Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11delma11

Opinie na temat seksu bez zobowiązań !

Polecane posty

Gość nikola**
odp. warto,jest pieknie,nigdy nie żałowałam i nie mam kaca moralnego-trwa 4 lata

Gość benjamin o jakich krajach
zleciala sie banda glupoli i nawet nie umie czytac ze zrozumieniem:D:D:D

Gość haha a później dziwić się
,że tyle umiera na raka szyjki macicy! przenosicie wirusa HPV przy tego typu kontaktach i wystarczy się raz zarazić-wirus już nie zniknie z organizmu ale będzie skutkować problemami jak nie teraz to później........dziewczyna może być czysta ,ale jak ma kontakt z facetem ,który z kolei miał kontakt z zarażoną to wirus przechodzi na nią,gratuluję głupoty stadko ruchanek i ruchaczy!

Gość jedyna takaaa
byłam w kilku takich związkach. wiele mnie to nauczyła i nigdy w życiu, nie powiem "żałuję swojej młodości". Teraz ułożyłam sobie życie, od 4 lat jestem w związku, mam syna. Jestem szczęśliwa. Tamte czasy minęły, ale masa wspomnień została:) Nie żałuję :):):)

Gość sztuczny<>
ale jaki problem? kto chce seksu bez zobowiazan uprawia go, kto nie chce- nie. cala filozofia. jego zycie, jego dupa, jego sprawa. oraz jej. finito.

Gość ninaa291
do nikola dlugo to juz trwa. nie zakochalas sie?

Gość deniruuum
To chyba logiczne, że niezobowiązujący seks jest tylko wtedy gdy dwie osoby są wolnymi ludźmi (przynajmniej o takich w temacie jest mowa) no to nikt nie będzie miał takiego układu będąc w związku małżeńskim !! W ogóle będąc w związku. Wtedy to normalne, że takie coś absolutnie by nie przeszło ! ale gdy dwie osoby nie są związane wtedy nikogo nie krzywdzą i mogą robić co im się podoba. Denerwuje mnie takie ciągłe krytykowanie czyjegoś postępowania. A czy to twoje życie ? Gdy ktoś jest w takim układzie niszczy przy tym twoje życie ? Przeszkadzają Ci wtedy w czymś ? No chyba nie

Gość Jaśminum
do niedawna nie wiedziałam że istnieje taki tw ór :) dowiedziałam się na kafe spotykałam się z kimś zakończylam to chociaż milion razy dziennie chcę zadzwonić i powiedzieć wróć tak chyba się zauroczyłam nie będę spotykać się już z nikim innym...nie mogę zapomnieć

Gość nigdywięcej
Nigdy więcej, spotykałam się i wiem że na dłuższą metę kończy się wyobrażeniami o związku, teraz liżę rany, nie jest łatwo. Mówił że będziemy przyjaciółmi a jak już się znudziłam to nawet nie miał mi odwagi tego powiedzieć tylko urwał kontakt. Nie jest łatwo, ale jak zawsze za miłe chwile trzeba płacić. Niestety, tylko czemu aż tak wysoką cenę. Ogólnie nie polecam,

Gość rtjtgitkghf
baba sie pcha do takiego ukladu a potem placz ze on nie chce zwiazku ;/ ok pakujesz sie w to to nie wyobrazaj sobie bog wie czego potem a jak jestes zbyt wrazliwa to lepiej w ogole takiego ukladu nie zaczynaj i tyle.

Gość bunga-bunga-bunga
Zaraz powoli. Z tym sexem za granicą już jest inaczej. Ktoś już nawet napisał tu, że teraz cała przyjemność to pieprzyć się na trawniku pod blokiem bez żadnych zobowiązań. No i pieski mają teraz największą konkurencję. Jakie to fajne. Ustawia się kilku facetów w kolejce i czekają na to tylko by zwalić swoją spermę w moją cipkę. Ach jak przyjemnie, tyle kutasów jeden po drugim. I bez żadnych zobowiązań.

Gość bunga-bunga-bunga
A w ogóle dlaczego nie używacie prawidłowego określenia: PIERDOLENIE. :)

Gość obrazowo takk
Seks bez zobowiązań to tak obrazowo wyobrażam sobie , że niunia chętna na coś takiego staje w samo południe na rogu alei Jerozolimskich i Chałubinskiego obok Dworca centralnego w Warszawce i ta niuni robi szpagat na stojąco , nózka w góre i krocze na wierzch , a jej ff czyli facet bez zobowiazań (oraz wszyscy inni faceci też ), publicznie spuszcza się w to krocze, to tak jakby zrobił kupę bez zobowiazań...........to jest własnie seks bez zobowiazań I nie twierdźcie że seks bez zobowiązań jest osobowy, bo nie jest......too jest tylko chętna i otwarta pochwa i fiutki wskakujące w taką pochwę............a nie osoby z uczuciami. Różni się od prostytucji tylko brakiem płacenia za usługę spuszczenia się do kloaki.

