Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki tam ffacett

szczerze pytam, kobiety!!!!!

Polecane posty

Gość ja mam brata co dziury lata
nie,ale fajnie gdy jest

Gość ljhsbbshbshshsvddd
udana, szczesliwa ponad wszystko i wzajemna - TAK!!!!!

Tak.Dla mnie tak. Chociaż nigdy nie miałam okazji kogoś kochać nad życie myślę że miłość jest bardzo ważna.

dopóki śmierć lub narodziny dziecka nie rozłączą. dopóki nie staniecie sięinstytucą, w której dawna miłość odeszła w niepamięć z powodu nadmiernej koncentracji na dziecku. szukaj kobiety, która nie lubi dzieci. wtedy będzie miała umiar w macierzyństwie i będzie cię niezmiennie kochać. najgorsze są fanatyczki.

Gość ljhsbbshbshshsvddd
Tylko wtedy gdy ojcem dziecka bedzie facet mojego zycia, nie jakis wypierdek bez mozgu

i tak i tak uwazam,ze ta mlodziencza jest najlepsza,wszystko co zakazane smakuje najlepiej ;D probuje sie wszystkiego a przy tym sa najsilniejsze uczucia ;)

nie wszystkie, te, które nie marzą, to boja się do tego przyznać. ale większość marzy, tak. czasem im po tym odbija i juz nigdy nie jest tak samo, bo np. całą uwagę na długie lata przelewają na dziecko tylko i wyłącznie. obejrzyj kiedyś trinny i suzanna- tam przychodzą kobiety z mężami. oni sa zrozpaczeni, jak te krzyczą jestem matką, matką, nie ubiorę ładnej bluzki!! raz jeden koleś powiedział , że chyba dzieci mu ją zabrały, zestąpiły jej go. żal mi go bylo. uważaj na takie, bo będzie ci potem przyjaciolki brakowalo, az w koncu rodzina sie rozpadnie. po co to komu??? taka nieodpowiedzialność

żeńsię TYLKO z taką, która przed porodem powie, że nie będzie wartościować miłości, kochać każdego po równo i dbac o oboje. inaczej nie ma sensu, bo będziesz z matką, a nie z kobietą. unikaj takich, co wyznając milosc nie mają ci nic do powiedzenia poza- chce miec dzieci, dzieci, dzieci....

Nie daję. To rola faceta. Jeśli mu się podobam, to może zagadać. Ja się nie lubię narzucać komuś, kto mnie nie chce.

Gość referf
Jak by tak się zastanowić to miłość jest dla mnie najważniejsza,można bez niej żyć ale co to za życie jest

Gość she makes my day
a czemu spieprzyles, facet?

sens istnienia to moje zycie - milosc jest jego skladowa

Gość milllajajaak
Dla mnie miłość jest sensem i właśnie tego sensu mi brak:( no ale cóż, jedni mają szczęścia, inni nie