Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r574

Durna moda czy was też to wkurwia ?

Polecane posty

Gość r574

Idę ulicą i co widzę ? Co druga nastolatka, dziewczyna, kobieta jest tak samo ubrana a co w tym sezonie rządzi ? Dżinsowe rurki lub leginsy włożone prosto do brązowych zamszowych butów takie za kostkę, do tego kurtka puchowa lub jakaś durna marynarka. W lecie królowały jak zwykle krótkie spodeneczki, biała bluzeczka i WIELKIE ciemne okulary. Czy wy wszystkie musicie wyglądać tak samo ? mam wrażenie że polskie dziewczyny to jedna wielka nuda.

a mi się wydaję ze dziewczyny chodza teraz coraz fajniej ubrane i coraz bardziej zadbane.Lepiej że ubieraja się tak "neutralnie" niż "kiczowato" czyli różowwa kurteczka i białe kozaczki

Gość kokojoi
popieram,nie mają własnego stylu,są jak kalki!

Gość kurtka puchowa o tej
porze roku? :-O Ja jeszcze w sandałach chodzę!

A jak sie ubierac, skoro wszedzie sa takie same ubrania? W Anglii jest tak samo, kazda ma taki sam styl. BO TAK SPRZEDAJA W SKLEPACH.

Gość hm45
bo w sklepach / sieciowkach takie wlasnie ubrania sa

Gość Najlepiej ubrana chodzi
Chuda Jennifer :P

Gość nkjfdnbfd
no mnie też rozwalają te wielkie okulary muchy, nawet w srodku jesieni, grzyweczka na bok zaczesana, trampeczki i zakiety kantowe.

Gość smieszy mnie to jak dziewczyny
na forach wrzeszcza o 'wlasnym stylu' a co 3 ubiera sie w Zarze, stradivariusie, H&M czy innej sieciowce, w ktorej sa i tak takie same ubrania, i laza takie klony :O porazka :O

rurki wlozone w wysokie buty ladnie eksponuja figurę, więc szkoda z tego rezygnowac, jesli ktos ma sie czym pochwalic, pewnie dlatego od wielu juz lat robia taką furorę z kolei okulary muchy + filtry są wrecz zbawienne na zmarszczki, i w tym przypadku nie trzeba kierowac sie kwestia mody, ale zdrowym rozsadkiem po prostu

Gość 567876i
Ja pracuję na targowisku w dziale z owocami i w wakacje rzygałem już tymi dziewczynami, naprawdę praktycznie każda przychodziła na targowisko z rodzicami czy tam z koleżanką tak samo ubrana.Okulary muchy, jakaś zwiewna koszulka i do tego trampki.

Gość bez nicka tylko ze te bezrozum
e stado nie kieruje sie zdrowym rozsadkiem :O zadna z nich nie mysli o zmarszczkach czy eksponowaniu nog :O taka jest moda i takie cos sprzedaja sieciowki, wiec to sie nosi, jak za rok wroca lenonki to zadna z tych owiec nie bedzie myslala tym bardziej o zmarszckach tylko wszytskie beda biegac w malych okularkach a nogi przykrywac jakimis pozbawiajacymi ksztaltu sinbadami czy innym badziewiem :O

Gość monnsjhtre
Mnie też to rozwala a najbardziej to mnie rozwala jak widzę moje koleżanki jak sobie nowe łachy kupią to walą triliaset fotek w tych ubraniach i wklejają na fejsboka żeby pokazac jakie to one sa super trendy jazzy srazzy ,,( rzyg )

ja przyznam, ze w nowinkach modowych sie zupelnie nie odnajduje, bo od lat mam w miare wyrobiony styl i jest mi z nim dobrze, ale mam wrazenie, ze własnie to co widac na ulicach, to jest niemodne, tylko po prostu pospolite, codzienne i np. te nieszczesne rurki po prostu sie sprawdziły, więc na stałe trafily do polskich szaf, zresztą co w tym złego jak ktoś się ubiera ? mnie to ani grzeje ani ziebi, chyba, ze mi sie wyjatkowo podoba, wtedy z checia sie zainspiruję, chciałabym miec takie problemy, zeby wkurwialo mnie co kto nosi na ulicy swoja drogą :)

"Dżinsowe rurki lub leginsy włożone prosto do brązowych zamszowych butów takie za kostkę, do tego kurtka puchowa lub jakaś durna marynarka." Nie łapię się prawie w ogóle :( Tylko rurki noszę (dżinsowe też)... Mi bardziej przeszkadza brak kolorów w tej jesiennej "modzie"...

