Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m@rt@

JAKIE IGRASZKI LUBI FACET W ŁÓZKU???

Polecane posty

Gość m@rt@

PANOWIE,NAPISZCIE CO TAK WAS MEGA PODNIECA,OPROCZ SAMEGO STOSUNKU?

Gość annabella33
proktolog?

Gość to.ja
przede wszystkim facet lubi jak traktujesz jego penisa jak przyjaciela ja lubie jak juz caluje sie z kobieta, gdy ona dlonia masuje mi krocze przez spodnie jak czeka az ten penis biedny wyskoczy z tamtad gdy juz jestesmy nago, bardzo lubie jak nadal nie odpuszcza mego penisa masuje go reka, potem ewentualnie robi loda faceci lubia patrzec jak kobieta sama masuje sobie piersi, lechtaczke, jak wklada sobie paluszki w cipkeeee.

Gość rainbow dick
to.ja dobrze mówi, podstawa to uwielbienie penisa i masturbacja - własna przy nim, wspólna i handjob, głębokie gardło, wzięcie do buzi kiedy on sam się masuje, także wzięcie wytrysku na twarz/biust, połyk/zlizywanie każdej kropelki, podczas stosunku jęczenie i skamlenie i pomaganie sobie rączkami - autostymulacja piersi, łechtaczki, pupki, jazda na dwie dziurki - w drugiej wibrator

Gość rainbow dick
innymi słowy facet najbardziej chce poczuć, że kobieta pragnie tego co jego czyni mężczyzną przede wszystkim - penisa i wytrysku oczywiście kobiety pragną raczej silnego ramienia i portfela, no ale skoro pytanie jest o seks...

Gość slimi
wszystko sprowadzajac do jednego to podnieca mysl wyobraznia To sosbie wyobrazamy fantazjujemy

Gość kretynek
ja uwielbiam gdy panna dotyka moich ud gdy gladzi cale moje cialo gdy dotyka moje pupy gdy paznokcaimu jezdzi po moim ciele gdy siada okrakiem na moim udzie i zaczyna sie ocierac i w ten zajebisty sposub dochodzi gdy dotyka moich jajek