Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAMARO

JEST KTOS TU Z OLSZTYNA?

Polecane posty

Gość ZAMARO

OLSZTYNIAN POSZUKUJE

Czuję niezmierną potrzebę edukacji geograficznej, ( by uprawiać seks turystykę :P ) , jaka jest różnica między Warmią a Mazurami ? Jak gdzieś przeczytałem, przykładacie w rejonie do tego wagę.

Gość ZAMARO
JAK SEKS TURYSTYKE TO NIE MA ZNACZENIA CZY WARMIAK CZY MAZUR TU NIKT NIE WYODREBNIA

Ja wyodrębniam. Lubię później chwalić się kolegom że pukałem prawdziwą kobietę z Mazur. :P Nie żebym był jakimś nacjonalistą, broń Boże, ale ten wraca z Holandii i chwali się że walił "czekoladę" , co ja mam być gorszy. :( I co gorsze kobiety z tych rejonów, to nie łatwe sztuki, dla kogoś kto dumnie afiszuje się paszportem RP. Ty widocznie jesteś napływowym gównem i tak jak szczekają na Wawę że mało tam rodowitych, tam w waszych rejonach jeszcze mniej. :O

Gość ZAMARO
guwno zamiast mozgu masz to raz, dwa to od 3 pokolen mieszkamy tu na warmi, trzy to ty o laskach z tunezji mozesz tylko pomazyc obwiesiu poniewaz pracujesz na cpn ie i masz2200 na reke

Co ty robisz. :O Jak chcesz mi pojechać, to chociaż "gówno" napisz poprawnie. :O Sam rozumiesz że nie mogę cię traktować poważnie. :( Biorę to na klatę i wygrałeś :) 🖐️