Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11delma11

Opinie na temat seksu bez zobowiązań !

Polecane posty

Sex bez zobowiązań - jestem na tak , ale tylko w tedy gdy jest pewność , żę nie ma uczucia z ktorejś strony , w tedy może się to udać ... Wiedziałam to już dawno a jednak wpakowałam się w taki układ wiedzac , że jest uczucie , teraz tylko się męcze a miało być tak pięknie ... nie potrafie tego skonczyc , facet gra sobie na moich uczuciach od roku a ja nie potrafie mu powiedzieć żeby się bujał yhhh . Zniszczyło mi to życie .. wiec polecam 10 razy przemyśleć , zanim sie na cos takiego bedziecie decydować , a w szczegolności radzę to kobietom bo z regoly to kobieta sie w takim układzie zakochuje , po tych skurwysynach to spływa

Gość seks nie musi być zły
Przecież nie można generalizować wszystkich przypadków podjęcia współżycia bez związku małżeńskiego. Nie możemy wrzucać do jednego wora singli którzy chcą zaspokoić swoje potrzeby seksualne i emocjonalne z naćpanymi panienkami z dyskoteki, które nadstawiają tyłka komu popadnie. Nie zgodzę się też z tym, że seks bez zobowiązań prowadzi w prostej linii do kłykcin, raka szyjki macicy, AIDS, chorób wenerycznych itd. Przecież niektóre produkty spożywcze też źle wpływają na organizm (np. smalec), a jakoś nie są zabronione. Po prostu trzeba wiedzieć, kiedy i ile można zjeść. Tak samo jest z seksem. Jeśli wiesz, jak zabezpieczyć się przed niechcianymi "gratisami" (chorobami) i jesteś świadomy(a) tego co robisz, to seks może być tylko wyznacznikiem przyjemności. Ostatnio przeczytałam fajny artykuł pt. Wódka, seks i inne bezeceństwa". Autor fajnie pokazuje czym jest m.in. seks w życiu człowieka. Bardzo łatwo jest kogoś osądzać i krytykować, z powodu uprawiania "grzesznego" seksu, ale jak sie okazuje to tylko obłuda, małość i niezrozumienie reguł panujących na tym świecie. Jeśli chcecie przeczytać, podaje link: http://nowabea.wordpress.com/2012/10/09/wodka-seks-i-inne-bezecenstwa/

Sex bez zobowiązań - jestem na tak , ale tylko w tedy gdy jest pewność , żę nie ma uczucia z ktorejś strony , w tedy może się to udać ... Wiedziałam to już dawno a jednak wpakowałam się w taki układ wiedzac , że jest uczucie , teraz tylko się męcze a miało być tak pięknie ... nie potrafie tego skonczyc , facet gra sobie na moich uczuciach od roku a ja nie potrafie mu powiedzieć żeby się bujał yhhh . Zniszczyło mi to życie .. wiec polecam 10 razy przemyśleć , zanim sie na cos takiego bedziecie decydować , a w szczegolności radzę to kobietom bo z regoly to kobieta sie w takim układzie zakochuje , po tych skurwysynach to spływa

Gość Seks nie jest taki zły
Przecież nie można generalizować wszystkich przypadków podjęcia współżycia bez związku małżeńskiego. Nie możemy wrzucać do jednego wora singli którzy chcą zaspokoić swoje potrzeby seksualne i emocjonalne z naćpanymi panienkami z dyskoteki, które nadstawiają tyłka komu popadnie. Nie zgodzę się też z tym, że seks bez zobowiązań prowadzi w prostej linii do kłykcin, raka szyjki macicy, AIDS, chorób wenerycznych itd. Przecież niektóre produkty spożywcze też źle wpływają na organizm (np. smalec), a jakoś nie są zabronione. Po prostu trzeba wiedzieć, kiedy i ile można zjeść. Tak samo jest z seksem. Jeśli wiesz, jak zabezpieczyć się przed niechcianymi "gratisami" (chorobami) i jesteś świadomy(a) tego co robisz, to seks może być tylko wyznacznikiem przyjemności. Ostatnio przeczytałam fajny artykuł pt. Wódka, seks i inne bezeceństwa". Autor fajnie pokazuje czym jest m.in. seks w życiu człowieka. Bardzo łatwo jest kogoś osądzać i krytykować, z powodu uprawiania "grzesznego" seksu, ale jak sie okazuje to tylko obłuda, małość i niezrozumienie reguł panujących na tym świecie. Jeśli chcecie przeczytać, podaje link: http://nowabea.wordpress.com/2012/10/09/wodka-seks-i-inne-bezecenstwa/

Gość seksy nie musi być zły

Gość kafe-blou-kafe
Ale o co chodzi ? Pedały też biegają po ulicy i wrzeszczą, że ich miłość to jest to czego ludziom potrzeba. Dlaczego panowie nie pieprzą się bez zobowiązań z innymi panami. Przecież to takie modne. To tylko mohery i kler pieprzy o błoniastości do ślubu. Kochani żyjcie i pierdolcie się bez zobowiązań. Z pedałem to tylko sex bez zobowiązań. A czy przyjemne ? Spróbujcie, Teraz to modne na zachodzie. :P

Gość dobry tylko dla facetów
no jasne stary, tobie na pewno z ta myślą wygodnie:-) Jak to facetowi- stosujesz tzw numer na wrażliwca. oklepany choć skuteczny:) Faceci maja ze względów biologicznych inna konstrukcje psychiczna- przede wszystkim nie sa monogamistami i nie potrzebuja wychowywać potomstwa tak więc po h dorabiasz ideologię o przyjaźni do pierdolenia?

