Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwna jestem 29 lat

Jak można usunąć dziecko ?? Czy takie kobiety nie oglądały nigdy filmów ???

Polecane posty

Gość Nareszcie coś ....)
I autorka tego głupiego tematu .

Gość wiwon
shizofremia paranoidalna ? :)

Gość no tylko ja aaaaaaa
szczerze to mam to w dupie czy kobieta usuwa ciąże czy nie ....

Gość bogussss
"Rozumiem,ze wszystkie te z Was ktore popieraja aborcje sa niewierzace i nie maja zadnego sumienia i sa pozbawione wszelkich zasad moralnych tak? Totalnie rozwalila mnie wypowiedz ktorejs tam wyzej,ze bardziej zal jej zabijanych zwierzat ktore daja nam pozywienie niz zabijanych dzieci...to w ogole bez komentarza zostawie." Z reka na sercu moge powiedziec ze jestem dobra osoba. Jestem wolontariuszka i chetnie pomagam innym. Wyobraz sobie ze popieram aborcje i nie chodze do kosciola. Szok? I ja tez wole uratowaz zycie zwierzecia niz plodu - tutaj nawet nie ma co porownywac :o. Ktos chce usunac to usunie a wam nic do tego. Nie rozumiem co tak na sile przypier*alacie sie do czyjegos zycia. Jeszcze niektore mendy chca zabraniac aborcji ciazy powastalej w wyniku gwaltu - takie przeciwniczki same powinny zostac wykorzystane i rodzic pozniej dzieci jakis bydlakow :o

Gość bogussss
"PODWIAZCIE SIE jak nie chcecie miec dzieci. Widzicie problem??" Tylko jeden - to w naszej cudownej Polsce jest nielegalne. Z reszta to powazna operacja.

Gość zaczarowany olowek100001
zabolalo? A co mialo zabolec? Przytyk patologii?? Chyba zartujesz :D I nie, to nie ja zalozylam temat i nie ja pisalam pod pomaranczowymi, poza tym nickiem. WIdac, ze wy owszem skoro podejrzewacie o to innych

bogusss nie badz smieszna...aborcja tez jest nielegalna, ale w podziemiu da sie wszystko, wiec...

i ty tez zyczysz innym co tobie nie mile? Jak mozna zyczyc innej kobiecie gwaltu, co za dno. I ty niby pomagasz?? Nazywasz siebie dobrym czlowiekiem?? Dobry zart

Gość berhf ,qasdl
A ja wpadłam i nie chciałam mieć dzieci w ogóle. Ale nie usunełam, bo zdałam sobie sprawę że to juz po ptokach. To dziecko już jest, juz istnieje a ja żeby dłużej z nim nie być musiałabym je zabić choć zamordować jest właściwszym określeniem,bo zabicie kojarzy mi się z szybką śmiercią, strzał bronią palną w czoło, czy coś w tym stylu a wszystko inne jest procesem przekształcania życia w śmierć-także mordowanie. Ktoś uskutecznia jakieś działanie które trwa dłużej niż setną sekundy i ofiara cierpi-czyli mord. Niehumanitarne i okrutne dla ofiary.

Gość tak ale od pierwszego
Do bogussss i nazywasz się dobrym człowiekiem... no cóż pochlebiaj sobie dalej. Gwałt jest złem ale aborcja nie może być uznana za dobrą tylko dlatego że gwałt jest zły. To jak uważanie że należy zabić bo nam jest z tym źle że ktoś może żyć. Uwierz mi do wielu sytuacji da się to przyrównać ale nie mam na to ochoty

Gość berhf ,qasdl
Ludzie myśłą stereotypowo bardzo. Każdy temat z dziedziny życia był poruszany przez media, ,,świat nauki" i jest osnuty nutą propagandy-w takim świecie łatwo się zagubić. Staliśmy się niewolnikami narzuconego nam z góry kierunku myślenia w każdej dziedzinie życia. Każdy kto się wyłamuje otrzymuje nalepkę niezrównoważonego.

