Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elena k.

faceci to zakala tego swiata

Polecane posty

Gość ! Terenia
Dziękuję zacny Duchu 😴

Gość yrdududu
to naprawde dziwne że tacy faceci do Ciebie ciągną..chyban a zasadzie przyciągania sie przeciwieństw bo nie widze innego powodu.. pewnie marzą o tym by kobieta ich zdominowała,kręci ich to

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
tez jej wspołczuje, ale,mnie rozbawila, dzieki

Gość ! Terenia
Tu nie ma się z czego na­pier­dalać :O tu trzeba poważnych reform dokonać w świecie mężczyzn! I koniecznie przywrócić obowiązkowe wojsko! może jak te bibery pobiegają trochę w koszarach to im się pojawią jajca w kroczu. ale "ggfgjhjhhhggfghgh" często słyszę od tych piz­dków, że mam fajne poczucie humoru, że rozśmieszam, że lubią mnie słuchać, kiedyś jeden taki opie­rd­olił moją koleżankę za to, że mnie z nim wcześniej nie poznała... ehh, tylko ja chcę mężczyzny z krwi i kości a nie jakiegoś dżastina rodem z mtv :O

Gość yrdududu
dżastin to dramat :O:O:O

Duchełłe to zakała. Inne próby to nagonka na mężczyzn, którzy mają swoje sposoby by Wam dopierrdolić. :) Dasz radę Duchełłe, tak naprawdę się nienawidzić? Gruba sapie i chociaż już bardziej przypomina wentyl, którego nikt nie ma ochoty dmuchać. :O Istnieje potrzeba solidnego adwersarza a nie mameji z sentymentami.

Terenia :-) Taka mala anegdota dla kumatych: Dziennikarz - Co pani na to ze Kowalczyk prowadzi w klasyfikacji? Marit Bjoergen - Szczerze, lata mi to kolo chuja :-) Dobranoc :-) P.S Znajdzcie w tym drugie dno :-D

terenia, chyba jestes jeszcze bardzo mloda osobka, ktora zycia nie zna... piszesz tu o jakis chlopakach(fajnych)... widocznie samej ci na nikim nie zalezy, skoro zwykla probe zagadania, ktora na pewno kosztowala takiego chlopaka sporo nerwow- tak wysmiewasz... tfu! ze ja to napisalam...:O ale to prawda... jesli rzeczywiscie gustujesz w pseudo macho prymitywach, lub chamach i prostakach, ktorzy do kobiety potrafia zwrocic sie slowami ,,byś wiedziała że sram na takich ludz'' ,,Gruba sapie i chociaż już bardziej przypomina wentyl, którego nikt nie ma ochoty dmuchać.''( dla twojej wiadomosci, prymitywie o nicku nowy w miescie, jestem bardzo szczupla i nie ,,daje dupy komu popadnie)... ,czy zapatrzobych w siebie egoistach... moge cie z paroma poznac. gwarantuje, ze szybko alergii nabierzesz... x kolezka, ja zrozumialam aluzje, ale nie o to mi w moim temacie chodzi. na pewno nie o to, o co rozkapryszonej panience, ktorej zachcialo sie mocnych wrazen... ja mam takie wrazenia za soba i dziekuje za powtorke z rozrywki... jesli kiedykolwiek jakiegos z was obdarze uczuciem- bedzie to spokojny, cieply, szczery czlowiek. widzacy cos wiecej poza czubkiem wlasnego nosa. widzacy tez mnie i moje potrzeby... dlatego na razie chce byc sama

Eleno Nowy dokładnie Ci nie wyjaśnił (taka z niego przechera) ze nic nie mówił na Twój temat.Zakochał sie biedaczek w wyjątkowej wrednej i chamskiej verze uszatek.Niestety olewa go i musi swoje frustracje tutaj wylać:P:DCoś dziwnego sie dzieje,kiedy Juken i Doktor Drejfus spłaszczają swoje wypowiedzi nasz Nowy za nimi tak też postepuje.Cosik mi się wydaje,ze spasował nad grubą verą:D:P:D

Gość Paweł88
"i to nie moja wina, że dzisiejsi faceci to kastraci bez jajec" - Terenia, nie wykazujesz żadnej chęci zrozumienia wpisów innych, wyłącznie twoje zdanie cię interesuje. Nazywając tak męzczyzn, oceniając pod kątem przydatności biologicznej, sama dowodzisz swojej natury. Potrzebujesz alpha i to determinuje twoje spojrzenie na tych porządnych jako cioty. Lepszego argumentu nie trzeba, że kobiety też mogą być niezłymi zakałami tego świata. :D

Gość ! Terenia
Jesteście jacyś po­je­bani? :O skoro nie chcę cioty to nie znaczy, że chcę prymitywa w dresie bez ogłady i kultury :O gardzę takimi tak samo jak z­je­ba­nymi biberami :O

Gość ! Terenia
młodzieżą to ja niestety już daaaawno nie jestem, ale trzeba przyznać, że i starsi faceci kreują się na pedalsenów :O a gardzę zarówno prymitywnymi mięśniakami jak i ciotami po przebytej kastracji. nie ma normalnych mężczyzn, nic pomiędzy... :O

Gość o autorki
autorko ale kobiety właśnie takie zakały wybierają na meżów bo im dają kasę.

