Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ktoś komuś coś

Kobiety w ciąży

Polecane posty

Gość jak ktoś komuś coś

Czy kręcą was kobiety w ciąży? Dla mnie ciężarna to szczyt kobiecości i erotyzmu. ... i nie trzeba się zabezpieczać ... ;)

Gość leser koneser
Taaaak. Kobiety w ciąży są wspaniała pod każdym względem ...

Gość eiobp
jestem w 8 miesiącu ciązy i czuje się najmniej atrakcyjnie w całym swoim życiu... nie wiem jak komuś może podobac się takie coś :/ i nie chodzi o to że niewiadomo jak się roztyłam (jestem wysoka i zawsze byłam szczupła, a dotychczas przytyłam dopiero 7kg), ani o rozstępy (których odpukać nie mam). po prostu czuję się jak wielki kloc, zmienił mi się punkt ciężkości i wydaje mi się, że nie chodzę normalnie tylko toczę się...

Gość jak ktoś komuś coś
Dlaczego ciążę kojarzycie sobie od razu z negatywnymi symptomami, które występują na samym jej końcu. Przez 8 miesięcy kobieta pięknieje z dnia na dzień ....

A kto powiedział, ze ciąży trzeba przypisywać same pozytywy? W zeszłym tygodniu wracałam po ochlajach wieczorem i spotkałam koleżankę, chyba nawet też w ósmym miesiącu - szła jak kaczka i miała bandzior jak koneser piwa i chipsów.Tylko twardszy. :classic_cool:

Gość ssssmakosz
Momenty zbliżenia z kobietą w ciąży są niepowtarzalne. Kto myśli coś innego, nie wie co traci lub nie zna się na rzeczy

Gość jak ktoś komuś coś
@ vera Jak dla mnie, to Twoja koleżanka miała pięknie zaokrąglony brzuszek i wyglądała niezwykle kobieco ... ;)

Gość leser koneser
Niestety dla niektórych kobiecość oznacza wytapetowanego i wypindrzonego puszczalskiego chudzielca na diecie.

Ona zawsze wyglądała kobieco, zresztą co tu dużo mówić - uwielbiam ją, A wy jesteście skurrwiałymi trzepakami. :O Ale musicie wiedzieć, ze nie każdy jest fanem ciąż. Ja się ciąży boję, mnie się ciąża nie podoba,

Gość MaaalaaaMiii
Ja jak bylam w ciazy czulam sie niezwykle kobieco i niezwykle kochana.

Gość jak ktoś komuś coś
Od co najmniej 10 lat już nie muszę trzepać i tego nie robię, więc proszę, wytłumacz mi skąd nagle ten niedorzeczny zarzut z dodatkowym epitetem o dość wyraźnym agresywnym wydźwięku ?????

Gość MaaalaaaMiii
A ile masz dzieci autorze?

Gość jak ktoś komuś coś
Jedno. Ale broni nie składam i "prace" wciąż trwają ... ;)

Najlepszym komentarzem będzie cytat z Terry'ego Pratchetta - "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." :classic_cool:🖐️

Gość jak ktoś komuś coś
A co nasz drogi Terry pisał na temat osób, które z nieznanych bliżej przyczyn rzucają wobec innych bezpodstawne oskarżenia okraszone dodatkowo wulgarnym epitetem "?????"

Gość leser koneser
Najlepszym komentarzem będzie cytat profesora Jerzego Bralczyka: "...ci, którzy nie mogą obyć się bez przekleństw, dużo tracą, bo pokazuje to ich kalectwo językowe."

Gość cipogrzmot
uuuuwielbiam kobiety w ciazy!!Podniecaja mnie bardzo.

Nie zgodziłabym się. Ludwik Stomma napisał nawet "Słownik polskich wyzwisk, inwektyw i określeń pejoratywnych" - i teraz rodzi się pytanie - po co pisze się, tworzy się słowniki? :D Ponadto uważam, że walenie pod kobiety w ciąży (a widać, ze się tacy dewianci odezwali) jest poniżej krytyki. :O Podobno ciąża to stan błogosławiony (zaokrąglony brzuszek? Głodne dzieci w Etiopii mają zaokrąglone brzuszki z niedożywienia, kobieta w 8 miesiącu ma baniak) a niektórzy robią sobie z tego temat na zjechanie sobie na ręcznym. :O

Gość jak ktoś komuś coś
Są osoby-dewianci które potrafią zepsuć każdą dyskusję. Są takie, które podcinają się nawet widokiem dzbanka z kwiatami. Tylko na jakiej podstawie z marszu wrzucasz wszystkich do "jednego worka". Jeśli jakiekolwiek upodobania innych odmienne od Twoich kojarzą Ci się z praktykami onanistycznymi, to może lepiej nie pisz o zaburzeniach osobowości u innych. PS.: Chciałbym zobaczyć minę Pratchetta, gdyby usłyszał porównanie ciężarnej kobiety do głodujących dzieci, konotowane dodatkowo z podtekstem erotycznym :o(

Gość jak ktoś komuś coś
PS2.: To ze ktoś napisał "Słownik polskich wyzwisk, inwektyw i określeń pejoratywnych" nie oznacza, że można dowolnie takich wyrażeń używać wobec innych ...