Gość bez nicka tylko ze te bezrozum
no ale rurki sa od ilu? dwoch sezonow przeciez, a wczesniej? wsyztskie biegaly w prostych nogawkach, a jeszcze wczesniej tylko spodnie materialowe byly na topie :O podobno buty w szpic tez sie wpisaly w modowa klasyke, choc jak minal na nie szal (I DZIEKI BOGU bo takich paskudztw nie bylo daaaawno!!!) kazdy twierdzil, ze takie buty to obciach :O a ostatnio gdzies sie przewinelo, ze maja wracac do lask :O

Gość efjesru
ja nawet nie wiem co jest teraz modne, nie cierpie łazić po sklepach, chodze wtedy kiedy muszę , rzadko kupuję ubrania, jak juz na cos sobie pozwole to jest to drogie i dobre gatunkowo, nie jakieś szmaty z h&m , reserved, stradivariusa czy itp - az szlag mnie trafia kiedy tam wlaze i widze ludzi którzy wydają po 200-300 zł za te szmaty

Gość erty34567ui
normalne spodnie nie rurki ciezka dostac bo tylko rurki sprzedaja

Gość efjesru
rurki od dwóch sezonów, gdzie Ty zyjesz? moje pierwsze rurki mialam jak bylam w drugiej gimnazjum , a teraz zaczynam studia, wiec chyba dłuzej niz 2 sezony

Gość efjesru
poluję na spodnie materialowe z prostą nogawką, dosc cieple, widzialam w Simple ale cena mnie odstraszyla ok 600 zł za pare

Gość ghjkhgtfghjkhgyhujkjkhugyhjik
Pamiętam - spodnie dzwony i buty szpice. Mi osobiście się to podobało, ale nie zawsze. Albo tzw. 'szwedy', też się nosiło. :P

Gość trytuyiu
ja mam pelno dzwonow ale nie takich bardzo "dzwoniastych", takie lekko poszerzane nogawki, ale wstydze sie w tym wyjsc na ulice bo teraz wszyscy rurki noszą i w koncu tez sobie kupilam 3 pary i noszę

bo to chyba działa na zasadzie, ze po prostu robi sie na cos szał i jest tego duzo w sklepach, więc przecietny klient (jak np, ja) trafia na te produkty i wsród nich wybiera, jesli cos jest rzeczywiscie ładne to kupi to wiele osób i pojawia się tego masa na ulicach taki los jesli nie ma sie wlasnego wizazysty i nie szyje ubran na zamowienie ;) jesli chodzi o rurki to pamiętam, ze chyba wczesniej sie na nie moda zaczeła niz 2 lata temu, bo jakies 4 lata temu 5 ? trafiłam w Levisie na taka kolekcje Slim Fit gdzie, babka mnie namówiła, zebym przymierzyla rurki i po prostu sie w nich zakochałam, praktycznie wszystkie spodnie z tamtej kolekcji, których bym nie przymierzyła wyglądały jakby były na mnie szyte i jak prawie nigdy nie noszę spodni, to rury nalezą do tych jedynych, które od tamtego momentu czasami zakładam :) No i własnie w tamtym czasie czyli te kilka lat temu widzialam na ulicy mase babek w rurkach jak ja, więc obstawiam, ze juz trwa ta moda.

Gość kokojoi
o ja uwielbiałam dzwony:)

Gość piyrw
To weź się ubierz w sukienkę szpile płaszczyk i dylaj - to by było coś

Gość ghjkhgtfghjkhgyhujkjkhugyhjik
No mi też, aż nabrałam ochoty na dzwony i te buty czuby, powaga! :P