Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poważny 27 letni facet

W jaki sposób 27 letni facet może zaimponować 16-18 letniej dziewczynie?

Polecane posty

Gość egrtghb
nie lubie fiku miku za jej natretne tematy na kafe,ale tym razem ma racje, a // Marrtyna1995 // to zwykla debilka albo facet i nie ma co wierzyc ze to baba, tu wielu zjebow sie podaje za baby, zwlaszcza jebniete prawiki i starcy ze sklonnosciami pedofila.

Gość Kurczaczek-ona
wez sie za starsze,a nie bedziesz stosowal jakies umizgi przed gówniarami:P

wymagania kobit rosną z wiekiem (wraz z własnym rozwojem), stąd taki popyt wsrod idiotów na małe dziewczynki, którym łatwo zaimponować

Gość Marrtyna1995
Fiku mikuuu - i na pracę przyjdzie czas, na razie się edukuje , żeby nie skończyć jak Ty, zdesperowane wredne babsko , które siedzi 24 h na dobe na kafe i pisze topiki, których nie ma ani jednej wypowiedzi bez literówki, przykre. Jeszcze bardziej przykre jest to, że grono tych zdesperowanych babsk się powiększa. Co do wypowiedzi na temat mojego wyglądu, nie mam żadnych kompleksów. tzn, NIE jestem puszysta, bo przy wzroście 175 cm ważę 60 kg, i do twarzy też żadnych zastrzeżeń nie mam. Na powodzenie zresztą też nie narzekam, także piszcie sobie dalej te swoje pierdoły, na mnie to wrażenia nie robi.

Gość Do wszystkich raszpli
Marrtyna1995 ty tez sobie pisz te swoje wypociny, na nikim to wrazenia nie robi :D Zakompleksiony nieudaczniku, waracaj do tego tabunu adoratorow po 30 buahahaha 🖐️

Gość Marrtyna1995
Hahahah - tylko na taka reakcje możesz liczyć " nieudaczniku ". ;D

Gość Smutnooo mi się zrobiłooo
Przeczytała cały topic i teraz przez będę się bała od jutra wychodzić z swoim facetem na miasto.Mam 18 lat a mój facet 36, jesteśmy razem od dwóch lat a od roku narzeczeństwem.Mój kochany nie ma brzucha, jest świetnie wysportowanym facetem o prawdziwej męskiej urodzie.Nie zamieniłabym go na żadnego innego.Mało tego zarabia 1.900zł i żyje skromnie, kocham go za jego dobre serce i za to że po pracy pomaga zupełnie darmowo w schronisku dla psiaków bo bardzo kocha zwierzęta.

Gość lordkoks_
nie chce mi sie odpisywac bo kurwa 27 lat typ pyta sie jak zbajerowac 17 :D to juz chyba ulomnosc... ale ale co chcialem napisac to to ze looser mnie zaskakuje bo widze ze zaczyna ogarniac temat...

Gość Max25
Mam do was wszystkich pytanie jeżeli mam 25lat i spotykam sie z 17letnia to tez pedofil????!!!!! k***a lepiej zobaczcie co to znaczy a nie w zazdrośc****szecie o pedofilach mój kumpel ma 25lat i ma dziecko z 19letnia to co k***a tez pedofil???? jebnijcie sie w łeb

Gość Aleimbecylewtakpóźnymwieku
Ale w tym temacie sami imbecyle :P. Dla 17 latki fajnie mieć 27 latka, bo... jest niskie prawdopodobieństwo, że ją zdradzi, a ona może iść w tango. Ile to "dobrze ułożonych" koleżanek zrobiło nie jednego loda (i to wcale nie na imprezie), a przed swoimi starszymi "chłopakami" udały poukładane. Trochę mi żal tych idiotów co mają 25 lat ;). Nie wspominając, iż fajna dziewczyna mając 25 lat, będąc świeżo po studiach kopnie takiego 35 lata dla zaradnego 27 latka. Takie opiekowanie się starym facetem, gdy ona będzie w normalnym wieku Takie coś na kilka lat fascynacji, bądź jak rzeczywiście obie strony mają problem ze sobą. iestety faceci co są w tym wieku (bliżej trzydziestki) i chcą tak młodych dziewczyn tak naprawdę mają kompleksy ukryte pod "wysokimi zarobkami, zaradnością" itp. Albowiem im łatwo zaimponować, kobiety w ich wieku wymagają czegoś lepszego. Zatem zamiast tak po nich jechać powinniście się cieszyć, że jesteście bezpieczne, a głupie gówniary się podniecają ;). Później one będą miały problem ze starym mężem, któremu nie staje (no i w końcu zdradzają i im się tutaj nie dziwie - bo tak samo jak mężczyzna chce to robić z atrakcyjną kobietą to podobnie idzie w drugą stronę).

Gość gość
Wszystkim. Tylko po co? W tym wielu to przepaść mentalna nawet jeśli jest dojrzała. Dla mnie taki facet musi mieć jakieś kompleks że za nastolatki się bierze.