Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Która opcja?

Co byście wolały? Urodzić ale stracić urodę i figurę czy być piękną nieródką?

Polecane posty

Gość tylko ,że to nie jest
jednoznaczne-kobiety,które rodziły mają zdrowszy organizm,mniej są narażone na różne dolegliwości kobiece,a często bywa ,że chudną po ciąży.......

Gość zacytuje za przyjaciolka:
nigdy wiecej ciazy (rodzila raz, 2 lata temu)

Gość Dr Igizigi
jakie to przykre, że wypowiadają się tu same brzydkie, zaniedbne kobiety, ktore wysmiewają tych, ktoe nigdy nie rodzily, a same zadzroszcza takim, bo wygladaja okropnie.

Gość mlodamamaa
moja coreczka ma 2 latka a ja mam lepsza figure niz przed ciaza ;) ciesze sie ze ja mam :)

Gość Ciocia Melania
"mniej są narażone na różne dolegliwości kobiece,a często bywa ,że chudną po ciąży......." ­ Kurwa! No nie mogę! Co za bzdury! Każda ciąża obciąża organizm. Porównam do zwierzą - to mit że kotka czy suczka muszą się okocić czy oszczenić choć raz w życiu, to bardzo męczy ich organizm i na pewno nie jest zdrowe stąd weterynarze alarmują właścicieli żeby im nie robili takich "terapii". Dlaczego o tym wspominam? Ano dlatego, ze z kobietą jest analogicznie. Żadna ciąża nie pomaga kobiecie, ktoś nawet powiedział, że "nic tak nie ciąży na urodzie kobiety jak ciąża" i miał świętą rację! Oczywiście są przypadki, że kobieta po ciąży jest chudsza, ale to jest zdecydowana mniejszość. Poza tym ta chudość objawia się bardziej obwisłą skórą więc się tak nie podniecajcie.

po co ten jad... po prostu - dla jednych kobiet ich cialo jest wazniejsze, dla innych - spelnienie jako matka. i wszystkie maja takie samo prawo chodzenia po tym Bozym swiecie i bardzo dobrze bo jeszcze taki sie nie urodzil co by kazdemu dogodzil :classic_cool:

Gość Jaaaaaa27777777
wolałabym piękną figurę i urodę

Gość Jaaaaaa27777777
urodę