Gość o autorki
obecne kobiety dużo piszą jakiego to faceta chcą a jakim gardzą. ale jak przychodzi co do czego i taka zakała położy kase na stół rozkładają nogi i za takiego wychodzą. nie ważne jaki facet jest, ważne że daje kasę i zaepwnia wygodne życie. to że fajnie by było aby był o danychy cechach to tylko kobiece fantazje na kafe. w zyciu kobieta patrzy przede wszystkim na kasę. więc nie ma co sie przejmować. tutaj napiszesz ty czy inne sporo, ale późnjei jak taka zakała ci zapewni odpowiedni poziom zycia dasz mu dupska.

nie wiem z jakiej choinki sie urwales, palancie?!:O ale wracaj na nia czym predzej! wyobraz sobie, ze w dzisiejszych czasach odpowiedni poziom zycia umiem zapewnic sobie sama! jesli jednak uwazasz, ze kobiecie potrzebna niedorajda finansowa(czyt, zadluzony nierob), ktora musi ciagnac przez zycie jak konia z uzde, to znaczy, ze sam jestes zdezorganizowany chlopaczkiem, bez krztyny ambicji! ktoryby swojej kobiecie zlamanego kwiatka nie kupil, nie mowiac o zabraniu w jakies fajne miejsce, czy uregulowaniu rachunku w restauracji!

Gość ! Terenia
Także strzeżcie się samczyki, bo jak tylko wibratory nauczą się otwierać słoiki i przybijać gwoździe to wy pójdziecie do utylizacji 😴

Gość do tereś z wykrzyknikiem
pusty ty masz ten łepek jak puszka po farbie olejnej tylko dwa kamyki wrzucic i grechocze jak w twojej taubie

Gość ! Terenia
ooo i już jakiś facecik poczuł się zagrożony. lepiej poszukaj w gaciach swoich jaj, a nie tu bzdury wypisujesz na babskim forum :D

Gość TUTAJ JEST ŻYWY PRZYKŁAD
1 - szantażysta, potwierdzone przez 2 kobiety. 2 - manipulant, szuka mężatek, lub cierpiących po rozstaniach, zaprzyjaźnia się, wprowadza w świat kafe jako przyjaciel a później naciska na romans. 3 - plotkarz, donosiciel, chcesz wiedzieć co u kogo, on wie i chętnie przekaże. 4 - jak ktoś już nie jest jego przyjacielem może się spodziewać treści maili lub gg na forum. 5 - oszust, żonaty nie żonaty, rozkoch*je tu kobiety na mailu po kilka na raz. 6 - kłamczuch - już mu to udowodniono w 2 tematach, kobiety @ się wymieniły ale on nadal ciśnie "swoją" prawdę. CAŁA PRAWDA O POLECONYM PRZEDWCZORAJSZYM

elenko:-) ta anegdota byla do Tereski w sprawie czulych facetow. Tereska zamienila sie z facetem na przyrodzenie, bo szuka pseudo macho. Tereska jest taka pseudo Marit :-)

ten mi teraz bedzie tlumaczal rzeczy oczywiste! krore ze slow ''zrozumialam alazuje'' okazalo sie byc dla ciebie za trudne??!:O i badz tu uprzejma dla takiego...!:O gdy juz odzyskiwalam cien cienia nadziei i wiary, ze placze sie po ziemi- choc jeden, nie bedacy akurat moim krewnym, w miare normalny osobnik z kutasem miedzy nogami... normalnie chce do mamy jak o facetach pomysle! mamo!😭

niesmialy kolezko 🖐️ :D ..... kiedys tu sie wypowiedzialm, ale od tego czasu minelo chyba 20 stron. ciekawa jestem na ilu sie zakonczy ;)

nie znajdzie sie, kolezko, bo nie moze sie znalezc cos, co nie istnieje! niestety kutas miedzy nogami jest objawem choroby psychicznej i sklonnosci do wszelkich patologii! codziennie sie o tym przekonuje na nowo!

elena to gdzie Ty sie obracasz skoro sama patologia?:classic_cool: