Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniechaaaa

Czego mogę się spodziewać po tej znajomosci? Dziewczyny doradźcie.

Polecane posty

Gość agniechaaaa

Jestesmy mlodymi ludzmi - 19 lat na karku :) Powiedzmy ze na czacie poznałam się z kilkoma osobami, stworzyliśmy konferencje na skypie ( skypa zalozylam na chwile i oni o tym wiedzieli ). Chcieli do mnie prywatny kontakt, stwierdziłam ze dam tylko jednemu bo najbardziej mi podpasował. Po tym jak mu dałam chwalił się im,cieszył że go "wybrałam" itp , ogólnie sympatyczny , juz po kilku godzinach rozmowy zaczął na mnie mówić słoneczko,misiu itp. Urocze to takie :D Obydwoje zdajemy sobie sprawe ze z tego nie bedzie bo odleglosc i on sam to napisal do jednej z tych osob, wiec po co ten kontakt? Po co jest taki mily? Choc nie powiem,wkurzyl mnie kilka razy - zaczal sie zachowywac jakbysmy byli para, jakies zdania ze jak chce to moge na priv isc z innym,ze wole jego, pozniej jakos tak na koncu pozegnanie takie normalne, za chwile juz normalnie... Boje sie ze sie nim zaurocze:(

Gość ludzie!!!ludzie!!!
na bank to prawik :D

Gość agniechaaaa
Ladny jest...a raczej przystojny wiec nie sadze zeby byl a nawet jesli to co? Chyba lepiej nawet .;) A z tym na koncu chodzilo mi ze pozegnanie normalne jak znajomi - trzymaj sie, pa, a za chwile sloneczko ty moje itp.

Gość ludzie!!!ludzie!!!
napalił się biedaczek albo uważa że takie jego zachowanie jest fajne :o

Gość agniechaaaa
ale wlasnie podtekstow nawet o seksie nie ma no i wiadomo odleglosc, bronil mnie jak jeden cos sie zaczal czepiac

Gość agniechaaaa
moze ktos jeszcze sie wypowie?:)

Gość szkoda mi ciebie ze placisz
to spotkaj sie z nim albo zapytaj go wprost, a nie siedzisz na forum i analizujesz faceta. nie szkoda ci czasu?

Gość agniechaaaa
pewnie z czasem wyjdzie, ale nie chcialabym za bardzo sie angazowac, dlatego pytam tu, moze ktoras z was miala podobne doswiadczenia i moze doradzic, a moze meskie oko oceni. Bede wdzieczna

Gość telewizja nie kłamie
tak, miałam podobne doświadczenia, poznałam faceta na czacie, był z daleka, spotkaliśmy się po roku rozmów tel, nie wyszło bo za duża odległość, aczkolwiek, nie wiem czy tylko to zawiniło... na czacie można poznac wielu fajnych facetów, trzeba umieć mieć dystans do czata, bo jesli odległość jest duża, to nie ma sensu, uwierz mi.