Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elena k.

faceci to zakala tego swiata

Polecane posty

Gość gość
A to prwadz nas... do nikąd? Albo mam zwidy albo jest burza

Gość gość
znaczy w łódzkiem...

Gość gość
Brata mi uprowadzli Wam zbiorą wszystko co kochacie

Gość skuegfsurkjfh
A Wy będziecie klaskali..... Jajami jak ktos ma

Gość skuegfsurkjfh
A w ogóle tie p*****ldcie

Gość elena k
wynocha kutafony! nie zasmiecac watku!

Gość gość
Zasik te stare kotlety faszerują:D

Matko, a ja wczoraj zakupiłam gazetę kryminalno sensacyjną, z której wyczytałam o pladze g***tów zbiorowych w pewnych częściach Azji i mentalnym przyzwoleniu na nie. I tak sobie pomyślałam, jak to dobrze, ze ja żyję w kraju, gdzie mamy fajnych, normalnych mężczyzn. Za rzadko się ich docenia. Wasze zdrowie, Panowie!:)

Gość SamaelAzazel
To samo mogę powiedzieć o kobietach .. Ale czy w naszych przypadkach mówimy prawdę ? W sumie nie, gdyż mamy takie zdanie dlatego że większość osób danej płci które znamy takie są i dlatego też tak uważamy.. Ale czy znamy wszystkich ludzi na świecie ?! NIE, więc nie możemy mówić jak jest skoro nie możemy tego stwierdzić..

Gość Dwie dziurki i
AMEN:D:P:D

Gość gość
siup hopsiasia

Gość troole grasują
:D

Gość gość
Zawsze można znaleźć człowieka wokół siebie, któremu warto podarować kilka swoich cennych, a wartościowych dla niego chwil. Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca. samotność bardzo okrutna jest ,wdziera sie niespodziewanie i niszczy zywy organizm. Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć,tylko przyjmować taka jaka jest ... WOW1!!! CO ZA GŁĘBIA ROZWAŻAŃ:D

Gość Ostatnia szansa i klops
Zawsze można znaleźć człowieka wokół siebie, któremu warto podarować kilka swoich cennych, a wartościowych dla niego chwil. Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca. samotność bardzo okrutna jest ,wdziera sie niespodziewanie i niszczy zywy organizm. Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć,tylko przyjmować taka jaka jest ...

Gość gość
Ja też nienawidzę facetów, dla mnie to ś****wa, które zasługują jedynie na pogardę. Nienawidzę ich zakłamania, robienia nadziei, bawienia się uczuciami kobiet, parszywe psy! Nigdy żadnego nie pokocham, nigdy, wystarczająco mnie zranili, oszukiwali... nic nie warte ś****wa... do niczego nie potrzebne... nienawidzę jak niczego w życiu! Życzę jak najgorzej, śmierci nawet takiemu jednemu, niech go szlag! Jeszcze go życie kopnie w tą lalusiowatą d**ę, nienawidzę!

Angielka, francuzka i polka rozmawiają o tym do czego jest podobny penis. Angielka: - Ja myślę, że penis jest podobni do dżentelmena - wstaje kiedy widzi damę. Francuzka: - A ja myślę, że penis jest podobny do plotki - przechodzi z ust do ust. Polka: - A ja myślę, że jest podobny do rakiety - powolutku leci do góry, do góry, do góry - i paszoł w pi.zdu!

Gość gość
To samo można by powiedzieć o kobietach!! Że kasa dla zdecydowanej większości się liczy. Na przyszłość drogie panie może patrzcie oczami duszy. A nie tyko na opakowanie zwracajcie uwagę. Czasem pod pięknym opakowaniem kryje się kiepski towar.

Gość gość
jak na poczatku nie nawidze k***wek wystajacych na ulicach rusz glowa i zarob czyms innym bo cipka to nie zarobek

Gość gość
ja też nienawidze tego bydła zyebanego

Gość gość
nienawidze

Gość gość
oczywiście to prawda, oni są odpowiedzialni za całe zło

Gość akt
Daj nr to CI pokaze cos wiecej nisz ..ten hajs..mam nadzieje ze waxysz max 55kg jestes blondynka.. I wiesz co pissesz..moj nr 502302739 czekam.