Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwna jestem 29 lat

Jak można usunąć dziecko ?? Czy takie kobiety nie oglądały nigdy filmów ???

Polecane posty

Gość przeciwna jestem 29 lat

Może zanim się pójdzie do łóżka to trzeba się zabezpieczyć ? Może zanim pójdziesz na zabieg to zobacz jak to wygląda jak rozcinają to biedactwo ?! W necie jest pełno takich filmów...

Gość gruszka bez jabłuszka
przeciwna ciebie to rusza ale kogos innego moze nie ruszac. Pilnuj swojej ze tak powiem dupy i tyle:)

Gość uk2012
ZADNA metoda antykoncepcji nie daje 100%pewnosci!!!!!!!!!! Jestem przeciwna aborcji ale sa przypadki w ktorych potrafie to usprawiedliwic.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaa00
Gdybym została zgwałcona to bym nie usunęła! To dziecko nie jest niczemu winne, dlaczego miałoby zginąć?

Gość vbm
ja jestem za aborcją mimo ze widziałam te rózne filmiki...gdybym wpadła a nie chciała tego dziecka to tez bym usunęła

Gość bogusss
Gdybym została zgwałcona to bym nie usunęła! To dziecko nie jest niczemu winne, dlaczego miałoby zginąć? A czemu niewinna kobieta jest winna i musi je rodzic i cierpiec? Na szczescie nie musi tego robic.. Teraz tak piszesz ale pewnie jakbys znalazla sie w takiej sytuacji to momentalnie zmienilabys zdanie. Autorko jakie filmy? Durny niemy krzyk? Najbardziej zmanipulowany film jaki widzialam :o Z reszta widzialam inne filmy i nie widze w nich nic odrazajacego ani strasznego.

Jesli ktoś nie ma środków finansowych na to dziecko, to te filmy nie robią na nim żadnego wrażenia. Nawet niektóre pracujace małżeństwa by usunęli, bo w dzisiejszych czasach dziecko to luksus. Nie usunelabys, bo dziecko nie jest winne - super. Ja patrzę na to troszkę inaczej. Na pierwszym miejscu stawiam siebie, pózniej plod.

Gość gchxgc
mnie te filmy też nie ruszają. bardziej mnie bulwersuje zabijanie zwierząt niż embrionów, a jakoś nie widzę, żeby ludzie płakali nad szynką, mimo że to jest zabijanie żyjących i czujących istot, a nie zlepka komórek. poza tym te filmiki są tendencyjne- pokazują bardzo zaawansowane w rozwoju płody, a aborcja na wczesnym etapie ciąży tak nie wygląda

Gość wy to macie jakiegoś fioła chy
ba a co do tego filmy mają? Film da na utrzymanie dziecka przez co najmniej 18 lat? Obejrzyj film z operacji wycięcia ślepej kiszki, to też będziesz wolała wykorkować niż ją wyciąć, albo nowotworu jakiegoś.. jeszcze ciekawsza operacja usuwania :(

Ja osobiście uważam, ze lepiej usunąć plod, niż urodzić i oddać do domu dziecka. Skazać na 18 lat bycia poniewieranym.

Gość as45
mochery co wy wiecie o zyciu jakbys na ulicy mila byc bez kasy to inaczej bys spiewala a wpadki i z zabezpieczeniem sie zdarzaja

Gość oglądjąąaa
ale o domach dziecka, o przemocy w domu o biedzie i ostatnio wiadomości o rodzinnych domach dziecka.

Gość tuccuctuc
nikt ci nie pokarze np filmiku z aborcji 3 tygodniowego embrionu za pomocą tabletki. a dlaczego? bo nie ma na co patrzeć. trochę skurczy i krwawienie jak przy okresie, żadnych nóżek i innych efektów specjalnych.

Gość tylko się nie śmiejcie
trzeba sie nie kurwic z byle kim, tylko miec meza i zyc jak Bóg przykazał !!! a jak nie stac to kupic antykoncepcje zeby nie bylo dramatu...

jak sie walicie z gołodupcami to potem musicie usówac...

jeny... sa plastry, sa tabletki, sa wkładki, sa gumki, facet też moze sie zabezpieczyc po przez wazektomie... Nie zawsze musi w was lać....

co to za kobieta co pozwala sobie na przygodny seks z jakimś frajerem ?!

Gość kaszpirowska26622
trzeba sie zabezpieczac, a skoro nie chcecie miec dzieci to sie podwiazac i po problemie, a nie potem lament i zbieranie na skrobanke. Zalosne:o

Gość tuccuctuc
a kto lamentuje? chyba tylko ty. możesz sobie darować te żałosne apele, bo kobiety mają gdzieś czy im zezwalasz łaskawie na "pierdolenie". a ewentualna niechciana ciąża i jej następstwa u obcej baby, to nie twój interes.

Gość kaszpirowska26622
nie badz taka agresywna bo ci zylka peknie kretynko :o

nie każda kobieta chce mieć dzieci. to, że to ona jest obciążona koniecznością porodu, nie znaczy, że każda o tym marzy i musi wydać na świat dziecko, jak samica młode w czasie rozpłodowym :O gdyby natura była tak stworzona, że to mężczyźni rodzą - aborcja byłaby legalna na całym świecie od wieków.

Gość tuccuctuc
nie jestem agresywna. wulgaryzm w mojej wypowiedzi był ujęty w cudzysłów i był cytatem z twojej poprzedniej zrównoważonej i eleganckiej wypowiedzi.

Gość tuccuctuc
przy czym "zrównoważonej i eleganckiej", to oczywiście ironia

Gość kaszpirowska26622
nie wiem gdzie ten wspomniany przez ciebie cytat z mojej wypowiedzi. Chyba nie wiem co to cytat

Gość kaszpirowska26622
* nie wiesz

No tak.. bo potem argumentujecie że facet nie jest odpowiedni, ze nie będziecie miały za co wychować dziecka , że nawet nie jestescie w małżeństwie.. czyli typowe dla tych czasów zezwierzęcenie ... Skoro nie chcesz dziecka to zrób w tym kierunku konkretne posunięcie a nie pozwalajcie na mordowanie ! Dziecku w 7 tyg ciąży bije serduszko to jest właśnie wola życia a nie embrion.. Kościół ma racje że tak stawia sprawę...