Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwna jestem 29 lat

Jak można usunąć dziecko ?? Czy takie kobiety nie oglądały nigdy filmów ???

Polecane posty

Gość zaczarowany olowek100001
przeczytalam "se", ale twoja wypowiedz jest totalnie bez sensu " Ale może się podać do ojca i wyrosnąć na gwałciciela, może być nieszczęśliwe mając nieszczęśliwą matkę!" podac sie do ojca? I ty jestes licealistka?

to, ze nie masz rodziny to oczywiste, miec zapewne nie bedziesz, w koncu kto chcialby taka kobiete. A mamusia nie zyje? Pewnie na zawal zeszla jak sie dowiedziala co robisz

Po Twojej wypowiedzi widzę, że dyskusja nie ma sensu, bo nie masz pojęcia o czym mówię.

:o dziewczynko a ty sama wiesz o czym mowisz? Bo mam powazne watpliwosci. Wpierdzielilas sie w dyskusje z wypowiedzia bez sensu, ktorej sama teraz nie umiesz wyjasnic. Zal

Najłatwiej zarzucić mi, że nie umiem wyjaśnić O.o Mam prawo wyrazić swoje zdanie, a Ty jak nie wiesz o co chodzi, to się grzecznie dopytaj, a nie wyjeżdżasz mi tu.

Gość tylko się nie śmiejcie
Mnie chodziło o to ze jeszcze nie dojarzałaś do pewnych spraw... Dziwka.. a co ty możesz wiedzieć o seksie ? Nie raz robiłam mężowi laskę i co ? To ma być szczyt tego co ty potrafisz w życiu ? Wiesz co nie bądż śmieszna.. ja nie jestem pruderyjna i nie daje dupy a kocham się z mężem... Nie wisz przypadkiem jaka to różnica ? he ?

Gość xdsasd
nie osadzaj, nie ejst ci to dane, to kobiety sprawa i jej suienia...

gimgowno to zapewne twoi koledzy. Poprosilam cie o wyjasnienie to odpowiedzialas, ze dyskusja nie ma sensu. Wogole potrafisz czytac ze zrozumieniem?? Prymitywne myslenie...coz to lepsze niz myslenie takiego kogos jak ty...czyli w zasadzie zalosnej dziwki, ktora uwaza sie za nie wiadomo kogo.

Gość tylko się nie śmiejcie
Kaitana Mnie chodziło o to ze jeszcze nie dojarzałaś do pewnych spraw... Nie obrażaj się bo po prostu to nie teamt dla Ciebie.. Za parę lat może coś zrozumiesz, młode dziewczyny często nie myślą a robią coś.. Ile jest taich przypadków młodocianych matek.. Może nie Ty ale nie masz jeszcze doświadczenia, nie masz rodziny, nie masz męża.. spokojnie poczekaj parę lat ...

Nie poprosiłaś, tylko najechałaś. Uspokój się i troche kultury! Czytać ze zrozumieniem to Ty nie potrafisz, bo ja już o tym mówiłam. Ja mam takie zdanie, że jak dziecko jest z gwałtu, to lepiej, żeby się nie urodziło, bo i tak będzie nieszczęśliwe. I matka będzie nieszczęśliwa i dziecko. Tak trudno zrozumieć? Aha i nie wypowiadaj się na mój temat bo nic o mnie nie wiesz.

w mojej pierwszej wypowiedzi zapytalam jaki byl sens twojej. Napisala, zebym "se" ja przeczytala. I ty piszesz o kulturze. Dobre sobie. Nie potrafisz sensownie wyrazic swoich mysli i sie stawiasz. Potrafisz odrozniac nicki? Czy z czytaniem tez kiepsko? To nie ja pisalam na twoj temat

Sory za post z godz. 18:25, pomyliły mi się nicki i zamiast Twojej wypowiedzi przeczytałam zaczarowanego ołówka.

Sory, pomyłka. Po prostu uważam, że lepiej dla matki i dla dziecka, żeby się nie urodziło. Matce dziecko nie bedzie przypominać właściciela, a dziecko widząc matkę nieszczęśliwą samo nie byłoby szczęśliwe. Aha i w takich warunkach mogłoby wyrosnąć też na jakiegoś zboczeńca, albo po prostu podać się do ojca, bo to też ma się w genach.

Gość wiwon
Powiem wam jedno osoby chcace narzucac innym zdanie i sprowadzajacym role kobiety do inkubatora rodzacego dzieciory nawet z gwaltu zbiorowego sa dla mnie sto razy gorsze od dziwek :) tym bardziej ze same sa kobietami nastolatka to rozumie a takie stare glupie cipy juz nie Moze kolejne pokolenia bedom madzejsze ps. sorka za bledy klawiatura nie polska :)

Gość Nareszcie coś ....)
Popieram .

Gość wiwon
Jeszcze jedno gdyby ministranci zachodzili w ciaze kosciul by byl za aborcja zdecydowanie :)

majac nawet chinska klawiature mozna pisac bez bledow. Twoja matka tez byla inkubatorem dla ciebie? Nie rozumiesz istoty problemu a pouczasz innych :o PS co dziwka wie o moralnosci :D PODWIAZCIE SIE jak nie chcecie miec dzieci. Widzicie problem?? do t

Gość wiwon
Rozumie problem bardzo dobrze i zycze tym wszystkim co uwarzaja ze kobieta ktora usuwajaca dziecko z gwaltu zabija by same zostaly zgwalcone i zaszly w ciaze niech sie przekonaja A tobie gowno do moich bykow KOBIETA TO NIE INKUBATOR

Rozumiem,ze wszystkie te z Was ktore popieraja aborcje sa niewierzace i nie maja zadnego sumienia i sa pozbawione wszelkich zasad moralnych tak? Totalnie rozwalila mnie wypowiedz ktorejs tam wyzej,ze bardziej zal jej zabijanych zwierzat ktore daja nam pozywienie niz zabijanych dzieci...to w ogole bez komentarza zostawie.

uwazaj bo nie zyczy sie innym co tobie nie mile. Poza tym nie denerwuj sie tak bo ci zylka peknie analfabetko. I obrazaj mnie, prosze bardzo jak widac klasa to pojecie ci totalnie obce :D

Gość Nareszcie coś ....)
I gowno ci do moralności innych !!! Nawet dziwki. Ona tez ma prawo żyć wg własnego schematu HUJ CI DI TEGO ZAJMIJ SIE SWOJĄ CIPA! nie chcesz dzieci zabezpieczaj sie ale od innych WARA !

Gość Nareszcie coś ....)
Ty zaczarowany kurwa olowku czy jak ci tam weź ty poczytaj swoje wypowiedzi i przyznaj sie ze w każdej kogoś obrazilas . Każdy ma prawo żyć po swojemu !!!!!! To nie kurwa zasrany Afgsnistan tylko Europa !

Gość wiwon
Nie wyzywaj mnie dla mnie takie jak ty sa szmatami zmuszac kobiety by rodzily jak by byly zwierzetami nawet jesli byly zgwalcone

gratuluje, ze mamusia jest szmata :D

nareszcie cos nie do ciebie pisalam wiec laskawie spierdalaj

Gość wiwon
Twoja napewno skoro wydala takie gowno na swiat jak ty :) He He pewnie poczete z gwaltu zbiorowego prze 10 obesranyh typkow :)

Gość Nareszcie coś ....)
Co zasrany olowku - zabolalo?

Gość wiwon
oluwek,tylko sie nie smiejcie i kaszmirowska jakas tam to ta sama sooba trujca swieta he he