Gość seksy nie musi być zły
Ojej, aż 3 razy się zrobiło, sorki

Gość dobry tylko dla facetów
kafe- i nie ma ryzyka zajscia w ciaze hehehe:-)

Gość gkitjdssss
durne klery wymagaja błoniastosci doslubnej tylko od bab- wg biblii za a utrate blony przed slubemto trza komieniowac -a jak facet sie bzyknie przed slubem to git

Gość anka8000
żyjemy w 21 wieku mineły juz zcasy kiedy cnote sie tzrymało dla tego jedynego. uwazam ze nie ma nic zdrożnego w sekssie bez zobowiazan chociaz: po pierwsze tzreba pamietac o zabezpieczeniach najlepiej gumka, po drugie nie robic tego pod wpływem alko bo potem kac moralny bankowy a po tzrecie nie mozna oszukiwac samego siebie i wmawiac sobie ze to tylko seks a tak anparwde cos czuc do drugiej osoby. najwazneijsze jest aby dwie osoby miały ten sam tok myslenia, podobne upodobania i obie wiedziały ''w co sie pakuja'' i potarfiły to w kazdym momencie zakonczyc

Gość gustawpv
a czym sie rózni laska która bierze za to kase a ta co nie beizre kasy tylko sie dobzre bawi?

Gość gkitjdssss
jesli baba ma tzw, kaca moralnego po seksie bez zobowiazan -to została zindoktrynowana religijnie

Gość jowita z polski
A ja przez ten seks bez zobowiązań mam teraz nie mały problem -.- Facet z którym się na to zdecydowałam zakochał się :/ (a mówią, że to najczęściej zdarza się kobietom :P) niby wszystko było ok do czasu... ustaliliśmy, że to tylko seks i jeśli któreś z nas będzie to chciało zakończyć to tak się stanie.. a on od jakiegoś czasu zachowuje się tak no nie wiem.. jakbym była jego dziewczyną ;/ ale nie powiedział mi wprost, że coś się dzieje nie tak jak to miało być postanowione :P a jeśli chciałabym się umówić na randkę z jakimś facetem (bo mogę :) nie mamy niby wobec siebie żadnych zobowiązań) to byłaby masakra bo zaczyna się wściekać, robi awantury których potem nie potrafi wytłumaczyć ;/ dlaczego się tak zachowuje :/ a ja dalej jak głupia w tym tkwie -.- i co zrobić :(

Gość gkitjdssss
a religijny jest?

Gość jowita z polski
nie :) zdeklarowany ateista.

Gość gkitjdssss
a mowi sie z e to faceci oddzialaja seks od uczuc?

Gość jowita z polski
no właśnie :/ a tu jest odwrotnie ;/ super...

Gość kafe-blou-kafe
"""gkitjdssss jesli baba ma tzw, kaca moralnego po seksie bez zobowiazan -to została zindoktrynowana religijnie""" To jest właśnie sposób myślenia ograniczonego umysłowo pierwotniaka. I pomyśleć, że takie debile kreują trendy w modzie rewolucji sexualnej. ŻENADA.

Gość ;.........
dziwki damskie i meskie

Gość dzagaa90
jowita z polski a ty nic do Niego nie czujesz ?

Gość jowita z polski
dzagaa90 Nie, ja chyba nie. Nie ukrywam, że przez ten seks bez zobowiązań w jakiś sposób się do Niego przywiązałam. To nie jest tak, że umawiamy się na seks robimy to mechanicznie kończymy i do domu. Ogólnie miło nam czas się spędza nawet po seksie jak mamy wolny wieczór :) no, ale te Jego ostatnie zachowanie -.-

Gość gkitjdssss
to korzystaj

Gość jowita z polski
korzystaj :/ to mi pomogles...

Gość gkitjdssss
jak sie oboje chcecie dymac -to nad czym sie zastanawiac

Gość jowita z polski
tylko, że to już nie wygląda jak seks bez zobowiązań -.- przynajmniej z Jego strony... zaczyna mi stawiać ograniczenia jakby to był normalny związek :/ a ja przez jakąś słabość do Niego nie potrafię tego przerwać.. Chociaż już ze trzy razy chciałam.

Gość gkitjdssss
ostudz jego zapedy -powiedz z e jesst dla ciebie tylko kuktasem ruchaczem

Gość jowita z polski
no jakby niby tego nie wiedział -.- od początku się na to umawialiśmy.. poza tym łatwo powiedzieć.

Gość gkitjdssss
to cos mu sie popierdolilo w e łbie