Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lodnkivinf

bardzo szczuple dziewczyny-co dzisiaj jadlyscie ? i zjecie?

Polecane posty

Gość gchxgc
wiedza o tym co jedzą szczupłe dziewczyny nic ci nie da. ja jestem chuda i jem jak krowa z 5 tys kalorii dziennie. nie masz metabolizmu szczupłej laski, więc po prostu musisz się zdrowo odżywiać zamiast szukać magicznej recepty w necie.

Gość SZczuplaSiewypowie
sniaanie: 1 kromka chleba i jogurt naturalny obiad:makaron z sosem niecaly talerz. jablko buleczke zytnia z maslem i szynka. to tyle.

Gość takatam24
bułke kajzerke rano na obiad małą drożdrzówke z truskawkami i pozniej bede jeść frytki . Do tego wypiłam dozy kubek kawy z cukrem i mlekiem

Ja też dużo jem, potrafie zjeść więcej niż dwa lata starszy brat a jakoś może chuda nie jestem, ale jestem szczupła i wysportowana, nie umiem przytyć :D

Gość GretaBarbo
śniadanie: jajecznica z 4 jajek na maśle, 1 kromka ciemnego chleba bezdrożdżowego 2 śniadanie: kawa z mlekiem, kawał sernika na spodzie brownie (mniam ;) ) lunch: 5 kawałków sera żółtego z Biedry Gran Capitan, wafelek Grześki i soczek w kartoniku. Na razie tyle. Tyle, że ja zasuwam na siłownię 4 razy w tygodniu. Moje BMI: 20,5 :classic_cool:

Gość 12lat mam juz plomby 2 na 6 i
do greta co to za sernik? mozesz podac przepis?

Gość GretaBarbo
zaraz poszukam

moje 19.53 :P (żeby nie było, że BMI jest złe, bo jestem nastolatką, sprawdzałam na specjalnym bmi dla nastolatek :)

Gość GretaBarbo
http://babeczka.zuzka.pl/2011/07/sernik-w-czekoladzie/ wyszedł super; w cieście jest niby soda, ale przez ciężar masy serowej ono i tak nie wyrasta i wychodzi takie brownie. Tajemnicą dobrego smaku tego ciasta użycie prawdziwego masła i dobrych jajek - ja akurat miałam prawdziwe 0 od rodziny ze wsi. Szczerze polecam

Gość GretaBarbo
a BMI poniżej 20 to już niedowaga :) Ja tam jestem szczupła, zdrowa i niewychudzona. A i szczęścliwa, bo dzięki temu, że ćwiczę nie muszę się głodzić, zeby dobrze wyglądać

Gość tuccuctuc
175/54 kg spaghetti carbonara- bardzo solidna porcja 8 naleśników z nutellą kanapka i 1 parówka sojowa capuccino 2 puszki coli jabłko granny smith świeży sok grejpfrutowy więcej nie pamiętam

Gość a czy ty sie na t
rano: herbata + wafel ryzowy z biala czekolada poludnie 1 sliwka godz 16:00 spaghetti

Gość lodnkivinf
8 nalesnikow z nutella? nosz kurna i ty jestes szczupla!!? to nie sprawiedliwe;/ ja zjadam uwaga 1!

Gość dswdwd
ja wcinam wszytsko co popadnie jak odkurzacz:)

Gość lodnkivinf
cwiczysz chociaz

Gość dswdwd
zal mi was bo najwyrazniej gdybyscie zarly tka jak ja bylybyscie wieprzami a ja nie musze sie ograniczac w niczym:D

ez nie muszę :P Jem co se tylko da i jem naprawdę duzo :o Ale ćwiczenia robią swoje :) Jestem uzaleznona od sportu..

Gość 170cm 55 kg
rano: kromka chleba razowego żytniego z masłem i białym serem, herbata w pracy zjadłam drożdżówkę z jabłkiem i wypiłam kubusia, a teraz wróciłam i jem na szybko (za chwile znowu będe wychodzic) dwie kanapki z serem, popijam sokiem owocowym. Tak gdzieś koło 22.00 jak wrócę zjem talerz kapuśniaku. i to tyle na dzisiaj bo jestem zabiegana.

Gość tuccuctuc
od roku nie ćwiczę w ogóle- ani razu na basenie, siłowni, nawet 3 przysiadów nie zrobiłam w domu. ale czasami mam zrywy, że zaczynam ostro trenować i robić rzeźbę na siłowni, ale zawsze mi się to w końcu nudzi.

Gość gogeszle
a jecie zimne?

Gość zxrcvbunm,;
tak naprawde wcale duzo nie jecie odpowiednio nie musicie sie odchudzac a wiec nie ograniczacie jedzenia

Gość Esma15000
jabłuszka

Gość zensya89
165cm/46 kg Sniadanie : 2 bułki z dżemem (takie małe bułeczki) W szkole nie jadłam nic... Niedawno zjadłam 5 kawałków pizzy + wypiłam 3 szklanki Coli