Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elena k.

faceci to zakala tego swiata

Polecane posty

to jakiś fragment z seksmisji?:D

Gość Znów fajfus ja wystawił
i będzie gdakać na nowo.Kup sobie wibrator i z facetami będziesz mieć spokój :D

Gość Znów fajfus ja wystawił
elena k.--jak znasz takich samych kutafonów to nie płacz teraz:(

wszyscy faceci to zapatrzone we wlasny czubek nosa, obludne kutafony! wszelkie wyjatki od zalosnej reguly chowaja sie w obawie przed nazwaniem ,,ciotamii'' przez prymitywna wiekszosc swojego beznadziejnego gatunku!

elena wygrzeb sobie taką ciote i przestań marudzić jakby ci Ku@$#a brakowało:classic_cool:

spieprzaj na bambus, oblesna swinio! nim ci ktos kopa w to obmierzle, zarosniete dupsko zasadzi!

Gość ewentuaIna
oboooosheeeeeeeeeeee hahahahahahahahahhahahahahaha

Gość Konstruktywny
Do Eleny Kwękanie to za mało, potrzebne jest jakieś rozwiązanie. Pań o poglądach podobnych do twoich jest coraz więcej, nawet na topie polityki. Facetów się nie zmieni, więc coraz silniejsza jest potrzeba jakiegoś apartheidu. Jeśli Wy (a nie tylko Ty) nienawidzicie facetów globalnie, bez wyjątku, 100-procentowo, a faceci woleliby nie widzieć tylko jakiejś CZĘŚCI damskiej populacji (prawdopodobnie podobnych do Ciebie), to separacja powinna dotyczyć 2 grup: - Pań podobnych do Ciebie - pozostałych Pań, jako tako tolerujących facetów, no i samych facetów Rzecz oczywiście nie jest prosta, może by należało wydzierżawiać jakieś tereny z dostępem za okazaniem jakichś kart jakby klubowych, czy paszportów. We własnym raju, bez facetów miałybyście święty spokój. Własne ulice, kawiarnie, koleje, fabryki itd. Szkoły i przedszkola byłyby zbędne z przyczyn oczywistych. O dzierżawie, zamiast kupnie terenów wspomniałem z powodów ekonomicznych. Kupno się nie opłaca z powodu braku widoków na kolejne pokolenia Mieszkanek tych terytoriów.

Gość Wiluś Trzęsiwłócznia
Faceci to zakała tego świata Nieszczęściem kobiety jest to, że za nimi lata

Gość ewentuaIna
elena ty piżmowcu zapyziały ic sie wypulać boś blada już tego wszystkiego jest :D

niekoniecznie, v34. mozna by ich trzymac jako bydlo rozplodowe! cos jak kiedys amazonki! dopuszczac kiedy jest potrzebny do prokreacji. jak narodzi sie dziewczynka, to do spoleczenstwa, jak chlopiec- odchowac do 12 roku zycia, a pozniej do obory!

Gość musze cos sprawdzic
jak to sie robi? x tak?

Gość musze cos sprawdzic
o dziala:) jeszcze raz x ok

Gość musze cos sprawdzic
dobra już wiem jak to się robi- sorrki smyki🖐️

v34. mozna by ich trzymac jako bydlo rozplodowe! xx podoba mi się :classic_cool: No mówiłam że nie powinnam Cię czytać?😭

"faceci to zakala tego swiata" tak w gwoli ścisłości ... zakała jest rodzaju "męskiego" :D Poza tym, chyba głupio te wszystkie starania, diety, tapety robić dla czegoś co jest zakałą tego świata, bo nie mówicie, ze to dla samej - bo jeśli tak jest, to cóż to za wyżyny narcyzmu :D

antyfanatyk "faceci to zakala tego swiata" tak w gwoli ścisłości ... zakała jest rodzaju "męskiego" Poza tym, chyba głupio te wszystkie starania, diety, tapety robić dla czegoś co jest zakałą tego świata, bo nie mówicie, ze to dla samej - bo jeśli tak jest, to cóż to za wyżyny narcyzmu xxx nie stosuje diet a sport uprawiam dla zdrowia:P kurde a bydło by było do seksu :classic_cool: miodzio :P

Ja mogę być jako bydło rozpłodowe. Żadnych obowiązków, tylko dymanie. Super :-D

Gość Konstruktywny
@Elena Jak rozumiem, mówisz o rozwiązaniu siłowym wobec facetów. Przecież to brak realizmu, pomimo sporego, godnego podziwu, rozwoju sprawności fizycznej Pań. Wiele słyszymy doniesień o chamskim maltretowaniu Pań przez bydlaków, a epizody "odwrotne" są nadal wyjątkowo żadkie. Zaś założenie, że faceci szarmancko powstrzymają się od użycia prymitywnej siły przy próbie zaganiania ich do chlewików stoi w jaskrawej sprzeczności z fundamentalnym założeniem, iż przecie są chamski. Uważam, że przedstawiona przeze mnie uprzednio propozycja, aczkolwiek trudna, to jest O WIELE BARDZIEJ realistyczna.

Mogę podpisać się po tematem dyskusji :) Komentujący panowie tylko potwierdzają to spostrzeżenie :)

No w sumie to racja S_M. Kobiety nigdy nie dają beztrosko poruchać, zawsze coś kombinują.

,,Poza tym, chyba głupio te wszystkie starania, diety, tapety robić dla czegoś co jest zakałą tego świata, bo nie mówicie, ze to dla samej'' bo przez wieki bylysmy oglupiane przez was! trzymane z dala od edukacji, by nie wiedziec, ze jest inna droga, niz bycie wasza niewolnica! to atawizm z czasow, gdy tylko przy pomocy wlasnego ciala i manipulacji seksem moglysmy jakos zaistniec! jestesmy i zawsze bylysmy dla was za dobre! chcieliscie zebysmy byly glupie, aby nas wykorzystywac. wykorzystywac nasza dobroc, empatie, potrzebe milosci! koniec z tym! nie udalo sie wam! coraz wiecej na swiecie swoadomych kobiet i przyjdzie wam pozalowac dopustu jaki nam gotowaliscie od zarania dziejow! jako samce jestescie najgorsi ze wszystkich gatunkow! zwierzeta sa od was lepsze! nigdy nie slyszalam, by samiec zwierzecia zgwalcil samice, czy wybrzydzal na jej wyglad albo umiejetnosci seksualne. nigdy nie slyszalam aby zwierze zgwalcilo wlasne mlode! uwazacie sie za nie wiadomo kogo. lubicie sobie przypisywac nie swoje zaslugi! do piet nam kobietom nie dorastacie i nic byscie bez nas nie osiagneli!