Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana_Lana

Czy podobają się Wam suknie z kolorowym akcentem?

Polecane posty

Gość Liliana_Lana

Zaczynam rozglądać się za suknią ślubną. Jak Wam się podobają suknie ślubne z kolorowy akcentem, takie właśnie: http://www.netkobiety.pl/t32781.html Nie chciałabym mieć na ślubie zwykłej sukni, chciałabym się jakoś wyróżnić. Napiszcie, która waszym zdaniem jest najładniejsza. :)

Gość e tammmm
dla mnie to trochę próba szukania oryginalności na siłę

Gość slub i wesele
Bardzo fajne niektóre. Ja za to suknię będę miec białą, ale buty chcę innego koloru, do tego bukiet w tym samym kolorze :)

Gość Tewa
Nie podobają mi się, ale ta z czerwoną gładką wstążką w linku - owszem.

Gość mmmmmyyyymmmm
KICZOWATE, RZECZ GUSTU

Gość pierwsze dwie są calkiem
fajne, natomiast pozostałe to totalna porażka

Hej Kwestia gustu. Ja sama mialam biala suknie z czaernym haftem , nie bylo to zeby sozkowac itd, suknia wygladala bardzo elegancko i nawet gdybym miala teraz jeszcze raz wybieran to bym taka sama wybrala :) A poza tym nie kazdemu bialy czy bezowy kolor pasuje a jak jest cos dodatkowego czy nawet pasek w innym kolorze to zawsze tez ozywia.

wychodze za maz za ... jakis czas, moj przyszly malzonek wystapi w iscie pomaranczowym garniturze z czarnymi wstawkami... ja w sukni kremowej z pomaranczowymi dodatkami.. bedziemy chyba jedyna tak wyjatkowa para na dolnymslasku...i w moim wypadku nie jest to chec wyrozniania sie na sile, tylko kwestia pogladow. tak sobie wymarzylam i tak sie stanie... w zwiazku z powyzszym suknie "inne" sa ciekawsze i jeszcze sie nie przejadly, jak te proste, zwykle biale.. a biel oznacza czystosc i wiekszosc nie powinna wyskakiwac w bieli, moim zdaniem po prostu sie osmiesza;) jednak to tylko moje zdanie, ajak widac... jestem odszczepiencem, ale tylko troche.. co do sukni z pierwszego linku, sa ladne, podobaja mnie sie. najbardziej: http://img685.imageshack.us/img685/3734/colorwd010.jpg wlansie ta.

Gość Pussska
Mi się podobają najlepiej z delikatnym akcentem kolorystycznym.

Gość taki mądry że aż strach
jeżeli to podyktowane aktualna moda to odradza, bo za chwilę będzie to śmieszne, jeśli zaś wynika z charakteru może dawać co się podoba

Gość suknia ślubnna na cywilny?????
Weselniczko a Ty na cywilny chcesz mieć typową suknię ślubną taką jaką zakładają dziewczyny do kościoła???? oglądałam płyte, na której laska na cywilnym miała typową ślubną suknie a'la księżniczka i wyglądało to fatalnie...

Gość errrrrrika
ta peirwsza z niebeiską wstążką jest idealna :) ale slub już miałam ;(

Gość Rawaa
Ja mam ślub w przyszłym roku i chyba też zaszaleje z suknia.

Gość suknia ślubnna na cywilny????
acha, przepraszam, ale w innym wątku pisałaś o ślubie cywilnym

Gość TakaONA89
Ja miałam białą suknię ale za to kolorowe buty i fajnie to współgrało. Buty były w kolorze pudrowego różu, dokładnie te :http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/269191/828386/BUTY%20NA%20%C5%9AREDNIM%20OBCASIE%20ZE%20SZPICEM . Co do sukni z akcentem, myślę że jeżeli całość jest w takim kolorze to fajnie to wygląda, jednak ja ze względu na zmieniającą się mogę postawiłam na biel, bo za kilkadziesiąt lat nie chcę patrzeć na zdjęcia ze ślubu i myśleć Boże jak ja mogłam mieć kolorową suknię :)

Gość JJJ89
Ja sama będę miała z kolorowym akcentem, ale wg mojego projektu :) Buty też będą kolorowe, ale nie takie blade tylko w bardzo mocnym, intensywnym kolorze. Jak masz taką zachciankę to szalej, taki dzień jest tylko raz!

Gość piekielna87
Ja miałam kremowo- czerwoną, na górze czerwona koronka na kremowym atłasie, rękawki z samej koronki, szeroki czerwony pas. Tyle że krawcowa mi ją ciut schrzaniła, ale kolory miałam "swoje"- gdyby nie to że to jedyna taka okazja, poszłabym cała na czerwono. I buty czerwone, wesele ich nie wykończyło, naprawiałam obcasy i długo i chętnie w nich chodziłam :)

Gość Piffiiii
Mi się podobają, ale z paskiem. Inne nie.

Gość CzarnaBrązowoOka
Mnie się podobają śnieżnobiałe suknie z kolorową biżuterią, np. z szafirową, albo szmaragdową. Biała suknia, szmaragdowe kolczyki, naszyjnik i bransoletka. Najlepiej, gdy kolor biżuterii jest dopasowany do koloru oczu. Własnych, lub narzeczonego :-)

Gość Biała_Dama99
Ja preferuję całkowicie białe.

Gość Pinkolo
Mi się podobają i na swoim ślubie zamierzam mieć taką.