Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Która opcja?

Co byście wolały? Urodzić ale stracić urodę i figurę czy być piękną nieródką?

Polecane posty

Gość Która opcja?

Tylko szczerze

Gość ja!!!!!!!23
ja nie mam zamiaru rodzić, ale adoptowac dziecko :) chce komus pomóc, przeciez tyle jest dzieci bez rodzicow, moj facet tez tak mysli wiec nie ma problemu. Nie wyobrazam sobie byc w ciązy :O

Gość wsiowa babka
Wolałam stracić figurę i być szczęśliwą ,niż zostać piękną i nieszczęśliwą nieródką.

Gość jestem kobietą i...
jestem kobietą i ... bardziej zależy mi na wyglądzie :) ale u mnie nie ma jakiegoś dramatycznego wyboru co wybrać, bo ja i tak nigdy nie chciałam rodzić dzieci, jest mi dobrze tak jak jest i tego nie zmienię, pozdrawiam ;)

Gość Która opcja?
kurde dziewczyny nie rozumiecie :D opcje są dwie albo urodzić i się nieodwracalnie oszpecić i wieść taki marny żywot albo być zajebistą laską (nieródką) na widok której wszyscy się ślinią

Kasuje wyglądem wszystkie szmaty które nie rodziły ich faceci gwałcą mnie wzrokiem a one zabijają stoją i gapia się jak lezby Behr ale mam z nich zwałe:)

Gość kleopatra ile masz lat
oczywiscie kleopatra, tak dlugo jak sie nie obudzisz ze snu;) i nie rozbierzesz:D

Gość ja też nie chcę bachorów ;)
ja też nie mam takich dylematów, nie chcę rodzić alni wychowywać dzieci, wyglądam super, mam stadko adoratorów, dobrze się bawię i nie jestem uziemiona w domu ze względu na dzieciaka ;)

Gość Esma150000
szczerze , przy obecnej chirurgi plastycznej nie musimy sie bać brzydoty :)

Gość inna27@o2.pl
być piękną nieródką

ja tam nie widzę żeby matki były jakieś wszystkie koniecznie specjalnie otyłe, z brzydkimi figurami

nie rozumiem jak mozna stracić urodę na wskutek porodu :) oczywiscie tymczasowo wygląda sie inaczej, gorzej, ale to piekny stan a potem organizm kobeity wraca do normy

Gość klssdssssssssss
fiku miku pomysl, jakbys nosila non stop przez 9 mcy tobol w swoim brzuchu, a pozniej musiala go wydalic, to wiadomo, ze nie pozostanie to bez wplywu na twoje cialo - brzuch juz nie bedzie taki jedrny (skora obwisla), nogi tak samo (noszenie ciaglego ciezaru), piersi zwisy (od karmienia), a o narzadach rodnych nawet nie wspominam

Chciałabyś knurze niestety dla ciebie ty już i bez porodu wyglądasz jak idź stąd i nie wracaj hehe niestety nie wszystkie maja to szczęście ci ja ale znalam babke która po 3 porodach wyglądała lepiej bjz super modelki

pewnie można jak się o siebie nie dba to średnio piękny stan jeśli chodzi o wrażenia estetyczne

Gość klssdssssssssss
dziecko karmi sie Twoimi zasobami, a ty musisz tyrac za 2 osoby wiadomo, ze jedne kobiety przechodza ten stan lagodniej, drugie mniej, ale nie znam kobiety, ktorej cialo w ogole nie zmienilo sie po ciazy

Gość Wrozka Waleria
Żebyś się nie osrała kleopatra :P latka lecą prędzej ,czy później będziesz stara i brzydka....zreszta pewnie taka jesteś:P

Gość ente
bo kremikow trzeba w ciazy uzywac zanim sie pojawia rozstepy a nie jak juz masz takie na 5cm :/

Gość Wrozka Waleria
dopierdalam dziś każdemu :-P

Gość do whedif
tak, niestety dzieje się, może np. w trakcie porodu pęknąć ścianka pochwy, mogą Ci naciąć krok (baaaaaardzo bolesne i trudno gojące się) w niektórych przypadkach może wypaść odbyt :) jak się rodzi siłami naturalnymi to pochwa jest o wiele bardziej luźna i nie powraca do dawnej ciasnoty już nigdy :) można tak wymieniać i wymieć, porozmawiaj najlepiej z ginekologiem :)

Gość ente
i do osoby wyzej - owszem, cialo sie zmienia. moja kolezanka po porodzie jest szczuplejsza niz byla, ma piekne cialo. i co?