Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsdfdffd

Kobiety, czy też tak miewacie, że jak faceci nie zwracają na was uwagi

Polecane posty

Gość fdsdfdffd

to łapiecie dołka? Oczywiście nie zawsze, ale w jakieś gorsze dni? Ja dzisiaj tak miałam. Byłam ładnie ubrana (ale byłam na płaskim a jestem niska) a mimo to nikt nie zatrzymywał na mnie wzroku itd. I moje kompleksy się wtedy pogłębiają :O Bywają dni, że mam to w dupie, ale nie dziś... uh...

Gość a mnie wlasnie to zawstydza
i normalnie jestem szczesliwa jak mnie olewają:D

lol jaki temat no to musisz spędzać przed lustrem kolejne 8 h jak nie chcesz mieć depresji :classic_cool:

Gość ytryrtu
filigranowa:) ile masz lat?

Gość hbvk;kbn
Ja dzis szlam do szkoly po dzieci mam moze z 200m, 3 kierowcow uzylo klakson, 1 pan zaczepil mnie na ulicy probowal zagadywac, pan w sklepie tez sie rozgadywal przeciagal rozmowe, gdy wracalam z dziecmi znow 2 razy trabienie ciesz sie bo to jest meczace, mnie ciagle jakis facet zaczepia nawet gdy ide z dziecmi

Gość ytryrtu
hbvk;kbn-jak bylas ubrana?

Gość fdsdfdffd
Mam 158, to wcześniej to podszyw. 21 lat.

Gość lkieoeoeoeww
mnie to denerwuje, i uważam że tylko puści faceci tak się zachowują, jak się odpierdolę to zatrzymują samochód 5 metrów przed pasami a jak nie to wjeżdżają prawie pod nogi. Denerwuje mnie to że w tym kraju tak trzeba dbać o wygląd, żeby wzbudzić szacunek

Gość lkieoeoeoeww
każdy kto zna bajkę o królu który się przebrał za żebraka wie o co chodzi.

Gość a ja jestem ____
puchata,i ostatnimi czasy "latam" na sportowo ubrana,włosy mi odrastają po fatalnej fryzurze,pomalowana bylam srednio ogólnie glut,,, a w sklepie wataha facetów i to młodych filowała za mną,i się gapili i przy kasie tez..byłam okropnie speszona,bo przewaznie jestem bardziej zadbana i "odstawiona" wiec to nie ubiór,czy tusza,czy nawet uroda ma wpływ tylko to COŚ chyba:) sie to ma lub nie

Nie wiem, nie zauważyłam tego nigdy. Ja nie jestem jakaś piękna, ani dobrze ubrana, a czasem się zatrzymują, czasem wymuszają. Sama za kierownica naprawdę nie zwracam uwagi, komu na pasach ustępuje.

Gość ja testuje na facetach ciuchy
jak sie wgapia ( mniej ,czy bardziej nachalnie , czasem niby dyskretnue - ale to sie czuje - to ciuch zostwiam. Jak patrzy jak na powietrze- wywalam,

Czy ty nie pomyliłaś ulicy z wybiegiem modowym ? Dziewczyno, wygląd zewnętrzny to tylko opakowanie. Prawdziwa ^^uroda^^ budząca powszechny zachwyt, to to, co jest w środku. Kiedyś zrozumiesz, że nie wystarczy ładnie wygladać. Ważniejsze jest być szlachetnym, mądrym i zyczliwym człowiekiem.

Gość Dr Igizigi
do a ja jestem: oni tak na Ciebie patrzyli, bo nie mogli sie nadziwic,jakkobieta tak zaniedbana wyszla na ulice... byls niczym eksponat w muzeum :P

Gość lkieoeoeoeww
to bo lecą na optymizm, gorzej jak masz chandrę, bo kobiecie przecież nie wolno być smutno