Gość berhf ,qasdl
Jak pojawia się temat aborcji zaraz znajdzie się grupka ludzi która napisze o wierze kościoła katolickiego-zupełnie tego nie rozumiem. Związekjest oczywisty bo wiadomo że ten zajmuje w tej kwestu stanowisko, ale żeby każdego przeciwnika aborcji identyfikować z kościołem katolickim? To jest kwestia sumienia tylko i wyłącznie. To wynosi się z domu rodzinnego,za to odpowiadają rodzice każdego z nas. Patrząc na to ilu mamy zwolenników mamy tez obraz ilu z nas nie posiadało normalnych domów pełnych ciepła i miłości. Każde inne skrzywienie też jest wina naszych rodziców-każdy z nas biorąc odpowiedzialność za małego człowieka decyduje się na to że popełni mnóstwo błędów-ale jakich i ile to juz kwestia tego jak nas wychowano i na jakich dzięki temu ludzi wyrośliśmy.

Gość wiwon
Ołówek szmato idź się leczyć pierw ze schizofreni a potem broń płodów jak się wyleczysz idiotko Wystarczy poczytać ten topik i wiadomo kto się udziela pod nickami jedna i ta sama osoba kompletne dno czyli ty Co nazywasz patologią ludzi którzy bronią prawa kobiet do usunięcia ciąży wynikającej z gwałtu Ja nazywam patologią śmieci takich jak ty Zarzucasz komuś że jest złym człowiekiem bo jest za prawem wyboru kobiety ? Otóż źli są ludzie (o ile cię można nazwać człowiekiem) tacy jak ty nie tolerancyjni i bezczelni nie pasuje ci że kobieta chce decydować o sobie to won do Afganistanu jednego śmiecia mniej w Polsce :)

cos jeszcze sloneczko?? Jak widac cos ciebie boli bo jak z ciebie az cieknie. Moze meliski sie napij bo jak widac cisnienie ci sie podnosi :D Zalosne sa takie pseudoosobki, ktore nie potrafia nic poza szczekaniem na forum. a szmata to cie zrobila smieciu :D

A skoro ciagnie ciebie to mozesz sama wypierdalac do afganow. Jak widac masz juz z nimi doswiadczenie skoro wiesz jak u nich jest

Gość wiwon
Do ołówek szczekasz to ty suko :) poszczekaj jeszcze czekamy :) ps:ja nie mam ciśnienia tylko się z ciebie śmieje :) żałosne dno broniące płodów i zakazujące ludziom wolności Jedyne co umiesz to obrażać ludzi i wspomagać się zmieniając nicki Na brak argumentów najlepiej obrażać ludzi Nie masz co robić tylko obrażać innych ? poszczekaj jeszcze suczko :)

widac jak sie ze mnie smiejesz. Siedzisz na forum i czekasz na moj kolejny posy tylko zeby skopiowac moja wypowiedz i napisac to samo. Tak malo inteligentna jestes, ze nie potrafisz napisac nic od siebie, tylko odbijasz to co ja napisze?? Zalosne :D:D:D No ale czego mozna sie spodziewac kogos na poziomie szkoly podstawowej, kto potrafi tylko rzucac inwektywy i toczyc piane. A moze powinnam zapytac ile razy sie skrobalas skoro tak cie boli co ja sadze o takich? :D

i ciagle o tych nickach. SMieszna jestes :D

Gość wiwon
Nie czekam na każdy twój post porównaj sobie godzinki :) Nie zdzieram z ciebie bo nie wzoruję się na byle kim :) Wykształcenie mam o wiele wyższe niż podstawowe czyli twoje :) Nie skrobałam się ani razu ale popieram aborcję ciąży która jest wynikiem gwałtu Za to nie popieram chamstwa i narzucania swej głupiej woli innym Dla mnie jesteś dno :)