Gość bunga-bunga-bunga
No ale wiesz, sex to sex, a generalnie panienka chce sobie popierdolić, bo podobno to jest taka moda. Czekam do lata. Może będzie taka nowa moda, że panie będą chodziły z gołą pupą, a panowie z fiutkami na wierzchu.:P Ale będzie MODNIE. To tylko te prymitywne Mohery będą się oblizywać.:P Grunt to OTWARTY SEX, OTWARTE ZWIĄZKI, OTWARTE PIEPRZENIE NA KAŻDEJ ULICY, W PARKU I W MARKETACH. SEX BEZ ZOBOWIĄZAŃ TO JEST TO. PRECZ ZE ZWIĄZKAMI MAŁŻEŃSKIMI. PRECZ Z RODZINĄ. Tylko dzieci będą bez związku :(

Gość bunga-bunga-bunga
Aha i jeszcze jedno. Sex bez zobowiązań powstał wśród narkomanów i ćpunów. Te osobniki pod wpływem zamroczenia, kopulowali z kim popadnie. A panienki za działkę dawały dupska, lub robiły loda. Ale to już była transakcja wymienna. I nie ma mowy o "bez zobowiązań" Bo właśnie w takim sexie powstał ADIDAs HIV HPV i inne france. NIECH ŻYJE SEX BEZ ZOBOWIĄZAŃ. NIECH ŻYJE JAWNE KUREWSTWO

Gość generałowa55
żal mi Was :) żyjcie sobie dalej w tym wymyślonym fantastycznym świecie gdzie seks to tylko przy świecach i płatkach róż z miłością mojego życia która może przyjść lub nie nawet w 35 roku życia :) i czekajcie tyle :) w ogóle to za dużo chodzenia na oaze dziewczynki :) odradzam :P

Gość ghufgsdfsdrgdf
hahahahaha katoliczki zakichane do kosciola a nie na kafe wypowiadac sie na tematy ktore zupelnie nie maja pojecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kafe-blou-kafe
Czy jeżeli ktoś uważa, że sex to tylko z tym kogo darzy się uczuciem musi być moherem. ? Coś się komuś tu popieprzyło z rozumem. Za czasów hippisów istniały tzw komuny. Cała ta degrengolada zażywała narkotyki i kopulowała z kim popadło. Dzisiaj osoby niezrównoważone psychicznie starają się iść ZA MODĄ, a nie za zdrowym rozsądkiem. W dzisiejszych czasach możliwości zarażenia wirusem HIV i inną francą człowiek powinien polegać na zabezpieczeniu swojego zdrowia. Czy kontakt z panem X tylko dlatego, że wygląd jest miły, czy dlatego, że darzę go uczuciem ? A tu opinie. Sex tak. Uczucie NIE. Dziwne, chore, niedojrzałe.

Gość gkitjds
ktos napisal ze w unii najwiecej dzieiwc powyzej 20 tki jest w polsce bo maja mohery zryte przez kler a w normalnych krajach seks bez zobowiazan to norma a nie powod do afery i skandalu-wieksozsc polakow to debile skoro uwazaja ksiezy za autorytety a nie za skurwieli

Gość gkitjds
szkola i klery mohery propaguja błoniastośc doślubna -te dziewice oazowiczki i z duszpasterstwa akademickiego to debilki

Gość forumowiczz
gkitjds DOKŁADNIE !!!

Gość gkitjds
kler jest baardzo szkodliwy - polacy w wieksozsci debile sluchaja ksiezy zamiast uznac ich z a skurwieli

Gość odkryta123123
słuchajcie każda kobieta jest inna, ale ja gdybym była samotna i nie miała bym nikogo na spędzanie wolnych wieczorów to bym poszła na to. każdy ma swoje potrzeby i nikt nie chce być sam. to przecież normalna sprawa, ale pod warunkiem że i on jest samotny smile i masz chociaż zaufanie do niego

Gość metometo
Sex bez zobowiązan:) czemu nie. W każde chwili możesz się wycofać no i sama przyjemność przed Wami. pozdrawiam

Gość metometo
Sex bez zobowiązan:) czemu nie. W każde chwili możesz się wycofać no i sama przyjemność przed Wami. pozdrawiam

Gość ,n badkn bad
jedna w dobie wszechobecnosci wirusa HPV sex staje sie niezmiernie niebezpieczny. Wirus w stanie uspionym (bez widocznych oznak w postaci kłykcin) moze sie utrzymywać w organizmie nawet do kilku lat . jest miejscowy , ale moze z racji uprawiania sexu oralengo wystepowac tez w jamie ustnej i dupie .

Gość dobry tylko dla facetów
niestety kobiety i wyzwolone panienki które go " uprawiają" popełniaja wielki bład dajac się wkrcac w temat, w którym to faceci rozdaja karty. - nieplanowana ciąża - uzaleznienie emocjonalne spowodowane sypianiem z jednyum rodzajem pitolka( facet nie ma receptorów uzalezniajacych go od kobiety) -uzywanie zagrazajacej zdrowiu kobiety antykoncepcji No same atrakcje dla kobiety- i za co w zamian? Za parę skurczów pochwy i trochę wyciekłego śluzu podczas orgazmu?? Nie , dziękuję bardzo, juz wolę wibrator i kolesia, który mnie szanuje.

Gość gkitjds
klery sa ciemne z kultem bloniastosci

Gość dobry tylko dla facetów
a ja nie jestem żadnym klerem baranie, nawet nie jestem wierzaca.Facet nie bedzie mnie dymał jak chce bez żadnego zysku dla mnie - już prostytutki są lepsze od tych darmowych dupodajek idiotek bo przynajmniej kase za swoj uszczerbek na psychice i zdrowiu biora. Oj głupie kobitki są jednak... Patriarchat mamy.

Gość a ja uważam...
...że to wszystko zależy z kim to robisz. i dlaczego. i dlaczego on to robi. ja robięto rzadko, ale każda moja partnerka jest... mojąprzyjaciółką, nie tylko możemy spojrzeć sobie w oczy ale nawet po latach spokojnie pogadać choć jużnigdy nic sięnie wydarzy. Dlatego takie przygody miewam rzadko, tylko z mądrymi kobietami. Oczywiście mądrych kobiet jest wiele ale mądrych i myślących podobnie jak ja bardzo mało. Ale jak już się to wydarza to jest świetną przygodą, miłą we wspomnieniach i zawsze ze smakiem. Dla obu stron.