Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lodnkivinf

bardzo szczuple dziewczyny-co dzisiaj jadlyscie ? i zjecie?

Polecane posty

Gość za szczupła;)
dwie kromki chleba graham z dużą ilością masła, jedno jajako, kilka palsterków ogórka dwie kromki jasnego chleba z białym serem ze szczypiorkiem zjem jeszcze talerz zupy

Gość nabialowa
Rano owsianka, potem dwie kromki chleba z serem i pomidor, teraz jogurt naturalny i garść śliwek, jak wrócę do domu talerz zupy i przed położeniem się spać zjem ze dwie kanapki, pewnie z miodem lub powidłami.

Gość kitowa warszawianka
ja jestem szczupła - kiedys byłam chuda 49kg przy 167cm, teraz 56kg/165cm a jem za trzech dzisiaj sniadanie 3 nalesniki zapiekane serem bialym z syropem klonowym paczek 2 sniadanie pol litra jogurtu greckiego zmiksowanym z truskawkami, i wisniami obiad 2 golabki czekalada i to nie wszystko nsa dzis

Gość jadzisjadlam
Wstałam dziś o 13:30 i zjadłam dwie parówki i dwie kromki suchego chleba i herbate, prawie całą paczkę tic taców tych dużych, ateraz jem bulke z zoltym serem (masła) a poźniej jeszcze nie wiem co. Czasmi mam tak że prawie nic nie jem cały dzień, a czasem to jak świnka. Moja dieta jest straszna, nie przywiązuje wagi do tego co jem. Mam 168 i ważę 46kg! Chciałabym przytyć ale nie zawsze mam apetyt

Gość jadzisjadlam
(bez masła)*

2 sajgonki ktore zrobilam sama (takie spore) nadziane makaronem sojowym, wegetarianskim "mielonym", grzybami mun i cebula do tego mala miseczka ketchupu wymieszana ze sweet chilli

Gość dfbFbgsfggd
a BMI poniżej 20 to już niedowaga (gówno prawda)..Śmieszy mnie to, że pytanie brzmi "bardzo szczupłe dziewczyny" a wypowiada się ktoś, kto ma BMI powyżej 20.. zal. BMI 20 to "waga normalna", nie szczupła, a na pewno nie bardzo szczupła. Ja ważę 59 kilo, 175 i musze trochę zrzucić. Bo się zapasłam. Ale ja jm 10 razy tyle co dziewczyny tutaj. No i tu jest problem. Dzisiaj zeżarłam: parówki 2 z musztardą, do tego dwie kromki chleba z masłem, jedna dodatkowo z serem, zupę pomidorową z makaronem, spaghetti z serem żółtym i makaronem, 4 ciastka w czekoladzie maltanki, pół dużej czekolady (ok100g), trzy kromki z nutellą, 6 krakersow z serem pleśniowym JAKI MACIE SPOSÓB NA ODSTAWIENIE SŁODYCZY?

Gość Mi jest czasem przykro bo
prawda jest taka ze ja jem sporo i jestem szczupla, a kolezanki sie glodza i tyja. Ja mam 165 i 50kg. Zjadlam dzis: na sniadanie: 3 grzanki z serem, majonezem i pomidorem W pracy: 2 jogurty, jablko, kawalek jablecznika, 2 kanapki z ciemnego chleba z salami Obiad: spaghetti Carbonara, pol talerza zupy jarzynowej 2 czekolady nadziewane A zjem pewnie jeszcze grzanke lub dwie na kolacje

Gość Merciiiiiiiiiiiii
A ja jestem wlasnie z tych co tyja w oczach jak jedza normalnie, wiec moze podam jadlospis na 3 dni 1. pol woreczka ryzu, piers z kurczaka, pomidory - taka salatka, jadlam ja przez caly dzien 2. Maly gotowany kalafior, 2 plasterki sera - tez menu na caly dzien 3. A dzisiaj 2 jogurty naturalne male, gotowany filet z mintaja na parze, pomidor - i to bedzie wszystko

Gość vbngvnmvj
up!!!!! ja się zabieram za siebie- zjdłam dwa gotowane jajka, kawa z mlekiem, zaraz talarz niewielki zupy z makaronem. POstaram się żreć niewiele- im więcej jem tym cęściej myślę o jdzeniu i jestem głodna non stop. Dzisiaj te jajka, masa zajęć proszę- godzina 15 prawie a ja wcale ie taka głodna, ebergii więcej niż po wczorajszym obżarstwie.

Gość zjadłammmm
smożone borowiki 2 miseczki malin miseczke fig 2 banany pół szklanki płatków owisanych 1/3 szklanki otrębów

Gość złota rybamd
181cm/57kg jedna muffinka, hot-dog z surówką, knopers, jogurt jagodowy i nie wiem co jeszcze dziś zjem :)

Gość 45kg/164cm 30 lat
Wczoraj: talerz owoców (banan, sliwka duza, jablko, brzoskwinia, nektarynka, gruszka) ciastka domowe 150g bigos dwie porcje 500g 4 kromki chleba, 2 jajka na twardo, 2 ogorki kiszone, pomidor, ogorek zwykly zielony, zabek czosnku, lyzka oleju lnianego, garsc orzechow pistacjowych

Gość 45kg/164cm 30 lat
kitowa warszawianka zmalałaś o 2 cm?

