Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiekt pożądania

Pytanie do atrakcyjnych ludzi, ale ci nieatrakcyjni też mogą komentować

Polecane posty

Gość obiekt pożądania

Ogólnie jestem bardzo przystojny, modnie się ubieram oraz jestem inteligenty. Od jakiegoś czasu zacząłem mieć wielkie mniemanie o sobie a nawet stałem się trochę próżny. Mianowicie gdy stoję gdzieś w tramwaju i zauważę jakąś fajną laskę to czasami pomyślę sobie "ale fajna laska" jednak ZAWSZE myślę sobie tak: "zobacz na mnie, fajny jestem no nie? Jestem zajebisty i wiem o tym". Bywa tak, że chociaż jestem facetem to jednak czuję się lepszy od kobiet- nawet tych pięknych i żyję w przekonaniu, że idąc z taką przez miasto to ona mogłaby się pochwalić, że jest ze mną a nie na odwrót. Poza tym nie ma dnia, żebym nie zauważył jak jakaś kobieta na mnie spogląda- czuję się wtedy dobrze. I teraz pytanie: kto z was też tak ma i co o takim czymś sądzicie?

Gość obiekt pożądania
obiecałem memu lekarzowi , że nie zabije cioci to mi udostępnił neta

Gość hohoikukoui koonomi
Jesteś Narcyzem!!!!!!!!!!!!! Tak Cię postrzegam z Twojego opisu i tak myślę o Tobie.

Gość mam tak samooo
ale jestem kobietą :D

Gość ghjhgh
masakra Twoja uroda kiedy minie i co wtedy?

Gość prawda boli
jesli ty sam twierdzisz o sobie ze jestes inteligetny to pewnie taki do konca nie jestes :D masz wysokie mniemanie o sobie i na tym bym skonczył

Gość mam tak samooo
jeśli jesteś naprawde taki zajebisty to wszystko w porządku :P

Gość facet niezbyt przytojny
Na mnie w ogóle kobiety nie patrzą.Niski łysy i w dodatku z brzuchem.A mam dopiero 20 kilka lat :( Nawet jak coś załatwiam w jakimś urzędzie to szczególnie kobiety traktują mnie jak intruza!

Mam podobnie, laski też tak postrzegam i tak jak ty jestem odbierany przez ich zmysly. Najważniejsze to być pięknym i młodym.

Gość obiekt pożądania
Korzystam :) Mój bilans to 9 lasek. W sumie 8, ale z jedną taką się spotykam, więc niedługo będzie 9 czyli i tak już mogę ją wliczyć. Ale żeby nie było: nie typem faceta, który chce tylko przelecieć i zostawić oraz szanuję wszystkie kobiety.

Gość pustka w prozni ale cichoo sza
Niestety, tez tak mam. Jestem na wskros zadufana w sobie. Bylam takim brzydkim kaczatkiem. Poza tym, do obecnego stanu ludzie sami dolozyli ze teraz czuje sie piekna i w ogole cudowna. Bardzo duzo slyszalam, slysze komplementow, bywa ze kobiety mnie nienawidza- nie wiem za co bardziej ze wygladam jak wygladam, ze wygladam jak wygladam i o tym WIEM. Glupie przekonanie, bo sa kobiety piekniejsze, ja jednak i tak wiem ze no coz moja kurewsko piekna twarz zawsze sie bedzie rzucala w oczy i w zbudzala zachwyt lub niechec. Teraz staram sie juz o sobie nie myslec, ale tez wynikalo to z utajonych kompleksow, potrzebowalam podbudowac swoje ego. Teraz mi to latta, moze z wiekim przechodzi. W kazdym razie korzystaj ale nikogo nie krzywdz.

Gość obiekt pożądania
Mój komentarz był do "masz zjebany charakter"

Gość mam tak samooo
Nie słuchaj zazdrosników, ja tam wiem, że można być i pięknym, i mądrym i jednocześnie świadomym obu tych cech :P

Gość dodapieknamaurodaaa
sądzimy że w takim razie to dziwne że siedzisz na kafeterii w piątkową noc :)

Gość ghjhgh
SWIADOMYM OK ALE NIE ZADUFANYM I ZAKOCHANYM W SOBIE BO TO PRONOSC I BRAK INTELIEGNCJI TAK UWAZAM. ZNAM WIELE OSOB PIEKNYCH KTORZY NIE ZACHWYCAJA SIE MAJA INNE PRIORYTETY W ZYCIU NIZ WYGLAD

Gość obiekt pożądania
Siedzę w domu, bo w tym tygodniu już melanżowałem i dochodzę teraz do siebie :)

Gość obiekt pożądania
To ja prawik91

Gość mam tak samooo
Jest wiele ludzi takich jak Ty, więc wszystko z Toba w jak najlepszym porządku ;)

Gość a tu na kafe w ogole jest jaki
atrakcyjny ? :O same pawiki albo poyeby :O 🖐️

Gość dodapieknamaurodaaa
poza tym brzmisz jak szowinista. taki faszystowski libertyn. co kto lubi.

Gość a tu na kafe w ogole jest jaki
prawiki*

Gość obiekt pożądania
Zdemaskowaliście mnie :classic_cool:

Gość obiekt pożądania
Do "masz zjebany charakter" czemu uważasz, że są tępymi kurwami? Ja jako facet o nich tak nie myślę a ty jako kobieta myślisz tak o kobiecie? Wcale nie były tępe i można było z większością z nich pogadać na różne tematy a kurwami też nie były, bo niby czemu. Skąd wiesz, że u Ciebie nie miałbym szans? Ja wiem, że miałbym. To, że tutaj prezentuję się jako narcyz to nie znaczy, że na codzień daję to po sobie odczuć, że nim jestem. :)

Gość Lynete Scavo
Sacryficial Sucicide jest najlepszy :D

Gość Lynete Scavo
Zreszta temat zalozyla pojebana kobita albo prawiczek🖐️

Gość florecita
Rozumiem ze ktos moze byc pewnym siebie, zna swoja warosc,ale trzeba uwazac zeby to nie przerodzilo sie egoizm zarozumialosc, proznosc i wyniosłowsc wobec innych.Bo to nie jest pewnosc siebieTak zachowują się ludzie, ktorzy się boja i tak naprawde nie lubia samych siebie i nie wierza w siebie. To nie pewność siebie lecz strach, wewnetrzne rozdarcie i brak akceptacji własnej osoby wyzwala takie zachowania. Wydaje mi sie ze autor tego topiku pewnosc siebie zastapil egoizmem i proznoscią.

Gość dodapieknamaurodaaa
czyli osobo wyżej uważasz że inteligentna kobieta to ta która związek kończy ślubem?

Gość obiekt pożądania
uwielbiam się do tego stopnia że masturbuję się do swojego odbicia w lustrze. Lubię też zakładać damskie stringi i podziwiać swoje pieknie ukształtowane pośladki.

Gość cvcvcvcvcvcvccv
o czym ciekawym jeszcze myślisz poza swoim wyglądem?

Gość dodapieknamaurodaaa
a może ten chłopak to taka męska dziwka, która owszem jest ładna, ale nieciekawa, nudnawa, pusta i płytka?