Gość a ja przeciwnie
nie jestem katoliczką i nie popieram aborcji! to jest okrucienstwo i bezmyślność za mało edekujemy młodzież i dzieci w tej dziedzinie

ola la ale dyskusja;) jesli kobieta chce byc dziwką to dajcie jej spokój,to jest jej sprawa i ma racje pisząc,że ten zawód jest stary jak świat i nikt tego nie zmieni co do aborcji,dla mnie jest niedopuszczalna mimo,ze mieszkam w kraju,gdzie jest legalna i dodam,ze nie jestem wierzaca ,po prostu wiem,jaką wartosc ma zycie

i znowu papugujesz po mnie 💤 to wyksztalcenie pewnie sobie kupilas. Nie popierasz chamstwa? No popatrz, a sama reprezentujesz chamstwo pospolite. Narzucania swojej woli tez nie popierasz? A co robisz w takim razie? Poza tym, wielce wyksztalcona dameso, nie potrafisz odroznic wyrazania swojego zdania od narzucania go. Ech....

Gość wiwon
jesteś dla mnie nie czułym gównem które chce zmuszać kobiety do rodzenia bękartów powstałych z gwałtu (tak samo zresztą jak ty spytaj mamusi czy było przyjemnie ) tacy jak ty są gorsi od hiv i dżumy tak czy inaczej czasy średniowiecza się skończyły i ścierwo takie jak ty nie będzie dyktowało innym jak żyć mam nadzieję że zobaczę cię za parę miesięcy piszącą w topiku zgwałcono mnie w 10 meneli i jestem w ciąży a płód ma downa podajcie mi numer do kliniki aborcyjnej ha ha

Gość zaczarowany olowek 1OOOO1
ściemniłam swój nick by mnie nikt już nie podejrzewał o używanie innych co do reszty to prawda jestem dzieckiem z kazirodczego gwałtu ale katolickie sumienie nie pozwalało mojej mamie usunąć :( sama mam parę dzieci z gwałtu które oddałam do adopcji skoro ja i moja mama dałyśmy radę to reszta też morze

Gość zaczarowany olowek1001
bla bla bla. Uwazaj bo sama zalozysz taki temat. Niby wyksztalcona, ale jezyk prosto z rynsztoka. Pisz dalej z checia poczytam te nieudolne riposty, ktore niby maja mnie zabolec, ale jedyne co powoduja to politowanie jaka prosta i pozbawiona kultury osoba jestes. Nie masz argumentow to wyzywasz mnie od suk, szmat, zyczysz czegos czego sama nie chcialabys przezyc. Czemu? Bo jestem na nie a ty, wyksrobana setki razy, nie przyjmujesz do wiadomosci ze ktos moze myslec inaczej. Bo przeciez masz monopol na racje i kazdy ma myslec tak jak ty. A jak nie to od razu go zmieszasz z blotem. Bo przeciez nie potrafisz inaczej. I nie klopocz sie z odpisywaniem, przeciez napiszesz dokladnie to samo co ja tylko inaczej ujete :D PS zatrzymaj sobie mojego nicka, ktorego zaczernilas z tego jadu. Kolejne typowe posuniecie osob, ktore chca dopiec, ale niestety niski pozniom IQ im na to nie pozwala

Gość wujek_zbok
Gówno se chyba ściemniłaś nadal jesteś pomarańczowa

Gość zaczarowany olowek 1OOOO1
nie podszywaj się po de mnie coś z tym ściemnieniem nie wyszło ale nikt moich nicków nie kradnie bo wszyscy mnie tu kochają

skoro nie chcecie mieć dzieci to podwiążcie sobie jajniki! usuwanie to morderstwo... przecież to jest dziecko, niewinne maleństwo, ono też czuje! tych którzy krzywdzą niewinne istotki powinno spotkać to samo bynajmniej ja tak uważam

Gość JaPierdoleKurva
Niewinne dzieciatka potem wyrastają z nich takie szmaty i inne frajery