Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elena k.

faceci to zakala tego swiata

Polecane posty

Do autorki tematu: Przecież nie musisz zaraz wszystkim dawać duupy. :O Wybierz tych, którzy stanowią wyjątek i ciesz się idyllą szczęśliwości. I szerokim łukiem i to w pełnym milczeniu, omijaj tych, którzy cię irytują, drażnią, lub ogólnie, twoim kobiecym okiem mają wady. Pewnie do nich niewątpliwie się zaliczam, bo dla takich osób zawieszam na krótką chwilę kulturę osobistą i skrobnę co nieco, byś wiedziała że sram na takich ludzi, którzy ciągle i wszędzie doszukują się u innych wad. :O

Czasami kobiety lubią być poniżane, dostać lanie,i twardo mówią,że one kochają tych swoich tyranów bo może się kiedyś zmienią.Oni pózniej biją mocniej,rzucają o ścianę,a potem jest lament To ja się pytam po jakiego ona siedzi z takim dupkiem 10,15,20 lat strach jej nie pozwala odejśc?Czy przyzwyczaiła się do przemocy....

Gość Terenia !
ciężko tak segregować facetów to zj­eby, memeje, maminsynki, cipy, brudasy, buraki, cwaniaczki oraz kastraci. i tak jest wszędzie, więc argument 'zmień towarzystwo' nie przejdzie, moje driegie zakały 😴

Gość takich panów ni ma
faceci albo są fajni i nas krecą ...ale nas nie chcą , albo są takie mendy że szkoda gadać ...:(

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
jesli faceci do ciebie pisza wierszami, to robia sobie jaja inteligentko

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
problem w tym ze one chca dawac tyłka takim facetom, zadaja sie wlasnie z takimi frajerami, wszyscy sa tacy i owacy, to jest beznadziejne myslenie, a nie przyszło ci na mysl pusto lalo ze swoim zachowaniem, usposobieniem a nawet wygladem takich tylko przyciagasz? ciagnie swoj do swego, prawda znana jak swiat

Gość ! Terenia
ggfgjhjhhhggfghgh - ja to bym wolała żeby sobie robili jaja, przynajmniej bym wiedziała że są jajcarzami i mają poczucie humoru, ale oni tak na serio :O oczywiście, nie w każdym smsie, matole. co jakiś czas jak ich najdzie, nie wiem po chuj tak psują swój wizerunek. albo jak ciągle chcą się we mnie wtulać, albo głaskać po łbie :O nienawidzę tego. ja chcę prawdziwego faceta a nie jakiegoś ciponga bez fujary 🖐️

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
masz problem, to bierz macho bandyte jak ci zle, nie wiem co ty za facetow spotykasz, ale mnie zadziwiasz, co w tym zlego ze chce sie do ciebie przytulic? :D

Gość ! Terenia
ggfgjhjhhhggfghgh - mój wygląd jest dla mnie bardzo ważny, staram się dbać o każdą część mojego ciała, jeśli mi się coś nie podoba/mam kompleks na tym punkcie to zmieniam to a nie akceptuję. lubię o siebie dbać. no i różni faceci do mnie podbijają ale mają jeden i ten sam mianownik - są cipami. i kaniec filma.

Gość mała czarna :)
;)

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
ty potrzebujesz jakiegos brutala widze :D w dupie ci sie przewraca

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
czemu jak jestes taka przebojowa to leca na ciebie cipki nie faceci? to mnie ciekawi

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
jesli duzo zeminiasz swoj wyglad to juz widze twoj wyglad, jestes wypacykowana na pusta lale, takim jakim sie kreujesz takim cie widza, wiele osob nie moze tego zrozumiec, jesli bedziesz ubrana jak dziwkka tak cie beda odbierac, chyba to rozumiesz?

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
a facet nie cipa to jaki? jak go opiszesz?

Gość ! Terenia
ggfgjhjhhhggfghgh - ale ile ku­r­wa można? :O co ja mam na czole naj­e­b­ane "teddy bear"? chcą przytulankę to niech idą do "smyka" i się obłowią. i po co mi mówią jak bardzo mnie kochają i inne bzdety? ja nigdy do żadnego faceta tak nie powiedziałam, nie jestem wylewna i wkurza mnie jak facet się błaźni. nigdy nie lubiłam jakichś pseudo-romantycznych kolacyjek. zawsze wolałam w pubie browara albo jakiego kolorowego drinka w korpus wlać - i to moja wymarzona randka, a nie jakieś romantico ze świeczkami, muzyką ze stękającym pedałem, płatki róż porozsypywane (i kto to później pozmiata? :O )

