorabiaj korepetycjami, przenies sie na zaoczne albo od starych bierz bo jestes zalosna. Jak mozna od faceta wziac jakakolwiek kase a co dopiero mieszkac i korzystac ze wszystkiego. wiesz co to wstyd dziewczyno? chyba nie poczuwasz sie do niczego tak w ogole

Gość genagena
nie wiem z jakimi facetami wy miałyście do czynienia ale mój jest raczej 'normalny' i niczego mi nie wypomina i nie będzie bo sam ciągle nalegał żebyśmy zamieszkali w końcu razem ja się wahałam również ze względu na to, że nie zarabiam ale on mnie przekonał 🖐️ poza tym tak jak już pisałam ja się nie opierdalam! studiuję, gotuję, sprzątam itp. TO TEŻ JEST WKŁAD W SPÓLNE ŻYCIE! studiuję na kierunku technicznym i czasami dorabiam sobie jako hostessa co jemu też trochę przeszkadza bo zazwyczaj jest to praca w weekendy, nie mam czasu na korepetycje bo dużo się uczuczę żeby zawsze otrzymywać stypendium ...

Gość o rany julek
Paulinka..!!!! utrzymanka= sponsor=zwykła szmata do wycierania nasienia co ty pierdzielisz???? to oficjalna zona, jesli akurat nie pracuje, tez jest szmata???? imbecylko

Gość genagena
no właśnie jeśli partnerka straci pracę i przez pewien czas będzie bezrobotna to od razu degraduje się do roli szmaty? :O

Gość brunia
genagena ale ja nie czaje? Dobrze wygladasz,ciuchy sa uprane czyste,nie przynosisz mu wsydu? To co to ma do czego gdzie sie uberasz?! Po drugie nie rozumiem jak to jest z tym jedzeniem? Kto wydaje wiecej i dlaczego? oboje pracujecie?

Gość genagena
Oczywiście, że nie przynoszę mu wstydu schludność to dla mnie podstawa. Ubrania kupuję w lumpie bo jest taniej i jest ta satysfakcja, że upolowało się coś wyjątkowego za parę groszy, naprawdę, patrząc na mnie trudno się domyślić, że jakakolwiek moich rzeczy jest używana (czasami trafia się też coś z metką :P ) Ja nie pracuję bo studiuję, mam dostęp do jego karty i można powiedzieć, że 'dbam od dom' czyli gotuję, sprzątam, piorę itp Z tą kasa chodzi o to, że teraz on wydaje mnie na życie niż jak mieszkał sam no i podejrzewa, że biorę kasę od rodziców, co jak ujął, dla niego jest 'poniżające' ( nie biorę kasy od rodziców)

Gość brunia
aaaaaaaaaaaa e to pozazdroscic goscia. A Ty jestes grzeczna,skromna,oszczedna kobietka,szacun;) tak trzymac

Gość genagena
no nie wiem, według niektórych na kafe niczym się nie różnię od tirówki :O

Gość brunia
duzo babeczek by chcialo zeby ich faceci narzekali z malo wydaja,w szczegolnosci ich pieniedzy hahahaha

Gość brunia
nawet mnie nnie rozsmieszaj ze bierzesz do siebie te teksty o tirowkach;)

Gość brunia
roznie w zyicu bywa,moze kiedys Ty znajdziesz prace po studiach a on nie daj boze ja straci i role sie odwroca. Najwazniejsze zeby sie szanowac,wspierac,nic sobie nie wypominac i nie wykorzystywac :)

Gość genagena
oczywiście, nie biorę ich do siebie ale to idiotyczne, że oni myślą, że ja siedzę w domu, pachnę i ciągnę od niego kasę :O

Gość brunia
no i fajnie,miej dystans do tego wsyztskiego:) czytaj co kazde z nas pisze co mamy do powiedzenia i zasugerowania itd zderz to ze swoim problemem ktorym sie z nami dzielisz ale bierz do siebie tylko istotne i cenne uwagi;):)

Gość o jest ich cala masa
odkladaj sobie zaskorniaczki, beda jak znalazl na czarna godzine :P