Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwna jestem 29 lat

Jak można usunąć dziecko ?? Czy takie kobiety nie oglądały nigdy filmów ???

Polecane posty

Gość tylko się nie śmiejcie
dewotą nie jestem. Jestem kobietą , mężatką, wziełam sakrament ślubu przed Bogiem i rodziną, nie puszczam się i jak nie chciałam mieć dziecka to się zabezpieczałam...

Gość buahahaha
Ale i tak żyłas w grzechu, bo nie dopuszczałaś do zapłodnienia, więc daruj sobie te dyrdymały świętoszko.

orany rany, przecież zabezpieczanie się to grzech, jak mogłaś się tego dopuścić, chyba nie po to brałaś ślub prze bogiem :O

a czy ja mówię gdzieś ze jestem przeciwna antykoncepcji ??? jestem przeciwna wyrywaniu dziecka z łona gdy ono już zyje !

no nie puszczam się i mam zajebistego męża i opiekuna... nigdy by nie pozwolił żebym usuneła !

Gość zaczarowany olowek100001
tylko sie nie smiejcie daj spokoj prymitywne osobniki nie rozumieja takich spraw

No tak.. dzisiejsze czasy przyniosły zezwierzęcenie.. Wolałabym płacić po 200 zł co miesiąc na antykoncepcje niż potem żeby wyrwać z siebie dziecko..

Tylko sie nie śmiejcie- Twój kościół nie chowa ciała dziecka, które umarło w łonie matki. Dalej ich słuchaj.

Dziwko moja droga fakt chodzą do ciebie faceci bo oni myślą jajami, nie dziwię się :) Ale ty też nie masz się czym szczycić... Na pewno znajomym nie opowiadasz z czego żyjesz, twoja rodzina Cię też pewnie bardzo kocha za to kim jesteś >!

Ale może się podać do ojca i wyrosnąć na gwałciciela, może być nieszczęśliwe mając nieszczęśliwą matkę! Dla matki byłoby lepiej i dla dziecka, jak ma być nieszczęśliwe, to lepiej żeby nie żyło.

a co wy macie z tym kościołem ! jak się szatan odzywa to aż plujecie na ten kościół, tymczasem to on jest ostoją jakieś moralności i wartości.. to co piszecie to jest okropne jak można się tak spodlić...

Kaitana bez urazy ale ty za młoda jesteś i jeszcze nie masz wykształconego światopoglądu. Takie dziewczyny jak ty często coś robią a potem myślą. Poczekaj jeszcze trochę i zmień sobie lepiej dział na kafe...

Dziwko ostojo cudownego sposobu na życie... hahah ale mnie rozbawiłaś... Ok. rób co tam chcesz , ale wiedz że twój zawód jest obleśny i bardzo łatwo spaść na samo dno. Kiedyś się czymś zarazisz, albo Cię pobije jakiś ruchacz, albo się zestarzejesz i tak Cię już nie będą chcieli.. z obwisłą siuśką :) Lepiej się nie wypowiadaj bo my tu mówimy o życiu a ty o gównie w którym tkwisz.

Kościół jest ostoją ciemnoty i ograniczonych umysłów :O ci, którzy myślą i mają szersze horyzonty niż ci, którzy tylko cytują bezmyślnie kościelne regułki, potrafią zrozumieć więcej ludzkich spraw i problemów.

jestem dziwka skoro to twoj wybor i nic nam do tego to jakim prawem krytykujesz nasz poglad na aborcje? To nasz poglad i nic ci do tego. Musisz byc cholernie dumna z tego, ze puszczasz szpary kazdemu, nawet najwiekszemu brudasowi. Ciekawe ile razy dostalas wpierdol od klienta (zaprzeczysz bo przeciez wstyd sie przyznac). No ale twoj wybor, nic nam do tego

Gość Kaitana czy jak tam
O czym ty dziecko piszesz bo czytam i ni chuja nie trybie

"tylko sie nie smiejce" pisze z kilku innych pomaranczek, zeby nie bylo, że tylko ona jest taka nawiedzona :D slabe :O

nie rozumiem co wy macie z tym kosciolem. Brak argumentow wiec czepiacie sie jak tonacy brzytwy tego wysmiewania kosciola. Jakby aborcja byla scisle powiazana z wiara i niczym innym :o

puff nie pochlebiaj sobie dziecko. Ty rownie dobrze mozesz pisac z kilku nickow :o

no mogę i co z tego :D ale tego nie robię, bo nie potrzebuję wsparcia :P

a moze jednak?? :D

No tak bo widzą ze sa z frajerami, mężowie ich mają gdzieś bo są głupie i do niczego więcej tylko do seksu się nadają, a jeszcze i tak nie umieją się zabezpieczać... Ja jak się kocham z mężem to nie oczekuje prezentów bo robię to z miłości i popędu a nie żeby dać d...y hahahah Dziwka ma jakieś dziwne wyobrazenie hahaha

heh za daleko nam do ciebie sloneczko zeby do ciebie przychodzil. Poza tym nie lubi wiader

No do dziwek chodzą frajerzy, bo jak mają takie baby to się nie dziwię.. a w małżeństwie można żyć i pięknie i z seksem i z przyjażnią.. Ty nie masz o tym zielonego pojęcia bo pływasz w gównie, które na siłe perfumujesz...

Poza tym taka jestes dumna z tego, ze dajesz dupy innym? Zaden na stale cie nie chcial wiec zdecydowalas sie dawac za kase innym? Smutne jak niektore kobiety nie maja szacunku do siebie. Mamusia pewnie jest dumna z coreczki prostytutki :D

jaka to zaskakująca inteligencja naszej dziwki.. temat jest o czymś innym niż o ruchaniu za kase, a ona na siłe się wepchała ze swym łajnem zawodowym...

oczywiscie, ze wiesz swoje. Do konca swoich dni bedziesz tylko dziwka. Przechodzona, zniszczona zyciem stara dziwka z petem w ustach i pozolklymi paznokciami i zebami. Z poorana psycha. :D Nie odpowiedzialas na pytanie: mamusia dumna z coreczki?? Zapewne ciagnie od ciebie kase na fajki, co :D

tylko się nie śmiejcie - Najpierw robię potem myślę? :) Ja jestem dziewicą i zrobię to dopiero po ślubie, ale co Ty możesz o tym wiedzieć ...

katiana ale jaki byl sens twojej wypowiedzi?