Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość między_młotem_a_kowadłem_

Skomplikowana sytuacja;/ Przeczytaj!

Polecane posty

Witajcie kafeterianie!:):) Sprawa jest dość skomplikowana, piszę tutaj bo chciałam poradzić się jak Wy to widzicie Waszym obiektywnym okiem... Otoż spotykam się od ponad miesiąca z chłopakiem, który bardzo się stara itd...nie jesteśmy razem, spotykamy się tak średnio trzy razy w tygodniu czasami częściej, czasami rzadziej. Hmmm ogólnie poznajemy się, sama nie wiem na ten moment czy będzie coś z tego..Ale ogólnie fajnie jest, spędzamy razem czas...:) Natomiast kiedyś na imprezie poznałam takiego jednego chłopaka, bardzo mi się spodobał itd, fajnie się nam razem rozmawiało (szukał mnie później na fb i znalazł) pisaliśmy ogólnie od czasu do czasu a potem przestał się odzywać, kontakt się urwał...;/ I wczoraj napisał do mnie na fb, chce się spotkać, porozmawiać itd... I teraz moje pytanie brzmi czy postępuje wcporządku do tam tego chłopaka, wiem, że nie jestem w związku ale też nie chce się spotkać na dwa fronty jak to się mówi i jestem jednym słowem w kropce;( hmmmm...co sądzicie o tym Wy??:> SZCZERZE!

jem mortadele

Proszę niech się ktoś wypowie:( Wczoraj nie mogłam zasnać, myślałam o tym..

Gość tw9
spotykalabym sie z jednym,bo jak ten 1 sie dowie to nie zdziw sie jak nazwie cie d...

Właśnie nie chce byś dla kogoś nie fair:( A uwżasz że pisanie z tam tym co coś złego?

Wypowie się ktoś jeszcze?!

Gość roman z brodą do kolan
nie czaje cie, przeciez nie jestes niczyja wlasnoscią, rob to na co masz ochote i co myslisz,(nie krzywdzac przy tym nikogo of kors)a jak ten pierwszy tego nie rozumie to ma problem ze soba i musi nad soba pracowac , nie mieszkasz w islamie, przeciez to normalne ze poznajesz ludzi i nie ograniczasz sie tylko do jednego to dziala zreszta w dwie strony przeciez on tez ma pewnie kolezanki i poznaje nowych ludzi🖐️

Gość natkaaaaaa
a ty byś chciała,żeby ktoś spotykał się z Tobą i kimś innym?

Gość dck
Daj spokój, faceci to świnie, w większości ciągną kilka linek jednocześnie, a Ty masz wyrzuty sumienia? Spotykaj się z dwoma naraz, potem zdecydujesz.

Gość fajnadianeczka
jakCizalezyNatymPierwszymiChceszZNimBycToNieSpotykajSieZtymDrugimBoPoCo.ZastanawiaszSieKtoregoWybrac.

Gość fajnadianeczka
jakCizalezyNatymPierwszymiChceszZNimBycToNieSpotykajSieZtymDrugimBoPoCo.ZastanawiaszSieKtoregoWybrac.

On nie jest akurat z tych facetów, którzy spotykają się z kilkoma naraz, jetem tego pewna..po za tym mieszkamy blisko siebie, mamy wspólnych znajomych;/ Dziwnie w sumie spotykać się z dwoma naraz, ja mu niczego nie zabraniam ale on spotyka się tylko ze mną...