Gość vbngvnmvj
ja już zauważyłam- im więcej jem tym większe apetyty i wydziwianki, w sumie żaden głód. Aby zaspokoić głód trzeba niewiele. A co ja żarłam przez ostatnie kilka tygodni?? masakra!!!! ciągle pizze, frytki, tosty, sery, kabanoski, czekolady, chipsy diabelski cheddar- tak zarłam z oczu ciekły łzy paliło a ja dalej... no i chipsy bekonowe .. aha i sernik ciągle, a jak nie sernik to lody. tfu, jak świnia- no i przybyło 2 kilo... kurde

Gość drffxgg
160/ 45 kg- jem normalnie...i bardzo bym chciala przytyc z 4 kg;/

Gość bedzie jeszczeeeeeeeeeeeee
dzis: banan, jablko galaretka owocowa ze smietana 18% lyzka- bedzie zupa z warzyw, kwinoi, soczewicy, pomidorow, smietany i ryzu- bedzie beda nalesniki pelnoziarniste z nutella w ilosci 4-6,

Gość vbngvnmvj
i jak widze to Wy jecie niezbyt wiele, tak normalnie raczej. Człowiekowi, który nie pracuje w kopalni nie trzeba aż tyle żarcia.

ja zjadlam dzisiaj 4 paczki 2 kawalki chleba z serem i jeszcze mam jednego paczka do pracy po pracy zupa grochowa ciastka bo lubie podjadac jogurt jakis i spac . Jak mam wolne jem jeszcze wiecej a waze 49 kg .

Gość vbngvnmvj
ja ważę teraz 60 kilo/175 Dla mnie to masakra. Bo mam drobną budowę i źle wyglądam. Marzeniem jest 55

Gość nie wiem czy moge sie wpisać;)
ale to zrobię mam 170cm wzrostu, wazę 55kg, dziś zjadłam 2 pełne miski mleka+płatki czekoladowe chocapic, 2 kanapki z serem, 2 z pasztetem, 2 pomidorki, wypiłam 2 herbaty, 2 szklanki wody, teraz jem mandarynki, potem obiad jakieś 20 klusek śląskich+pieczeń+kapusta na wieczór pizza;)

Gość vbngvnmvj
jakby nie patrzeć żaram jakieś 3500 kcal dziennie przez ostatnie kilka tyg. a wystarczyło się trzymać i żreć 2000

Gość fdhfdd
jak zarlam dziennie 3-5 tys kcal to wazeylam 52 kg :-/ ale to tylko krzywde sobie czlowiek robi, bo slodycze to bezwartosciowe jedzenie i organizm jest zasyfiony i zaglodzony

Gość 170cm/57kg
sniadanie 2 kromki razowego chleba z almette i pomidorem pozniej kawa inka z mlekiem i lyzeczką cukru obiad (pół torebki ryzu, surówka, 4 kotlety sojowe w panierce) ok 17 zjem jeszcze jabłko i wsio na dzisiaj :)

Gość vbngvnmvj
a to prawda, trzeba zwracać uwagę na to co się je. a ja się samym badzieiwem zapcyhałam, załosne. Do tego olałam łykanie suplementów, witamin. eh, trzeba na odwyk:) Jak jem normalnie to waga sama leci. A ja mam typ gruszki i rośnie mi ogromna dupa i udziska, reszta nie

Gość vbngvnmvj
170/57 a Ty jesteś na diecie czy tak normalnie jesz?

Gość lalalallalala
2 kanapki, z masłem,serkiem topionym, wedlina i majonezem, herbate z miodem i z cytryna, szklanke wody gazowanej, szklane wody z sokiem, zupe krem z pieczarkami, kiebasą i grzankami i druga herbe a i ze 3 wafelki i małego ptysia

Gość Mi się niechce z łożka wstać
Mi się niechce z łożka wstać wiec na razie zjadłam dwa kawałki chałki z konfiturą malinową, wypiłam litr pepsi, skończyłam ziejące ostrościa chipsy oi smaku pizzy peperoni , i tyle . Waze 42 kg . Jak sie rusze to mam zamair zjesc smazone ziemniaki z jajkiem sadzonym i salata, ale najpeirw musze znaleźć moytwacje do wstania

Gość dokladnie dokladnie dokladnie
dziennie zjadam 2-2,2 kcal w tym min 1 kg to owoce i warzywa staram sie cwiczyc 30-60 min dziennie 3-4 x w tyg, teraz mi wychodzi po 350-430 min w tygoniu gimnastyki, waga sie nie rusza od lat a diety to tylko jojo bylo odradzam diety 1000 kcal, wystarczy jesc normalnie i waga do roku czas zacznie sie stabilizowac

Gość dokladnie dokladnie dokladnie
ja caly dzien jestem o wodzie, ziolach, kawie a dopiero od popoludnia zaczynam jazde :D ale ja jem kiedy jestem glodna, najwazniejsze zeby odczekac min 2 h przed snem, tego sie trzymam i chodze spac przed polnoca, wiec kolacje polnocne sie skonczyly 2 ms temu