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
heh masz zdrowe podejscie do zycia widze, ale cos musi byc na rzeczy ze podrywaja cie tylko tacy, wierz mi ze sa normalni faceci nie zachowujacy sie jak ostatnie cioty, tylko pewnie ich nie zauwazasz, cos ich omijasz

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
jak facet mowi po krotkiej znajomosci ze cie kocha to tylko po to zeby zaciagnac cie do lozka :D wiec te wyznania mozna miedzy bajki wlozyc

Gość ! Terenia
ggfgjhjhhhggfghgh - jak dla ciebie tylko dzi­wki dbają o wygląd to gratuluję. i to jest właśnie typowe rozumowanie faceta: ­ ja mówię: lubię dbać o siebie i swój wygląd on myśli: pewnie ubiera się jak lafirynda ­ normalnie pusty śmiech na sali, moje zakały 🖐️

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
mow od razu prosto z mostu czego wymagasz, nie bedzie nieporozumien

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
mow od razu prosto z mostu czego wymagasz, nie bedzie nieporozumien

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
nieeeee czyasz mnie uwaznie, nie napisalem ze osoba dbajaca o siebie to dziwka, tylko ze jak sie przykladowo ubierasz jak dizwka tak tez cie odbieraja, to tylko przykład, a za te zakały powinnas dostac gola pupa w twarz, wyluzuj

Gość ! Terenia
ggfgjhjhhhggfghgh - a co ty myślisz, że ja z kosmosu przyleciałam? oczywiście, że wiem takie rzeczy. jak facet mówi po krótkiej znajomości, że kocha to nic to nie znaczy, ale ja nie jestem ćwierćinteligentką żeby się czymś takim jarać. gorzej jak po dłuższym czasie on próbuje coś tam wydukać, a że zależy mu, a że dobrze mu ze mną, a na ch­uj mnie to?! ja to chyba nigdy prawdziwego faceta nie znajdę. takiego co by nie pi­er­do­lił o naszych wspólnych bachorach, co by nie łapał mnie co chwilę za rękę jak idziemy ulicą (wolę ją schować do kieszeni, albo poprawić sobie sznurek od stringów w dupsku niż pocić moją rękę w jego łapsku), a to co przelewa szalę goryczy to wszelakie zdrobnienia! :O:O jeśli mi facet gada o jakichś sweterkach, bucikach, cycuszkach, kubeczkach ("chcesz kawę w filiżance czy w kubeczku?") to mam ochotę wbić mu pal w dupę i zostawić na polu takiego powiewającego 🖐️

Gość ! Terenia
reasumując: teraz nie ma facetów tylko są guły i nieudacznicy.

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
teraz cie rozumiem, rzeczywiscie nie mialas normalnego faceta, znam takich typkow jak piszesz :D wspolczuje, ale to sa tzw synowie rodzicow, sami nie musieli sie zderzyc z rzeczywistoscia bo na to zapracowali rodzice, przez wiekszosc zycia skupieni na zabawie w dyskotece, wyluskane pozery, bez realnego spojrzenia na swiat, wiec o czym mowisz, warto moze przystopowac i na spokojnie kogos przyuwazyc, czasem trafisz w najmniej oczekiwanym moencie i miejscu

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
ty piszesz o lalusiach co nigdy nie odbili sie od dnam, wiec nie potrafia zyc

Gość yrdududu
Ty Terenia też za normalna nie jesteś i nie wiem kto normalny poleciałby na tak wulgarną spinającą tyłek laskę :O to wada gdy kobieta nie ma w sobie delikatności stroi fochy i jest sucza

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
twarda babka, dziwie sie ze lalusie za taka biegaja :D, mimoo zxe taka twarda to wdajesz sei w zwiazki z facetami zanim ich oswiecic z mjesca czego oczekujesz

Gość ! Terenia
yrdududu - ponoć z wyglądu uchodzę za delikatną i kobiecą. fochów za ch­uja nie stroję, wolę powiedzieć co się stało, niż zacisnąć zęby i siedzieć jak kukła w milczeniu :O a co do wulgarności to prawda, klnę, lubię sobie posiedzieć w pubie i wypić coś dobrego :D gorzej jak jakiś piz­deusz się podsiądzie ze swoim pedalskim uśmieszkiem i głupim "czeeeść, co tu robisz?" ... skaczę na bungee, kur­wa... :O

oo bbooooooooooooooossssssssheeeeeeeee hahahahahaha ale masz szczęście na samych pisdusiów terenio.A Ci współczuje:D