Nie porównała, kobiety w ciąży do głodującego dziecka. Weź sobie przeczytaj nawias o brzuchu w 8 miesiącu ciąży. 😴 Ponadto - wiem, jacy mężczyźni(prawdę mówiąc to zwyrole) tutaj siedzą (pomijając około dziesięciu sztuk zdrowych na umyśle) i z racji tego oceniam szalenie szybko i szalenie łatwo. Zresztą co mnie obchodzą onaniści na kobiecym forum? Lepiej o tym nie myśleć, bo jestem gotowa oddać sowitą porcję wymiocin na ledwo co wymienioną pościel. A wy możecie sobie wpisać na redtube frazę "pregnant woman". Miłego zjazdu. :O 🖐️

Gość leser koneser.
vera, słowniki pisze się po to, aby ludzie z nich korzystali, ale absolutnie nie są jakimkolwiek usprawiedliwieniem dla chamstwa i grubiaństwa.

Leser Koneser - tak, jestem chamką i grubianką, bo brzydzę się dewiacjami. 😴 Wracaj do tasowania, skończ, poczekaj aż krew wróci na górę i wtedy się odezwij, 😴 Tak się składa, że posiadam słownik. :classic_cool: I zacytuję fragment wstępu - "W poszukiwaniu haseł do tego słownika przewertowałem kilkaset książek. Szczególnie wdzięczny jestem autorom, którzy ulubili słowo soczyste, takim jak Marian Hemar, Stefan Kisielewski, Waldemar Łysiak, Józef Piłsudski, Mikołaj Rej, Julian Tuwim, Jerzy Urban, Tadeusz Żeleński-Boy." Tak więc mogę powiedzieć, ze ulubiłam sobie soczysty język i kreuję się na kafeteryjnego Waldemara Łysiaka. ❤️

a to ci znów dyskusja - Vera jest bardzo zasadnicza w tych sprawach i do tego pojmuje je najczęściej w kolorach czerń-biel, ale to dobra kobieta tylko trzeba ją poznać :) co do kobiet w ciązy - powiem Wam (kto zna mój przypadek ten będzie wiedział o co chodzi) - ciąża żony to był o dziwo jedyny okres w naszym małżenstwie z naprawdę fajnym i bezproblemowym seksem... dodatkowo jej brzuszek i zmiana pewnych proporcji mi wcale nie przeszkadzała, a do tego, nie wiem czy wszystkie kobiety tak mają ale tzipka zony w drugiej połowie ciązy była tak fajnie nabrzmiała ;) obce kobiety w ciąży jakoś szczególnie mnie nie kręcą ale też nie odrzucają i tak jak ja mam swój fetysz stópkowo-nogowy tak rozumiem, że niektórych podniecają kobiety w ciązy.

Gość Vera ja Ciebie
nie rozumie , będąc kobieta z krwi i kości nabijasz się z kobiet w ciąży :o Jestm ciekawa czy Ty niekiedy myslisz co piszesz?

Jak już mam tę książkę przed sobą, to jedziemy dalej ze znanymi postaciami, które zdaniem forumowego trzepikonia cechuje chamstwo und grubiaństwo, tj. moich wszystkich idoli(-idolów, wiem, ma się rymować :D ) mimo woli: Czesław Miłosz, Kornel Makuszyński, Leopold Staff, Aleksander Bruckner, Andrzej Stasik (odsyłam do mojej wyjątkowo niewulgarnej stopki), C.K. Norwid, Maria Dąbrowska, Adam Mickiewicz, Bolesław Prus, Leopold Tyrmand, Maria Konopnicka i setki innych nazwisk. A wszytko to chamstwo i polska swołocz. Tak, tak. ;)

Gość leser koneser.
Mogła byś nawet posiadać całą Bibliotekę Jagiellońską, a i tak nie dawało by Ci to żadnego uzasadnienia do obrzucania inwektywami innych. Ale jest to typowe zachowanie malutkich ludzi, próbujących na forum dowartościować się kosztem zdominowania innych, poprzez słowną napaść ...

😴 "Rozumie" to 3 osoba liczy pojedynczej, Ty możesz napisać - "nie rozumieM"(proszę się nie tłumaczyć literówkami, bo to częsty błąd niedouczonych gimgówien). Nie nabijam się z kobiet w ciąży. Mam koleżanki, który były w ciąży, które są i wszystkie bez pardonu jadą po sobie i narzekają na siebie, swój wygląd, humory, obrzęki stóp, bóle, ciężar. A ty myślisz, jak piszesz? Po popisie "nie rozumienia" bardzo w to wątpię. :classic_cool:

Gość Vera ja Ciebie
Wlaśnie widać że każdemu bład wytkniesz jak najmniejszy nie rozumiejąc że literkę może zjeść albo zwykłą literówkę. Tyle mam do powiedzenia Cześć